Pokoj pro hosty

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Pokoj pro hosty

Příspěvekod Byron » 02 led 2014 14:18

+sem tam mrkne nahoru, aby viděl, co to s ní dělá a musí se jí uculovat do rozkroku, protože je z toho taky dost hotovej. Ale ne, že by ji tím uculováním nějak zanedbal, co nestihne jazykem, to nahradí prstama. Vevnitř najde přesně to její citlivý místečko a vždycky chvíli se na něj soustředí, pak se na pár vteřin zaměří jinam. A v hlavě má jedinou věc: udělat jí to jako nikdy+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 02 led 2014 14:36

+ta už pomalu neví čí je, boky se jí samy zvedaj z postele a vychází mu vstříc, v prstech tiskne prostěradlo, neustále na hraně orgasmu, rozechvělá a rozcitlivělá, jednu ruku mu trochu svírá ve vlasech a děsně nenápadně si ho tlačí víc do klína+ panebože. já už... uh, prosím. +zalapá po dechu poněkud nekoherentně, kroutí se pod ním, a pak se přes ni konečně převalí vlna prudkýho vyvrcholení, prohne se proti němu a dlouze zasténá, hlavu zakloněnou v polštářích, a připadá jí, že to trvá věčnost; na nočním stolku praskne žárovka v lampě, načež konečně padne do peřin a má pocit, že se jí celý tělo klepe vyčerpáním, neschopná se pohnout nebo otevřít oči, a jen spokojeně oddychuje a vychutnává si dozvuky rozkoše+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 02 led 2014 14:51

+zcela ochotně se poddává všem jejím příkazům a náznakům, přitisklej do jejího klína a s hlavou plnou jejích vzdechů ji laská až do posledních záchvěvů orgasmu, lehce se lekne, když tam praskne ta žárovka, ale nakonec si řekne, že to byl fakt hodně dobrej a pyšně se nadme, když si k ní lehne, drží ji v náručí a hladí+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 02 led 2014 15:27

+chvilku to rozdýchává, a pak na něj zamžourá a uculí se+ Ty brďo. +zazubí se, převalí se k němu na bok a schová mu obličej do hrudi+ To je hrozný, co se mnou děláš. +zasměje se potichu, omotá mu ruce kolem těla a vtiskne pusu na hrudní kost, vdechuje jeho vůni a pěkně se jí z toho klíží oči+ Já nespim. +zamumlá mu do kůže, aby si nemyslel+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 02 led 2014 15:34

No. +přikývne s úsměvem, co by mu nesmazala ani rána cihlou do hlavy+ To je úplně hrozný, co s tebou dělám, fakt že jo. Mohl bych to dělat častějc. +uculuje se jako sluníčko a tulí si ji k sobě+ Jasně, že ne. +zašeptá+ Já taky ne. +políbí jí ještě do vlasů a pomalu zavře oči, i když občas na ni ještě mrkne, aby se kouknul jestli nespí+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 02 led 2014 16:06

To bys mohl. +souhlasí a uculuje se+ já rozhodně nejsem proti. +usměje se, a je jí takhle děsně parádně, celý tělo má příjemně malátný, hladí ho po kůži, a netrvá to ani dvě minuty než mu začne spokojeně oddychovat do kůže+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 02 led 2014 16:18

+přikreje je peřinou, chvilku ji sleduje jak spí až to nakonec zalomí taky. K ní přitulenej s obličejem schovaným v jejích vlasech spokojeně prospí celou noc, sem tam ji lehce osahává, ale to jenom tak ze sna+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 02 led 2014 17:09

+zdá se jí něco hezkýho, pač se ze sna uculuje a trochu mu slintá na hrudník, a ráno se probudí s vlasama v puse, ale ani jí to moc nevadí, trochu se mu zavrtí v náručí, aby si našla lepší polohu, ale ani ji nenapadne vstávat, když se na něj může úplně beztrestně mačkat a poslouchat jak dejchá+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 02 led 2014 17:21

+něco neidentifikovatelnýho zamumlá ze spaní a přitáhne si je k sobě atk na těsno, že už se moc hejbat nemůže a na tváři má blažený výraz, i když za pár okamžiků otevře oči+ Zdálo se mi, že mám na hrudníku obřího slimáka. +koukne si na poslintanej hrudník+ No fakt hele. +ukazuje jí to+ Asi se někam odplezil. +kouká kolem i pod postel+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 02 led 2014 23:36

+poněkud hekne,když ji k sobě přitiskne tak napevno, ale nijak neprotestuje, a tulí se k němu dokud se neprobudí+ Abych ti neposlintala taky obličej. +vyplázne na něj vesele jazyk, a olízne mu tvář+ No jo, byl tu, chtěl tě sežrat, ale já jsem s ním hrdinně mečovala a zachránila jsem tě. +nadme hruď a dá mu pusu+ Jak se dneska máš? +usměje se na něj+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz - Staré