Pokoj pro hosty

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Pokoj pro hosty

Příspěvekod Byron » 03 led 2014 03:09

Ale proč břečet? To by ses měla spíš smát. +usměje se na ni a chytne ji za ruku+ nebudu se ti smát, dám ti kapesník, abys věděla. +usměje se na ni+ No... tak to jsem rád, že už ti to došlo. +zasměje se+ Ty moje telátko. +rovnou ji na tu otevřenou pusu políbí+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 03 led 2014 03:28

Já nevim, to tak prostě je. +zazubí se a pohladí ho palcem po ruce+ Ty seš na mě totiž děsně hodnej. +usměje se na něj, a je z toho nějak celá naměkko, tak mu dá radši pusu, aby to neviděl+ No ono ale... ty totiž... a já jsem... páni. +uculí se, jak je z toho furt ještě vyplesklá+ Já s tebou taky zůstanu, abys věděl. +zazubí se a taky ho políbí+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 03 led 2014 15:58

+obejme ji a přitiskne k sobě+ To jsem moc rád. +usměje se na ni+ Můžeme pokračovat v tom líbacím maratonu? +přitiskne se k ní a dá jí pusu+ Nebo už chceš jít bruslit. +chytne ji oběma rukama kolem pasu a začne ji něžně a pomalu olíbávat rty a fakt ho to baví+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 03 led 2014 16:40

Hmm... +vystrčí nohu zkusmo zpod deky a zas ji honem zastrčí+ Je tam zima. +postěžuje si tragicky, přikryje je až pod bradu a přitulí se k němu pod peřinou+ Půjdem až mě bude bolet pusa. +zazubí se, přitiskne se k jeho rtům a nechá se jen tak rozpustit a ztratit v jeho náručí, hladí ho rty po těch jeho a trochu se do polibků usmívá+ Měli bysme někdy taky zajít za tygřím Byronem. Než vyroste a nepozná nás. +zazubí se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 03 led 2014 18:00

Tak řekneme Malteziovi, aby nám na postel přidělal brusle a pojedeme v posteli a zima nám nebude. A taky nezameškáme žádný líbání. +zase ji líbá a hladí její rty a prsty se jí prohrabuje ve vlasech+ Hm...? No to bysme měli. Mohli bysme ho vzít na brusle, aby si taky trochu užil. Pak bude moct vykládat ostatním tygrům, jaký má perfektní rodiče. +zazubí se na ni+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 03 led 2014 18:57

umíš dělat piruety s postelí? +zazubí se na něj a taky ho líbá a nemůže se od něj odlepit+ to bych teda zameškala fakt nerada. +usměje se mu do rtů+ Ty jo. ten by určitě vypadal na bruslích vtipnějc než já. jak by se mu rozjížděly nohy. +musí se tý představě smát+ Stejně je blbý že nám ho nechtěli dát domů. +našpulí nespokojeně pusu+ Moh by s náma spát v posteli. +zazubí se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » 03 led 2014 19:00

Zatím ne, ale určitě bysme to zvládli. +usoudí objektivně+ Jasně a pak bysme se jednou ráno probudili bez nohou. +uculí se na ni vesele+ Jestli chceš mermomocí nějaký exotický zvíře, tak si můžeme pořídit lenochoda, ten je mi velmi, ale fakt velmi sympatickej. +navrhne jí+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 03 led 2014 19:20

já myslím, že by se to měla přidat na olympiádu. Bruslení v posteli. Určitě bysme vyhrály. +zazubí se+ On by nás nežral, dyť jsme jeho rodiče. +uculí se+ Lenochoda nepotřebuju, toho už doma mám. +zazubí se a cvrnkne ho do nosu, než se nad ním nakloní a ještě ho políbí+ Já chcu malý tygřátko, abych se s ním mohla mazlit. +uculí se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 03 led 2014 19:35

No to každopádně. +zasměje se a přikývne+ Myslíš, že by nás nesežral, ani když by byl v pubertě a my mu k vánocům nedali iPoda? +koukne na ni zamyšleně a pak se rozesměje+ To jako mě jo? Ts, ts. Teďka se možná urazim. +oznámí jí+ Ale ještě nevim, jestli se mi chce.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 04 led 2014 20:02

No puberťáka už bysme si asi nebrali do postele, to by bylo trochu divný. +uculí se+ ale pro jistotu bych mu toho ipoda radši koupila, kdyby náhodou měl blbou náladu. +zazubí se na ně a ještě ho políbí+No ale seš určitě nejhezčí lenochod na celý tvrzi. +zasměje se na něj+ Já myslím, že asi radši neurážej. +zavrtí hlavou a políbí ho jak nejhezčejc dovede, aby ho zas rozveselila+ Půjdeš se mnou na ples? Potřebuju někoho kdo mi bude platit pití a chodit za mnou po schodech, aby mi nebyl vidět zadek. +zazubí se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz - Staré