Pokoj pro hosty

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Pokoj pro hosty

Příspěvekod Byron » 09 led 2014 13:10

No jistě, že umím kroužky z kouře. To je jako sex, to se nazpomíná. +oznámí jí, že je to přece jasný+ Já jsem pro. Stejně mě nikdy nebavilo vstávat brzo a takhle se to jenom vylepší. +uculí se na ni, sedne si na posteli a zapálí dvě cigára a jedno jí podá+ A občas budeme taky podeňovat. To je jako opak ponocování. +zazubí se+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 09 led 2014 14:10

Myslíš, že se sex nezapomíná? +zazubí se+ Ne že bys teda měl možnost ho zapomenout, vzhledem k tomu jak často sexujem. +zasměje se a dá mu pusu+ Tak jo. A taky poutě jsou nejlepší v noci. +přikývne vesele a vezme si od něj cigáro+ Dobře, to se mi líbí. +uculí se+ Za chvilku bude tma. +vykoukne ven a potáhne si z cigára+ Dáme si snídaňovečeři a půjdem ven? +usměje se na něj+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 09 led 2014 14:18

Sex se určitě nezapomíná. +usměje se na ni+ S tebou teda rozhodně ne. +koukne z okna+ No jo, fakt. To jsme byli v posteli celej den. +zavrtí nevěřícně hlavou+ Takhle bysme měli trávit dny častějc+ Jasně. +přikývne a taky vyleze a natáhne si spodky a nějaý triko+ Vypleníme lednici a pak pudem. +přikývne a nakoukne na chodbu, jestli tam nikdo není+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 09 led 2014 21:38

Budu to brát jako kompliment. +zazubí se a obleče si kalhotky a dlouhý triko+ Jo, to bylo moc fajn. +uculí se souhlasně, a jak tak vykukuje ze dveří chytne ho zezadu kolem pasu, přitiskne se k němu a vtiskne mu pořádnou mlaskavou pusu na zátylek, těsně pod vlasy, nenápadně si mu přičuchne k vlasům, a pak se zazubí a stáhne mu trenky pod zadek, protáhne se kolem něj a se smíchem zdrhá chodbou pryč+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 09 led 2014 21:56

No to taky byl kompliment. +uculí se a trošku hekne, ale zubí se, když mu dá pusu, ale pak se musí začít chechtat nad nejím podlím trikem+ Počkej na mě! Tohle ti oplatím! Teda! +v běhu si nasazuje zpátky trencle a letí za ní, aby mu všechno nesnědla+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 10 led 2014 00:31

POmóc, oheň, vražda, vstávát! +zavřeští a zdrhá co může, schody sjede po zábradlí a dole se málem rozplácne, prchne do kuchyně, ale zabarikádovat se tam nestihne, tak aspoň rozrazí lednici a nabere si co nejvíc nejlepších věcí sežene, a schová se s nima pod stolem+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 10 led 2014 00:35

Vražda! Oheň! Spat! +křičí a žene se se smíchem za ní+ Kde seš! +zastaví se v kuchni, když ji nevidí, ale jak zmerčí otevřenou lednici, hned se k ní vrhne a začne si taky syslit věci. Nakonec se rozhlídne po kuchyni a sklouzne za ní pod stůl+ Mě neutečeš. +zazubí se na ni+ Hele, vyměnim něco za kus šlehačky. +nabízí+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 10 led 2014 00:45

Teda já bych mohla bejt mrtvá a ty bys šel stejně nejdřív po žvanci. +zazubí se vesele, a pošoupne se, aby se tam vešel i se svým úlovkem+ Tak jo. +přikývne+ Dám ti... půlku čokoládový polevy za pět jahod a kus kuřete. +navrhne a tváří se vyloženě obchodně+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 10 led 2014 00:49

Jistě, protože kdybychh i já pak umřel hladem, tak by to vůbec, ale vůbec ničemu neprospělo. +zazubí se na ni s plnou pusou a podle toho taky vypadá+ Hm... +zamyslí se a ulomí kuřeti nohu+ Takovejhle kus kuřete, ale. +přišoupne jí to tam a zmocní se té čokoládové polevy+ A já ti dám... +rozhlídne se po svým úlovku+ Borůvkovou marmeládu za misku mascarpone!
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 10 led 2014 00:58

Ty seš tak praktickej, to na tobě miluju. +zasměje se+ Néé, já chci prso, nohy nejim. +zavrtí hlavou prudce, a uloupne mu kus kuřecího+ A nebylo by lepší to zamíchat? +koukne na něj pochybovačně+ Dám ti trochu slaniny... zaaa.... támhletu nutelu a velkou pusu. +zazubí se, zatím co okusuje jahody+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz - Staré