Pokoj pro hosty

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Pokoj pro hosty

Příspěvekod Byron » 03 led 2014 00:28

Ježiš! +zděsí se+ To muselo bejt strašný. A pověz mi. +zvědavě se k ní nakloní+ Jak mečuje slimák, když nemá ruce? +zeptá se potichu, kdyby je náhodou nějakej slimák odposlouchával a chtěl na ně zrovna zaútočit+ Dneska se mám skvěle. +usměje se na ni+ A co ty?
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 03 led 2014 01:23

Mám takovej pocit, že zpochybňuješ moje slavný vítězství. +přimhouří podezíravě oči+ drží ho v tlamě, abys věděl. +zazubí se+ a druhej meč drží ocasem, a umí bojovat jako Darth Maul oboumečně. +sdělí mu vážně+ Takže to byl fakt těžkej boj. +uculí se+ Já se mám vyloženě parádně. +zazubí se+ Lepší už by to bylo jenom kdybys mi dal pusu. +zamrká řasama+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 03 led 2014 01:29

To bych si v životě nedovolil. +ohradí se dotčeně+ Páč pak bych už živej nebyl. +uculí se na ni+ Ty jo fakt?! +vyvalí oči+ Tak tos ho měla ještě chvilku zdržet, já bych se na to fakt rád kouknul. Tak pusu jo? +hned se zase začne culit+ Vteřinku, já se jenom rozcvičím. +předvede pár grimas na uvolnění pusy, načež jí vlepí velkou pusu a pokračuje v polibku+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 03 led 2014 01:47

To jsem moc ráda, že v tom máš jasno, zlato. +přikývne, ale zazubí se a nemyslí to vážně+ Svrhla jsem ho do stínu, jako gandalf. +zatváří se drsně+ No teda, ta bude asi epická, co? +uculí se a proklepe si aspoň svaly na tvářích, než mu začne polibky oplácet, omotá mu ruce kolem krku a chvilku ho líbá, než se na něj usměje+ šla bych na brusle, nechce se ti? +navrhne+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 03 led 2014 01:59

+líbá ji velmi zaujatě a trochu se zamračí, když toho ona nechá+ Chce. +přikývne a dá jí pusu+ Ale až po snídani. +dá jí další pusu+ A po tom, co tě přestanu líbat. +uculí se a zase se s ní začne líbat, trochu ji u toho přilehne, aby se mu tam moc nemlela a nemusel ji chytat+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 03 led 2014 02:12

No tak jo. +zazubí se+ já mám vlastně slíbenej ten celodenní líbací maraton, co? +uculí se, a dramaticky hekne, když ji přilehne, ale pak ji moc zaujmou jeho rty, tak mu oplácí polibky a hraje si s nima, rukama mu jen tak lehce klouže po zádech a napůl se vznáší nad postelí, jak jí to připadá hezký a příjemný+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 03 led 2014 02:18

M-m. +přisvědčí s úsměvem a pohladí ji po rtech+ Miluju tě. Kočko. +zašeptá během toho a pak ji začne zase líbat. Nezalehává ji tak úplně, drží se nad ní na loktech a kolenou, sem tam se k ní přitiskne, aby mohl cítit její horkou kůži a s úsměvem jí olíbává rty+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 03 led 2014 02:29

+když ji tak pohladí, chytne mu ruku a vtiskne polibek na konečky prstů, a nedokáže ze rtů smazat obrovsky nablblej úsměv+ Tyjo. +musí se zasmát+ Ty mě chceš rozbrečet, co? +uculí se+ Já miluju tebe. +usměje se na něj, zvedne se k němu na loktech, a jen se tak mazlí s jeho rty, hladí je jazykem a líně mu vychází vstříc+ Víš, že to byl fakt nejhezčí rok, co sem zažila? +usměje se na něj mezi polibkama, oči jí tak spokojeně svítěj, a myslí to úplně vážně+ Děkuju. +pohladí ho palcem po rtech, a ještě mu dá pusu+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 03 led 2014 02:33

Cože? +podiví se tomu upřímně+ Kočko, já tě nechci nikdy rozbrečet, fakt ne. +koukne na ni poněkud vykuleně+ Tak si ho zapamatuj. +usměje se na ni+ Protože teď už to bude jenom hezčí a hezčí. +mrkne na ni s úsměvem a zase se skloní k jeho rtům, aby ji mohl začít líbat, což taky udělá+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 03 led 2014 03:02

Já vím, že ne. +usměje se+ To jenom někdy sem tak děsně moc šťastná, že se mi chce trošku brečet. Tak né že se mi budeš posmívat. +zazubí se na něj+ To si teda piš, že si ho zapamatuju. +uculí se a taky ho políbí, nemůže se jeho rtů nabažit a přijde jí, že jí asi něco praskne v hrudi jak je to hezký+ Mně už to asi došlo. +vykulí na něj oči, když se odlepí, aby se nadechla+ Že i když plácnu nějakou strašnou kravinu a i když se budem hádat a i když provedu nějakou totálně telecí pitomost, tak nikam nezmizíš. +pootevře pusu nad tím zjištěním+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz - Staré