Pokoj pro hosty

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Pokoj pro hosty

Příspěvekod Byron » 14 led 2014 01:21

Je to náhodou úplně boží. +zazubí se na ni+ Zejména, když dokáže přičarovat jídlo do postele. Ale na ty nejdůležitější věci čarovat nemusíš. +usměje se a dá jí pusu+ Jéžiš, už zas mi budeš okoukávat zadek? +zvedne jakože oči ke stropu, ale musí se culit+ No tak jo... +otočí se a vystrkuje na ni zadek+ Je boží, já vím. Mám ho už dlouho. +naparuje se+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 14 led 2014 01:30

To jsem fakt ráda, že ti to nevadí. +zazubí se+ co je nejdůležitější? +zajímá se tázavě a taky mu dá pusu+ To já náhodou ráda, je to moc pěknej zadek. +uculuje se, a taky ho hezky pohladí+ Dlouho jo? No vůbec nevypadá opotřebovaně. +plácne ho trochu, pohladí ho po bedrech a trochu mu podrbe záda+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 14 led 2014 01:37

No přece sex, kočko. +zazubí se na ni+ A taky, že mě máš ráda. +dodá potom ještě a dá jí taky pusu+ To proto, že si ho udržuju. Pravidelný cvičení. +obrátí se zase na záda a naznačí pohyb vpřed a vzad jako při sexu+ Masáže a výživný krémy, chápeš. +mrkne na ni spiklenecky a pak se zazubí+ Jsem prostě hezoun a tečka.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 14 led 2014 02:08

No to jo, ten je moc důležitej. +zasměje se+ To víš, že tě mám ráda +usměje se a pohladí ho po břichu+ No to nikdo nezpochybňuje. +uculí se+ Ale seš můj hezoun, tak ať te moc nikdo neočumuje. +zazubí se a majetnicky ho obejme, uloží se mu hlavou na břiše, trochu ho hladí, čím dál pomalejc a jemnějc, až se její prsty zastaví a ona mu vytuhne na břiše
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 14 led 2014 02:13

To si piš, že jsem tvůj. +uculí se a hladí ji ve vlasech a je mu tak hezky a najednou mu dojde, že Vici usnula, tak se trochu nakloní, aby se přesvědčil, načež si zas lehne, aby ji nevzbudil a přemýšlí, co má teď dělat. Chvilku se kouše do rtu, až ji opatrně přemístí vedle sebe a oba je přikreje dekou, obejme ji a vytuhne taky+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 14 led 2014 02:31

+zabručí ze spánku, když s ní hýbe, ale neprobudí se, něco zamrmlá, stočí se vedle něj do klubíčka a stulí se mu obličejem k boku, trošku zachrápe a spokojeně spí až do rána+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 14 led 2014 02:43

+taky spí klidně jen občas se trošičku zavrtí, nebo se otočí na druhej bok, ráno se vzbudí, spokojeně se protáhne a zkontroluje si zadek, jestli ho ještě nemá otlačenej od slámy. Naštěstí zjistí, že ne, tak si na oslavu zapálí cigáro, posadí se v posetli a čte si něco, aby ji nevzbudil+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 14 led 2014 03:01

+ještě chvíli spí, a asi se jí něco dramatickýho zdá, protože sebou občas hodí na druhej bok, prudce se zamele a něco zamumlá+ Hlavně né pavouci. +zabručí potichu a zaboří obličej do polštáře, ale pak se probudí, zamžourá do světla a podloží si loket pod hlavu, a chvilku na něj jen tak kouká a usmívá se pro sebe+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 14 led 2014 03:09

+sem tam ji pohladí, když se zamele a když se konečně vzbudí, tak se na ni usměje a odloží knížku+ Neboj se, kočko, žádný pavouci tu nejsou, osobně jsem to kontroloval. +natáhne se k ní a dá jí pusu+ Co se ti zdálo? +zeptá se jí zvedavě a lehne si na stejnou úroveň jak ona+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 14 led 2014 22:34

Ahoj. +usměje se na něj a taky mu dá pusu+ Co čteš? +nakoukne na název knihy+ Mně se zdálo, že sme byli ve středověku a já musela třídit pavouky. Malý do malý misky a velký do velký. +oklepe se+ a ty si byl princ a chodils to kontrolovat, a měl jsi takovej velikej meč, co se ti při chůzi plet pod nohy. +zazubí se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz - Staré