Pokoj vlevo nahoře

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Pokoj vlevo nahoře

Příspěvekod Locke Lamora » 02 led 2014 17:05

Jo ták, tak to jo, on to byl támhleten pavouk, co? +ukáže do rohu a uculí se+ Tak to je dobře. +zazubí se a dá jí pusu+ Já vím. +přikývne a široce se usměje+ Na to těžko zapomenu, svítíš jak radioaktivní rybička. +uculí se a ještě jí dá pusu+ Co se tak normálně snídá před takovým velikým questem? +zajímá se+
Většinu mé váhy tvoří mozek!
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 02 led 2014 17:23

Jo to byl přesně von. +zazubí se na něj a vyskočí z postele a začne se rozcvičovat+ Hádej, no snídaně šampionů. +udělá si několik dřepů+ Aneb všechno co chceš a čeho tam bude nedostatek. Slanina, vajíčka, fazole, topinky.... +zamyslí se+ To ale nezní tak nedosažitelně... Ale určitě tam nebudou lívanečky. A ty máme k snídani taky. +natáhne se a vytáhne ho z postele+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 02 led 2014 23:24

+zírá na ni jako by jí narostla třetí hlava+ co blbneš? +vypadne z něj, když začne dřepovat+ To nebudeme dělat každý ráno, že ne? +vyjeví se, ale pak sezná, že když dělá nahatá dřepy, tak to není zas tak špatný, založísi ruce za hlavou a očumuje ji+ Hele, otoč se. +poradí jí+ Došáhneš si na prsty u nohou? +navrhne šalamounsky, a jenom se uculuje, natáhne se pro lívaneček a jenom se uculuje+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 03 led 2014 00:30

Ha ha ha. +zašklebí se na něj, plácne ho a ukradne mu ten lívanec, slupne ho jako nic a natáhne si spací kalhoty+ Tos uhád, Lamoro. +zazubí se na něj a vezme si ještě jeden lívanec+ A nedosáhnu, abys věděl, to nemusim ani zkoušet. Jsem líná jak veš a zachvilku budu tlustá. +vyplázne na něj jazyk a aby si to pojistila, tak si nacpe do pusy půlku toho lívance. Protože víc se jí tam nevleze+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 03 led 2014 01:15

Teda co to je za manželství,když ani nemůžu po ránu očumovat tvůj zadek? +udělá na ní svoje nejlepší psí oči+ A ještě mi seberou snídani. +zavrtí hlavou pohoršeně, a vezme si jinej lívanec+ Třeba se to odminule zlepšilo, to se musí občas vyzkoušet. +zazubí se+ Já tě budu milovat i tlustou, abys věděla. +slíbí jí slavnostně+ Akorát už tě nebudu nosit do postele. +uculí se a futruje to do sebe aby si udělal zásoby na cestu+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 03 led 2014 01:19

To to se teda určitě nezlepšilo. +uculí se na něj a láduje se lívancema+ Nee, to tě pak budu nosit do postele já. A jednou ráno, tě tu najdu zalehnutýho. A úplně placatýho, chudáčku. +s účastí ho poplácá po rameni a další lívanec si natře tlustou vrstvou nutely+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 03 led 2014 01:50

No to nikdy nevíš. Já myslím, že by se to mělo zkontrolovat, a jsem připravenej to přeměřit. Nejlíp zezadu +uculuje se+ Né, můj ubohej život, tak mladej, tak slibnej, tak tragickej. +zaběduje+ No co já bych neudělal pro lásku, že. +zazubí se, a slepí si z lívanců marmeládovej sendvič+ Tak já budu tlustej s tebou, abys mě nezalehla a jen se odpinkla. +uculí se+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 03 led 2014 01:57

Tak jo. +lehne si za ním na postel a přitulí se k němu+ A budem se tu válet jako dva vorvani a jíst hranolky s tatarkou. Nebo s majonézou, tu mám radši. +usměje se na něj, obejme ho a přitáhne si ho k polibku+ A už nebudem chrastit, když budem souložit.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 03 led 2014 02:15

Ale to už nebudem moct souložit ve vaně, protože se tam nevejdem. +zazubí se+ jo, a taky smažený kuře. +přikývne+ A budem mastný a zamilovaný. +uuclí se+ Ne? Ale to mi teda bude chybět. +zamračí se+ a už mi nebudeš moct spočítat žebra prstama. +stáhne peřinu dolu, a naschvál vcucne břicho, takže vypadá jak smrtka+ Jaký zvuky dělaj tlustý lidi u souložení? +zajímá se+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 03 led 2014 02:20

No tak budeme souložit v bazénu, to bude to samý. +pokrčí rameny+ Nebo si necháme namontovat větší vanu. +mrkne na něj+ To se ani neptej, co dělal tlustý lidi. +zazubí se na něj a trochu se nad něj nahne+ Protože prděj. +zazubí se na něj znovu a aby mu to předvedla, tak mu pusou zaprdí na to břicho+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz - Staré