Jacobova ložnice

Moderátor: Styx Lupin

Re: Jacobova ložnice

Příspěvekod Styx Lupin » 01 bře 2013 20:30

Hm, zajímavý symbol... líbí se mi +prohlíží si se zaujetím značku na jeho chodidle+ A taky docela nezvyklé místo na tetování. Ale k tomu Chodci to sedí. Nebolelo to moc? +zajímá se a pak se pousměje+ Chceš vidět moje?
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu.
(krédo templářského řádu)
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Jacob Downly » 03 bře 2013 15:27

+zasměje se+ Ne nebolelo. Spíš to bylo nepříjemné, než že by to byla vyloženě bolest. +usměje se na ni+ Tak na to bych se moc rád podíval. +přikývne+ Ale pak už budu muset jít zas na můstek, aby sme se odtud taky pohnuli.
Jacob Downly
Člověk

Příspěvekod Jacob Downly » 03 led 2014 00:56

+celou noc spí jako nemluvně a ráno se vzbudí krásně odpočatý a svěží. Vstane a dá si rychlou sprchu, během níž zkonstatuje, že mu poněkud kručí v břiše. Pak se otře ručníkem, ručníkem si také vysuší vlasy a jde se do pokoje obléknout+
Jacob Downly
Člověk

Příspěvekod Vanessa » 03 led 2014 02:27

+když se Jacob ještě neukázal v jídelně, přepadnou ji obavy, jestli už náhodou neodjel. Nevydrží to, v kuchyni uvaří kávu, vezme tác se snídaní a odnese to do jeho pokoje. Zaklepe na dveře a vstoupí dovnitř+
Všechno dobře skončí.
A když ne, tak to znamená, že ještě není konec.
Vanessa
Čarodějka

Příspěvekod Jacob Downly » 03 led 2014 17:55

+zrovna si natahuje triko, když někdo zaklepe, takže nevidí, kdo vstoupil, až se jeho rozcuchaná hlava vynoří z výstřihu a usměje se na Vanessu+ Dobrý ráno. Tady je to se snídaní na pokoj? To jsem nevěděl. +zasměje se, vezme si od ní kkávu a oběma jim naleje, počká, až se posadí a pak si taky sedne+ Já bych klidně přišel dolů, ale trochu sem zasmal. +pousměje se omluvně+
Jacob Downly
Člověk

Příspěvekod Vanessa » 03 led 2014 19:23

+jak vejde, Jacob se zrovna souká do trička, takže Vanessa na okamžik zahlédne jeho vypracovaný hrudník a břicho (doufám, že kalhoty si už stačil natáhnout, to by jí asi upadl tác:D) a rozhodí ji to natolik, že jí chvíli trvá, než dá dohromady myšlenku+ Ehm...dobré ráno... +položí tác na stůl a usměje se+ Jasně, u nás je to all exclusive. Akorát tu snídani jsem ti přinesla až na pokoj, protože jsem myslela, že už jsi pryč. Teda... +usměje se rozpačitě, co to řekla za blbost+ Myslela jsem, že už jsi odjel brzy ráno, tak jsem se přišla...přesvědčit +sedne si a radši začne usilovně foukat do kávy+ Už zase jsi zaspal? Očividně ti ten vzduch tady svědčí +rozesměje se pobaveně a konečně prolomí ty rozpaky+
Všechno dobře skončí.
Vanessa
Čarodějka

Příspěvekod Jacob Downly » 04 led 2014 20:10

(kalhoty už určitě má :D)
+musí se usmát, jak se jí to tam pěkně všechno motá a trochu mu to i lichotí, jak se mírně zakoktá+ Tak to ti upřímně děkuju. +usměje se na ni a upije kafe+ No jo. +přikývne s úsměvem a podívá se z okna+ Je tu nádherně. A čerstvý vzduch, ve městě se to vůbec nedá srovnat. +pousměje se+
Jacob Downly
Člověk

Příspěvekod Vanessa » 04 led 2014 22:24

Mořský vzduch dělá opravdu divy. Asi sem budeš muset jezdit častěji, když ti to tady tak svědčí +uculí se a snaží se, aby to vyznělo nevinně+ Taky vyhledávám spíše tichá místa a vyhýbám se městům +pomlčí, že ona ze zcela jiných důvodů+ Proto mám trochu obavy, jak to přežiju v tom obrovském New Yorku. Určitě se tam ztratím +ušklíbne se a upije si kávy+ Kdy tam vlastně vyrážíš?
Všechno dobře skončí.
Vanessa
Čarodějka

Příspěvekod Jacob Downly » 05 led 2014 00:03

Myslíš, že bych měl? +usměje se na ni+ Obávám se ovšem, že bych to tady celé prospal. +zasměje se vesele+ Vážně? +koukne na ni+ A chceš teda do New Yorku? +zeptá se jí pro jistotu+ Nerad bych ti způsobil nějakou duševní újmu. +ujistí ji upřímně+ No... za pár dní. +přikývne zamyšleně+ Jak bude potřeba.
Jacob Downly
Člověk

Příspěvekod Vanessa » 05 led 2014 01:03

Chci tam, opravdu. Moc se na to těším +ujistí ho, jakoby se bála, že si to Jacob chce rozmyslet+ Jen se moc neorientuji v tak velkých městech, nejsem na ně zvyklá +holt holka od Mrtvého moře+ Asi se tě budu pořád držet za rukáv, abych ses mi neztratil +zavtipkuje s úsměvem+ Za pár dní? Výborně, taky si potřebuji ještě něco zařídit +zakousne se do toastu+ Já jsem zase naopak nemohla spát, tak jsem si našla zábavu. Umyla jsem ty motorky +uculí se na něj+

(koukám, že Jacob má dneska narozky. Tak všechno nejlepší! :Love )
Všechno dobře skončí.
Vanessa
Čarodějka

PředchozíDalší

Zpět na Komnaty Styx