Pokoj pro hosty

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Pokoj pro hosty

Příspěvekod Byron » 01 led 2014 17:14

Tak dobře, dobře. +zamává rukama+ Můžeme to přeskočit a přejít k tomu, jak tě naprosto zmasím. +pustí teda tu hru a pekelně se na to soustředí, Vici si skoro nevšímá, a s napjatým výrazem ve tváři soustředěně mačká čudlíky a probojovává se k vítězsví+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 01 led 2014 20:59

Tss, leda ve snu. +zazubí se na něj a pustí se do hry, ale furt po něm musí pokukovat, páč jí to připadá hrozně fascinující, jak je zaujatej a naprosto zabranej do hry, sama si nevede úplně špatně, ale tak masivní trénink jako on teda nemá, takže ji po dvou hodinách tvrdý bitvy nepřekvapivě roznese na kopytech+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 01 led 2014 21:10

Cha cha chá! +zasměje se, když konečně vyhraje, vyskočí do vzduchu a následně předvede vítězný tanec+ Jsem nejlepší. Jsem nejlepší. +prozpěvuje si u toho, ale nakonec se uculí na Vici, obejme ji a dá jí pusu+ A ty seš taky nejlepší, abys věděla. Dáme si ten pohár, jo? +navrhne nadšeně+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 01 led 2014 22:01

+když tak kouká jakou má radost, tak se musí culit a ani se nemůže vztekat že prohrála+ To si piš, že jsem taky nejlepší. +zazubí se, a za chvilku jim Maltezius poháry donese, plný čokolády a šlehačky a ovoce, tak se mu bokem uvelebí na klíně, a koukne po něm zboku, jako ať vůbec neprotestuje, protože vyhrál, tak musí něo vydržet, a pustí se do toho sladkýho kopce až jí lupe za ušima+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 01 led 2014 22:59

+obejme ji jednou rukou, aby tou druhou mohl pohodlně likvidovat pohár, a jen se uculuje a kolem pusy má čokoládu+ To je boží, že jo? +usměje se na ni a dá jí pusu na tvář, až jí tam zůstane čokoládová skvrna+ Toužíš po odvetě, kočko? +zeptá se jí blahoslonně+ Protože jsem odhodlanej tě zdrtit ještě jednou. +uculí se na ni mile+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 01 led 2014 23:34

+zazubí se na něj zubama od čokolády, a vtiskne mu pořádnou sladkou pusu+ Ty seš boží. +uculí se na něj a spořádá zbytek poháru+ Tss tss, teďka ti to nandám, to uvidíš. +vyplázne na něj čokoládovej jazyk+ a až budeš zdrcenej a poraženej plakat na podlaze, tak se ti vůbec nebudu posmívat, abys vědět. +udělá na něj blahosklonný obočí a podá si konzoli+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 02 led 2014 00:05

No tos uhodla. +zašklebí se na ni vesele a lžičkou vyhrábne posledních pár kousků čokolády a ovoce z poháru a posadí se zpátky na svý místo+ Jestli si myslíš, že tě nechám vyhrát jenom pproto, že se mnou spíš, tak seš teda na omylu. +prohlásí nesmlouvavě, ale i přes to ji nechává vyhrát, ale jenom trošku, aby to nebylo moc nápadný a celou dobu polohlasně nadává+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 02 led 2014 00:55

No dovol, já vyhraju úplně poctivě! +vyprsí se, zahodí lžičku a chopí se konzole, klekne si na zem před gauč a děsně se soustředí, občas u toho zanadává a jinak se hlasitě projevuje, a když vyhraje, tak vyskočí s rukama nad hlavou+ Jo! Viděls to? Viděls jak sem vyhrála? +culí se vesele, a je jí jasný, že to nejspíš nějak ošulil, ale fakt má radost+ Já ti myslím, že tě asi miluju. +zazubí se, když si kecne k němu na gauč, a dá mu pořádnou pusu na tvář+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 02 led 2014 01:00

No nene! +odhodí konzoli do kouta a vzdorně zkříží ruce na prsou a vystrčí dolní ret a uraženě se pootočí pryč+ To teda nene. +zamumlá ještě, ale to už je Vici u něj na gauči. Poočku na ni koukne, apk ji chytne za pas a prudce přitiskne k sobě a začne ji líbat+ A tohle je moje cena útěchy. +směje se+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 02 led 2014 01:20

No to teda jojo. +zašeptá mu do ucha pobaveně, a dá mu pusu na spánek, a když si ji k sobě přitiskne, tak mu polibky ochotně oplácí+ Potřebuješ utěšit, jo? +zazubí se a zahýbe obočím+ Tak mohla bych ti třeba utěšujícně namasírovat záda. +uculí se a ještě mu dá pusu+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz - Staré