Pokoj pro hosty

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Pokoj pro hosty

Příspěvekod Byron » 04 led 2014 20:06

Já doufám, že nebudu sežranej, teda. +zasměje se+ Lenochodi jsou náhodou super, abys věděla. Já si jednoho koupim a bude to můj spací parťák. Budem furt jenom spát. +maluje si to pěkně a oplatí jí tu pusu+ Na ples? A tančit taky? +vykulí na ni oči+ To budeš mít jako tak krátký šaty? +uculí se na ni a hnedka si to představuje+ Jasně, že s tebou pudu na ples. +přikývne+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 04 led 2014 20:16

Já taky doufám, že nebudeš. +uculí se+ I když se teda k sežrání. +zazubí se a jak ho olíbává, zlehka ho kousne do spodního rtu+ No dovol, tvůj spací parťák jsem snad já ne? +pohorší se+ No jasně, zatrsáme si, pokácíme pár stolů, a bude. +uculí se na něj vesele+ no aby se mi nepletla sukně pod nohy ne? +zazubí se+ Určitě kratší než ty!
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 04 led 2014 20:28

No, tak teďka abych se bál ještě toho, že mě sežereš ty. +zasměje se+ To jo, ale za A +vypočítává na prstech+ S tebou mám v posteli chuť dělat úplně jiný věci než spát. A za B +zvedne další prst+ Ty nedovedeš spát třiadvacet hodin denně. +uculí se na ni+ To je jako náznak, abych si tam vzal kilt? +zasměje se+ A nic pod něj. +zahýbe významně obočím+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 04 led 2014 20:44

Já tě sežeru samou láskou. +zazubí se a hryzne ho pod čelist+ nepovídej. jaký věci? +uculuje se a převalí se k němu na břicho, a dělá děsně zaujatou+ to nedovedu. +připustí+ ale já bych se nějak zabavila. +zazubí se+ ty by ses k němu tulil víc než ke mně, to nejde. +zavrtí hlavou+ Vem si co chceš. +mrkne na něj+ Já budu mít šaty, asi černý. +pokrčí rameny+ ale když si vezmeš kilt, tak tě budu moct znásilnit na záchodech. +zazubí se+ Týjo. +zahýbe obočím nazpátek+ Tak já si teda taky nevezmu nic pod šaty.
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 04 led 2014 20:49

Já se nemůžu k nikomu tulit víc než k tobě. +zdělí jí naprosto vážně a taky se k ní pořádně natulí+ Protože všichni mě hned odeženou. +zazubí se na ni a hnedka ji pořádně políbí+ Nemravný věci, abys věděla. Osahávat tě a tak. A různý části mího těla si pak dělaj co chctěj. +přizná se jí+ Tak jo, vezmu si kilt. +přikývne rozhodnutě+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 04 led 2014 20:56

Jo? tys to zkoušel? +přimhouří podezíravě oči+ Ke komu ses tulil, co? +píchne ho jen tak jako do prsou+ ty jo, osahávat. +přikývne vážně+ A tak. +dodá ještě vážnejc+ jo? kroutí se ti palce u nohou? +zazubí se+ Tak jo, a já ti budu očumovat nohy, to bude dobrý. ale nesmíš moc divoce tancovat, aby ti všichni nevykoukali zadek. +varuje ho+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 04 led 2014 21:14

Párkrát jsem to zkusil, než sme se poznali. +uculí se na ni a dá jí pusu, aby si nemyslela+ Tak teď jsi mě teda úplně prokoukla. +přikývne+ Jsou to palce u nohou. Když já vždycky tancuju divoce. +pokrčí rameny, jakože s tím nic nenadělá+ Nemůžu si prostě pomoct, když jsem tak dobrej tanečník, chápeš...
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 04 led 2014 22:37

No dobře. +přikývne teda+ Já tě odstrkovat nebudu. Možná jenom v létě, to bude děsný vedro a roztekli bysme se. +uculí se na něj+ Tušila jsem to. Dycky s nima kroutíš, když tě lechtám na břiše. +zazubí se+ No to je jasný. +přikývne+ Jak moc dobře ti jdou zvedačky? +zajímá se úplně jakože nic+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 04 led 2014 22:43

V létě si můžeme v těch vedrech schrupnout. +uculí se na ni a jednou rukou ji obejme kolem ramen+ Zvedačky? +koukne na ni lehce nechápavě+ Co to je? Jako když se zvedám na rukách? +zamračí se lehce nechápavě+ Nebo jako když někoho zvedám, ne? to se dělá když se tancuje, nebo v krasobruslení... +vzpomene si nakonec+ Já nevim, nikdy jsem to nezkoušel. +pokrčí rameny+ Ale určitě v tom budu boží. +uculí se na ni+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 04 led 2014 22:56

V létě si schrupnu v bazénu. +zasměje se, a chytne ho za tu dlaň co má kolem ramen+ No to jako že bys zvednul mě. +navrhne nenápadně+ Jakože bysme jim ukázali, jak se trsá, žejo. +zazubí se+ A moh bys mě u toho ochmatat. +poukáže na značný výhody+ Já myslím že nepochybně budeš. +přikývne a dá mu pořádnou pusu+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz - Staré