Obývací pokoj s kuchyňským koutem

Moderátor: Victoria

Re: Obývací pokoj s kuchyňským koutem

Příspěvekod Christian » 03 led 2014 16:55

Říkám, že to přejde. +pousměje se+ Teď je toho jenom hodně najednou. +zavrtí hlavou a ještě si dolije+ No, já mám velice jasně předurčené, co je normální, děkuju pěkně. +ohrne ret a nakloní hlavu, aby tam líp mohla+ Jo... strýčkové tetičky jsou ještě roztomilejší. +uculí se pro sebe+ Hm... +zamručí, těžko říct jestli souhlasně, nebo protože je to příjemný, a myslí na všechny ty změny co se budou muset udělat+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 03 led 2014 17:30

Dobře. +broukne a jemně mu prohrábne vlasy, než se vrátí k masírování ramen. přejíždí palcema po straně krku a prsty mne ramena+ Tak hlavně, že v tom máš jasno. +zabrouká měkce+ Ještě roztomilejší, než je Alex? +zamručí s nenápadným úšklebkem, ale pak se tím odmítne zabývat a raději se soustředí na masáž a na citlivá místečka o kterých ví, hladí je a mne. prsty zajíždí do vlasů a palci přejíždí po páteři+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 03 led 2014 19:29

Nemám v tom jasno +zavrtí hlavou s povzdechem+ Jsem jenom fakt děsně unavenej. +a nemyslí ani tak fyzicky jako psychicky+ Ona umí být fajn. Když se jí chce, dovede být neuvěřitelně milá. Jen se jí moc často nechce. +uchechtne se trochu+ Takže rozhodně o mnoho roztomilejší. +zašklebí se+ Doufám že si Van tyhle věci nebude pamatovat, až vyroste. +poznamená+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 03 led 2014 19:44

Tak až tom ujasňování budeš chtít pomoc, tak stačí říct. +broukne a jemně ho políbí na temeno+ Jestli chceš opravdu můžu jít třeba na pár dní k sestře. Jestli to pomůže a odpočineš si. +nabídne, sice se jí ten nápad ani trochu nelíbí, ale co by pro něj neudělala+ No nějak tomu nevěřím. +ušklíbne se, jak se snaží představit si milou Alex+ Jo, taky doufám. Nejvíc mě mrzí, že se to všechny sesype před ní. +povzdechne si tiše+ Tohle si opravdu nezaslouží. +zavrtí nad tím smutně hlavou+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 04 led 2014 20:13

To je hloupost. +zavrtí hlavou, už to vidí jak ji Neferet pouští zpátky :D+ Brzy bude po svátkách a všechno bude lepší. +usměje se+ Tedy, pokud chceš, tak samozřejmě můžeš. +dodá honem, když mu dojde, jak to vyznělo+ Chápu to, jestli se s ní chceš zase vidět. +pokrčí rameny+ Musí se jí chtít. +pousměje se+ Takže to je dost náročný. +ušklíbne se trochu+ No, nevypadala, že by ji to nějak sebralo. Myslím, že už hádky ani moc nevnímá. +povzdychne si+ Až bude starší, bude to horší.
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 04 led 2014 20:24

To je dobré. Nikam se mi nechce, ale kdybys to potřeboval, tak bych šla. +pousměje se měkce nepřestávajíc v masáži+ Kdybys chtěl a lehl si na břicho, mohla bych ti namasírovat celá záda. +nabídne s úsměvem+ Hodně náročný. +zasměje se tiše a vrtí nad tím hlavou+ No, doufejme, že až bude starší, tak hádky nebudou tak časté. +povzdechne si tiše+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 04 led 2014 20:47

+chvilku nad tím přemýšlí, ale pak se rozplácne na břicho na gauč, a vypustí všechen vzduch, co zadržuje celý den+ doufejme, že to celé skončí než dostane rozum. +přikývne souhlasně+ Přišly pozvánky na ples. +změní téma, jak si na to vzpomene, a přivolá je ze stolečku z poštou+ Bude to za dva týdny, tak si tam nic neplánuj. +podá jí papír+ budu muset zajistit hlídání, Tiff má nějakou akci.
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 04 led 2014 20:55

+dřív než sebou plácne na gauč mu stáhne košili, aby se jí lépe masírovalo. posadí se mu rozkročmo na stehna a z koupelny si přivolá příjemný masážní olej na uvolnění svalů+ Na ples? +zamrká trošku překvapeně, než si od něj pozvánku vezme a pozorně si jí prohlídne+ Páni, Styx mi snad čte myšlenky. +zazubí se na něj vesele+ Budeš muset tančit, lásko. +zazubí se na něj vesele a rošťácky, když pozvánku odloží a jme se ho masírovat+ Akorát nevím co... pozítří má přijít Oliver, mohl by nám s tím pomoci. +navrhne zatímco mu prsty přejíždí po lopatkách a palci po páteři+ Mohli bychom říct sestře, pokud nepůjde. Určitě by jí to nevadilo. +navrhne+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 04 led 2014 22:42

+zamručí, a vteče se do gauče+ Zimní ples. Tak jako loni. +máchne rukou vysvětlujícně, na delší věty se moc nezmůže+ Já vím. +zabručí+ Sodoma a Gomora. No, to se nějak přežije. +usměje se+ Jestli chceš vyrazit na nákupy šatů, dám ti kreditku. +pousměje se na ni+ To by mohl, ten určitě bude vědět co s tím. +přikývne souhlasně+ To nejde, nemůžu jí nacpat dítě jen tak. +zavrtí hlavou+ Krom toho bude určitě chtít jít taky. Asi znásilním Jeefese. +zauvažuje nad tím+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 04 led 2014 23:05

Jako loni? +zamrká trošku překvapeně, když jí dochází souvislosti+ To už se známe rok? +vykulí trošku oči, dlaněmi sklouzne níž na kříž, který silně ale ne bolestivě promne a pohladí+ Určitě budeš skvělý. Tak jako vždycky. +broukne a skloní se k němu, aby ho líbla zezadu na krk a pak ještě dvakrát na páteř pokaždé níž a níž+ Myslím, že to nebude nutné. Projdu šatník a něco z něj vyberu. +pousměje se, jelikož si připadá stále strašně provinile, když má utrácet jeho peníze+ To ano, jsem moc ráda, že jsi ho přivedl. +usměje se na něj nadšeně+ Já myslím, že pokud by nešla, že by jí to nevadilo. +pusměje se+ Ty chceš znásilnit Jeefese? +vykulí na něj oči ale vesele jí v nich svítí+ No to nevim, aby pak nedal výpověď. +škádlí ho vesele+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

PředchozíDalší

Zpět na Christianovo patro