Pokoj vlevo nahoře

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Pokoj vlevo nahoře

Příspěvekod Locke Lamora » 26 pro 2013 02:58

Já vím, líbám úplně geniálně. +souhlasí skromně, a ještě jí to pořádně předvede, než jí stiskne dlaň a zamíří s ní teda dolů, ale občas jí ještě pohladí po zadku+ No na ten bych skoro zapomněl, vidíš. +uculí se+ Můžu ti házet kapusty do výstřihu a pak je lovit pusou? +navrhne nevinně+
Většinu mé váhy tvoří mozek!
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 29 pro 2013 23:29

No, jako kakao v něm je. +uculí se na něj, když jsou do pokoje+ Ale je to taková měkká a horká buchta politá teplým kondenzovaným mlíkam. Něco na ten způsob. +usměje se na něj a když dojdou do pokoje a Wenai se koukne z okna, aby se potěšila vyhlídkou na zapadaný pozemky, tak jim tam Maltezius donese dva pudinky+ To je ono. +ukáže na to Wenai+

Obrázek
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 29 pro 2013 23:38

To není pudink jako pudink? +podíví se, a když jim to tam donese, tak to chvilku jenom okukuje, než si nabere+ Hm, dob-hý. +uculí se s plnou pusou a sedne si k ní na parapet+ Ta poleva je trochu dost sladká. +poznamená, kousek nabere na lžičku a šoupne jí to do pusy, kterou jí hned potom zavře rychlou pusou na rty+ Na co myslíš? +usměje se na ni, a koukne kam kouká+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 29 pro 2013 23:55

No není. +pousměje se+ Ale buď rád, že to není ledvinkovej pudink. Já mám tenhle vánoční moc ráda. +vezme si od něj a jen trošku potěšeně a překvapeně zamrká, když ji políbí+ Že kdyby ses do mě nezamiloval a já do tebe jo, tak by to bylo pěkně na prd. +usměje se na něj+ Ale samozřejmě bych to přežila. +dodá, aby si nemyslel+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 30 pro 2013 00:16

Je to dobrý. +přikývne+ Akorát náš pudink vypadá jinak. +zahuhňá s plnou pusou+ Fuj, do pudinku? +zašklebí se děsivě, dá jí ještě lžičku pudinku se spoustou polevy a a po každým soustu si ukradne pusu+ Noo, to by bylo hodně na prd. +přikývne+ Ale spíš by to bylo naopak, protože já bych se do tebe zamiloval dycky. +zazubí se na ni+ A pak bych musel hodně pít a litovat se a kluci by se mi smáli, a byl bych zloděj na prd. Takže tě vlastně děsně potřebuju. +zazubí se+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 30 pro 2013 00:29

+usměje se a pohladí ho po tváři. Pak se pomalu zvedne a přejde doprostřed místnosti+ Odpoledne půjdeme do vesnice. +promluví po chvilce+ Do kostela ale neboj. +pousměje se trochu+ Nebude to žádná bohoslužba. +rozhlídne se po pokoji a nakonec se vydá si sednout do křesla+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 30 pro 2013 00:48

To nevadí, já se na bohoslužbách chovat umím. +zazubí se, posadí se do tureckýho sedu na to okno, a doluxuje svůj talířek+ Jestli se teda nějak komplikovaně nekleká. ale to bych taky odkoukal. +uculí se+ Smí se v kostele krást? +mrkne na ni, a jak se opírá zádama o sklo, najednou okno povolí a okenice se otevřou ven, Lamorovi v ksichtě kmitne překvapení a strach, a setrvačností málem vyletí pozadu ven. rychle chmátne po rámu, a jak má rychlý reflexy, tak se zachytí, ale vypadne mu z okna talíř, naštěstí prázdnej+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 30 pro 2013 00:57

No můžeš, dyž tě nikdo nevidí... +řekne a když se otevře okno, tak se otočí, v očích děs a vrhne se k oknu, chytne ho za ruce a vtáhne dovnitř, i když už tam bezpečně sedí na parapetu+ Ježiši kriste. +zašeptá, poněkud se jí podlomí kolena, takže klesne na zem. Pak ho obejme kolem pasu a aby nebylo vidět, že brečí, tak si schová obličej na jeho břiše+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 30 pro 2013 01:12

+Stihne se chytit a prakticky nic mu není, dokonce se hned i zubí, i když má teda na zádech trochu studenýho potu+ Uh. +hekne, když ho tak stiskne, a je z toho překvapenej+ To je dobrý Kůstko. +pousměje se+ Myslíš, že by takovýho prohnanýho zloděje dostalo blbý okno? +uculí se na ni, a přitiskne ji k sobě taky, zaplete jí prsty do vlasů a usměje se, sklouzne k ní na kolena, a pevně ji obejme+ Mně nic není. +pošeptá jí do vlasů, schová si do nich obličej a jen ji k sobě tiskne+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 30 pro 2013 01:23

Máš zákaz sedět na okně. +zamumlá a zamračí se na něj, poněkud umíněně, položí dlaně na jeho ramena a chviličku se rozmýšlí, až se mu nakonec stulí do náručí a opře se o něj. Nic neříká, jen ho hladí po dlani+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz - Staré