Zahrady a les

Tvrz Wenai

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Zahrady a les

Příspěvekod Victoria » 13 led 2014 01:38

Jo, ten poznám taky. +zazubí se+ A polárku. +ukáže mu nahoru+ A támhle je Casiopeia. +ukáže ještě+ Mně astronomie nikdy moc nešla. +uculí se+ Bavily mě lektvary, a taky zaklínání. Co si měl ve škole nejradši? +koukne na něj z boku+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 13 led 2014 01:42

Kde je polárka? +snaží se ji najít+ Já jsem ji nikdy totiž neviděl. +přizná se a loví na nebi mezi tečkama tu jednu+ Já? +zazubí se na ni+ Přestávky, to je úplně jasný. +uculuje se chvilku+ No a pak taky fyzika nebyla špatná. A tělák. +připustí+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 13 led 2014 02:18

Támhle, ta hodně jasná. +ukáže mu+ Vidíš orion? Tak teď do strany... a támhle. +uculí se+ Fyzika mě nebavila. +nakrčí nos+Fakt tělocvik? Ty si taky cvičil? +zazubí se, a přitulí se k němu, protože trochu hřeje+ Hele. já ti něco ukážu, chceš? +mrkne na něj a začne si svlíkat kabát, vstane z ledu a uculí se na něj+ Ale musim se děsně soustředit. +zaksichtí se vesele, upře pohled na svý ruce, svraští čelo, děsně se soustředí a pak se ve vteřině, jediným plynulým pohybem promění ve zvíře; v kočku velkou zhruba asi po kolena, nejspíš ocelota nebo něco podobnýho, a až teprve pak jí dojde, že po ledě neumí chodit, tak vystrčí drápky a pomalu a děsně opatrně k němu dojde, drkne mu čumákem do stehna a olízne si tlamu, jako by se na něj culila+

Obrázek
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 13 led 2014 02:22

+využije toho, že mu ukazuje ty hvězdy a děsně nenápadně se na ni nalepí+ Jasně, že jsem cvičil. +zazubí se na ni+ A jednou jsem se schoval do tý bedny, abych nemusel. +přizná se a pak přikývne+ A co mi ukážeš? +zajímá se a pak poněkud vyvalí oči+ Ty jo... +kouká na tu kořku a opatrně ji pohladí po hlavě a poškrábe za uchem+ Ty seš úplná kočka... +čučí na to, poněkud jak tele na nový vrata+ A to mě slyšíš? Rozumíš mi? +opraví se+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 13 led 2014 02:38

+děsně spokojeně zapřede, a přilísá se mu hlavou k dlani, a když na ni promluví, tak vydá poněkud kýchavej zvuk, jako by se smála, a přikývne, že mu rozumí všechno, úplně bezostyšně se mu nakýbluje na klín, protože se jí nelíbí, jak ji led studí do pacek, stočí se tam do klubíčka a ocas omotá kolem sebea vlísá se mu čumákem do dlaně, olízne ji kočičím jazykem a blýskne po něm očima+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 13 led 2014 02:41

+je z toho lehce rozpačitej, ale nakonec se musí začít smát a obejme ji ve svým klíně+ A mě zas studí zadek, no. +zasměje se a hladí ji po kožíšku, děsně nenápadně a pak jí foukne do ucha, aby viděl, jestli se zatřepe jako každá jiná kočka, co to na nich zkoušel+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 13 led 2014 03:00

+spokojeně mu vrní pod rukama, nechá se hladit, a když jí foukne do ucha, vydá takovej lehce přidušenej zvuk a oklepe se, jako by chtěla z ucha vytřepat vodu, a ťukne ho packou do nosu, ať si jako na němý tváře nedovoluje, načež se mu na klíně přemění zpátky, takže podstatně ztěžkne, ale přitulená k němu zůstane+ Hustý co? +zazubí se na něj+ furt mi to přijde takový hrozně zvláštní. Ale jseš první, kdo mě takhle viděl. +uculí se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 13 led 2014 03:04

+uchichtne se, ale pak ji ještě pohladí, než se přemění a když už je přeměněná, tak jí dá pusu+ Tohle je fakt neskutečný. +užasne poněkud+ Já sice vim o tom všem s kouzlama, ale stejně mi to vždycky přijde neskutečný. +usměje se na ni, obejme ji a schová si tvář na jejím krku, nejspíš aby se přesvědčil, že je to fakt už holka+ A já mám zmrzlej zadek. +zahuhňá jí do svetru+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 13 led 2014 03:16

Mně popravdě taky. +zasměje se, a obejme ho taky, prohrábne mu zlehka prstama vlasy a usmívá se+ Trénovala sem to několik měsíců, je to docela makačka. Ale teďka už to docela zvládám a nebojím se, že zůstanu napůl. +uculí se+ Chceš jít dovnitř? +zamumlá mu do vlasů, a ponoří se do nich nosem, aby u něj byla blízko+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 13 led 2014 03:22

Možná až za chvilku. +usměje se, protože to, jak má nos v jeho vlasech se mu dost líbí+ Napustíme si vanu a strčíme tam svý zadky, aby rozmrzly. +uchechtne se a pomalu jí probírá vlasy, než si ji přitáhne k pomalému, trochu línému polibku a obejme ji kolem ramen+
Kečup?
Byron
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz Coiméad mí