Pokoj vlevo nahoře

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Pokoj vlevo nahoře

Příspěvekod Locke Lamora » 03 led 2014 02:34

Hele to je ale dobrý, voda nadnáší! +nadchne se nad tou myšlenkou, a nakloní se k ní, aby to zjistil+ Ne! +zděsí se+ No ještě že jsme kostnatý a neprdíme. +uculí se, a když mu prdne na břicho, zkroutí se jako kdyby mu vlezl do kalhot pavouk+ Ty seš děsná ženská. +zakvílí a skočí po ní, napůl ji zalehne a kousne jí do krku, jen tak trochu, ale aby to cítila+ Děsná. +zamumlá jí do kůže a to pokousaný místečko olízne+ A já magor tě miluju. +zazubí se na ni, a vtiskne jí polibek na rty+
Většinu mé váhy tvoří mozek!
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 03 led 2014 02:38

+když na ni skočí, tak se začne smát jako blázen, zejména teda proto, protože mu foukla na břicho, až to zaprdělo a lehce se mu brání a když cítí jeho rty, tak už ani to ne+ Jo, to je tím, že seš šílenej. +směje se na něj a oplatí mu polibej+ A já tě taky miluju. Takže sme v tom oba.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 03 led 2014 02:57

Já jsem šílenej z tebe, ty jezinko. +zazubí se na ni, ještě ji políbí a skulí se těsně vedle ní, chytne ji za ruku, a vtiskne jí pusu do dlaně+ Děláš se mnou strašný věci. +pousměje se, a tu dlaň jí sbalí do pěsti, aby si tu pusu schovala+ Tak co, seš připravená vyrazit za dobrodružstvím? +uculí se na ni vesele, a oči mu tak po lamorovsku svítěj, jako pokaždý když plánuje províst nějakej průšvih+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 03 led 2014 03:07

+usměje se a ještě ho pohladí po tváři, než přikývne+ Jasně, že jsem připravená. A ty? +zvedne se z postele a jme se oblíkat do cestovního, takže nějaká ta halena a kalhoty a batoh a k pasu tesák. Ještě ssi sroluje a zabalí tu mapu a kompas+ Já jsem nachystaná. +hlásí mu hned+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 03 led 2014 03:22

Já jsem připravenej furt. +zazubí se významně, vyskočí z postele a sbalí si do svýho vaku těch pár věcí co má, zkontroluje svoji sadu paklíčů, přeostří stiletta, nůž do boty, a obleče si trochu teplejší svršek s kapucou,kdyby tam chcalo+ Já taky, já taky. +hlásí se hnedka, a předvede jí, že už je oblečenej+ Já můžu dávno vyrazit. +uculí se, vezme za kliku, a natáhne k ní s úsměvem ruku+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 14 srp 2014 13:22

+čte si knížku, kolem jsou mraky útržků papíru, roztrhaný hřbety i obálky a podle všeho jeto vždycky ta samá knížka. A zuří, neskutečně moc, ksichtí se, šklebí se, než zase roztrhá tu knížku, co má zrovna v ruce a Maltezius jí zachvíli donese další z nové bedny+ Já ho zabiju! +zavyje Wenai+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » 14 srp 2014 16:41

Zrzku?! +vykřikne vysokým hlasem+ Zrzku?! Já mu dám takovou zrzku, až mu budou boty malý. +odhodí knihu a jde rázným krokem do koupelny+ A může si být s tou svou zrzkou. +drtí mezi zuby, když si barví vlasy na temně černou+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 15 srp 2014 01:56

+vrátí se z nějakejch obchůzek z Camorru o něco dřív, aby měla radost, akorát si převleče čistší košili a jde rovnou do ložnice za ní. Hnedka ji uvidí a div mu nevypadnou oči, poněkud mu klesne brada, a už už má na jazyku co to jako je, když svým neomylným šestým smyslem zaměřeným na hnutí ženské mysli pozná, že je trochu nevrlá, takže se drží zpátky+ Ahoj. +koukne na ni, a opatrně se usměje+ Sluší ti to. +dodá a nenápadně sonduje situaci+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 15 srp 2014 16:01

+koukne na něj a z nozder jí málem začnou šlehat plameny+ Lamoro. +zavrčí a chytne tu knížku+ Ty máš koule na to se tu objevit po tom všem? +trochu na něj zavřískne+ Můžeš se, kurva, vyspat s kýmkoliv, s kýmkoliv na světě, ale ty se vyspíš zrovna s ní, že jo?! To mi to jako děláš schválně, nebo co?! +vezme ho knížkou přes ucho a pak mu ji vrazí na hruď+ Vypadni odtud!
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 15 srp 2014 16:45

+jak ji vidí, ustoupí o dva kroky zpátky ke dveřím, a jen kulí oči+ Kůstko? Co se- +koukne na ni zmateně, a pak to schytá knížkou+ Au! +zamračí se ublíženě, a buďto fakt netuší o co jde, nebo to fakt parádně hraje+ O čem to u Perelandrovejch koulí mluvíš? +kryje si hlavu, a postupně uhýbá tak, aby stavěl mezi ně nábytek, knížku nějak instinktivně chytí+ Republika zlodějů? +zvedne obočí+ ty čteš tyhlety slaďáky od Lucarna? +koukne na ni zmateně+
Locke Lamora

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz - Staré