Pokoj vlevo nahoře

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Pokoj vlevo nahoře

Příspěvekod Locke Lamora » 30 pro 2013 01:52

Já sem seděl úplně nevinně! To se otevřelo samo! +brání se, ale když se u něj tak schoulí tak se musí usmát, přivoní jí k vlasům a jen ji hladí po zádech, druhou rukou ji drží za ruku a tiskne ji k sobě, a přijde mu to hezký+ Pocem, ty cvoku. +zašeptá potom, zvedne jí jemně za bradu obličej k sobě, a pořádně ji políbí, hraje si s jejími rty, a ruce mu sklouznou po křivkách na pas, aby si ji k sobě mohl přitáhnout na klín+
Většinu mé váhy tvoří mozek!
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 30 pro 2013 02:01

Já nejsem žádnej cvok. +usměje se na něj+ To seš ty. +oplatí mu polibek, pohladí ho po ramenou a pak si k sobě přitáhne svůj talířek s pudinkem a konečně se do něj pustí+ Co všechno si vezmem sebou, až půjdem pro ten drahokam? +koukne na něj tázavě+ Já jsem pro cestování na lehko.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 30 pro 2013 21:46

To teda jsi, nikdo rozumnej by si mě nevzal. +uculí se, ale myslí to hezky, opře se zády o gauč, a lehce ji krouživě hladí po bedrech, zatímco si dává do nosu+ já toho moc nepotřebuju. +přikývne+ stačí mapa, teplej svrchník na přikrytí, a stiletta. Jídlo si ukradnem nebo chytíme. +usměje se+ Chceš vyrazit po novým roce? +zeptá se tázavě+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 01 led 2014 17:17

Dobře. +přikývne s úsměvem+ Nejspíš tam zima nebude. Asi. +odtuší nejistě+ Jo, vyrazíme po novým roce. Co tady. +pokrčí rameny a trochu se usměje, protože se děsně těší+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 01 led 2014 20:56

Když jo, tak si seženem nějaký teplý věci. +pokrčí rameny+ Já bych ty potíže řešil až teprv jak budou přicházet. +usměje se+ Stejně tipuju, že budem hodně zdrhat, takže se zahřejem i tak. +uculí se a dá jí pusu, zatímco venku se pomalu stmívá+ Doufám, že tam bude teplejc než tady, nebo mi umrzne zadek. +zabrblá, když se zvednou a začnou oblíkat na vycházku, a pro jistotu si vezme dva dvetry pod kabátec+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 01 led 2014 21:28

Teplejc? +zasměje se+ To ještě žádná zima není. +uculí se na něj, taky se obleče na vycházku, dojdou všichni do kostela v blízké vesnici, poslechnou si pár vánočních písniček, pak jdou asi do hospody na horký pivo s rumem, když je ta zima a vrátí se pozdě. Vegetí tam spolu a s ostatníma ještě těch pár povánočních dní do silvestra, a během dekadentně opulentní novoroční párty se stříská šampusem jak doga, ale jen tak přiměřeně, aby ho o půlnoci pevně chytla do náruče a vstoupila s ním do novýho roku pořádným hlubokým polibkem+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 01 led 2014 21:57

Dyť jsou venku dva metry sněhu. +vykulí oči zděšen představou, že by to jako mohlo bejt i horší, chytne ji za ruku a jde s ostatníma do toho kostela, po cestě se jen tak omylem párkrát připlete do nemilosrdný sněhový bitvy, ale v kostele se všichni chovaj slušně, a v hospodě dokonce zaplatěj, a když na silvestra odbijou půlnoc, dá jí pořádnou pusu a zatočí se s ní v náručí, a je mu děsně fajn+ Šťastnej novej rok, kůstko. +pošeptá jí děsně potichu do ucha+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 01 led 2014 23:01

Tobě taky, Locke. +usměje se na něj a pak pravděpodobně nějak upadnou do komatu, protože se ráno vzbudí u Wenai v posteli a ona si teda rozhodně nepamatuje, jak se tam dostala. Jenom se pomalu zvedne na loktech, rozhlídne se kolem a pak těžce hekne a svalí se zpátky do postele+ Já chci umřít. +zašeptá zmoženě+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 01 led 2014 23:28

+probudí se obličejem zabořenej v peřinách, půlkou těla padá z postele a má pocit, že mu pukne hlava+ Kde... +zachraptí a polkne, protože má v puse sucho a nechutno+ uh... +zamrká, když pootevře oči a napůl zemře pod náporem denního světla, a zjistí, že jsou v pokoji a v posteli+ já... egh... taky. +zamumlá,a dává si pečlivě pozor, aby se ani nepohnul, protože to by mohlo přivolat ty trpaslíky, co mu stepujou v hlavě zpátky+ proč. +vypadne z něj akorát zmoženě+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 02 led 2014 00:03

Protože jsi mě opil, tak si to zasloužíš. +zamumlá potichu+ Ne, vlastně... já jsem se opila sama. +povzdechne si těžce a začne se hrabat z peřin, pomalu a namáhavě a jde do koupelny, že se osprchuje, po cestě ze sebe stahuje zbytky oblečení načež se opře do kouta sprchy a pustí na sebe vodu+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz - Staré