Obývací pokoj

Moderátoři: Neferet, Jasmine Clarvik, Cairo

Re: Obývací pokoj

Příspěvekod Victoria » 28 pro 2013 14:45

já něco vymyslím. +zasměje se+ Nejspíš mu vrátím nějaký dary, co nám jeho rodina poslala v rámci namlouvacího procesu. +poznamená a dopije svoje pití+ No možná trošku žárlit bude, ale on mi věci nezakazuje. +pousměje se+ Když mu to řeknu dopředu... a hlavně když pro mě David nic neznamená. +usměje se+ No... už jsem ho dobrejch osm let neviděla, ale už tenkrát měl celkem potenciál. +zasměje se+ No jak myslíš. +pokrčí rameny+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Neferet » 28 pro 2013 15:14

Po osmi letech. To bude mít radost. +zasměje se vesele+ Jak říkám je to tvůj muž a ty musíš vědět, co udělá a jak na něj. +zazubí se vesele+ Tak na to jsem zvědavá. +zasměje se+ Vážně. Neboj. Zvládla jsem i horší věci. +pousměje se+ Kdy se do toho pustíme? Osobně si myslím, že čím dřív tím líp. Klidně hned. +zasměje se+ Ale je to na tobě.
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 28 pro 2013 18:58

No to by měl mít, jsou to moc pěkný šperky a já je nikdy neměla na sobě. +zazubí se+ Ale nejspíš budou ve francii, musím poprosit Chrise, aby mi je někdy vyzvedl. +poznamená+ Musím na něj sehnat kontakt, nemůžu se mu jen tak objevit v hale. +zazubí se, vyndá telefon a chvilku telefonuje, mávnutím ruky si vykouzlí papír a tužku a opíše si telefonní číslo, na to zavolá potom, a tak to udělá ještě dvakrát, než se dostane k číslu na Davidovu sestru, to už přechází po pokoji a rozkládá u toho rukama+ Collette? Bonjour, c'est Victoire. Est-ce que tu me souvenir? Non... oui, oui, c'est moi. Joyeux Noel! +usměje se, a začne něco rychle vysvětlovat, občas se krátce zasměje, ale mluví a i směje se úplně jinak než obvykle, tak nějak lehčeji, a jinou melodií+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Neferet » 28 pro 2013 19:13

+vesele se rozesměje+ Jo, tak to určitě bude. Když je to tak. +pokyvuje vesele hlavou+ Nebude mu to podezřelý? +zvedne mírně pobaveně obočí+ Tak dobře, já tedy počkám... +zatváří se znuděně, ale vzápětí se vesele zazubí+ Třeba by byl rád. Nikdy není nad pořádnou přepadovku. +zasměje se a dojde jim pro další hrneček teplýho svařáku a když se vrátí, usadí se zpět a jme se jí zamyšleně pozorovat+ Mission accomplie, Agent? +zazubí se na ní vesele, když odloží telefon+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 28 pro 2013 23:54

No, možná trošku. +uculí se+ Collette, jeho ségra, říkala, že je svobodnej. +zazubí se, a vytočí to pracně získaný číslo, a zatímco telefon pípá, vstane, aby u toho mohla pochodovat. Za chvilku se ve sluchátku ozve mužský hlas, tak začne něco švitořit francouzsky a chvilku s ním mluví, nejdřív je zjevné, že jen tak konverzuje, a pak se na něco zeptá, trochu se usměje a přikyvuje+ No tak jo. +pokrčí rameny, když típne hovor+ souhlasil se se mnou sejít, v jedné kavárně. +pousměje se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Neferet » 29 pro 2013 00:42

Jo tak svobodnej. +zazubí se na ní vesele a zaujatě jí sleduje, i když v podstatě nerozumí ani slovu+ V kavárně? +zamrká trošku překvapeně, jelikož nečekala že by to mohlo jít až tak dobře+ Mám jít s tebou předpokládám? +zajímá se hned+ Ale co mu řekneme?
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 29 pro 2013 01:00

no jo, těžko si mě může pozvat rovnou domů, když jsem teď vdaná a vyděděná. +zazubí se+ Sejdeme se v kavárně v Paříži, zítra po obědě. +vykládá+ Se mnou radši ne, to by vypadalo že mu vás vážně cpeme až pod nos. +zazubí se+ spíš bych to udělala tak, že tě v té kavárně úplně náhodou potkáme. +uculí se+ Počkáme, dokud nás někam nepozve sám. +usměje se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Neferet » 29 pro 2013 01:07

Ne, já jen... nečekala jsem, že by to skutečně mohlo jít tak rychle. +usměje se na ní+ Jo takhle. Náhodné setkání. +zasměje se+ Proti tomu nic nemám. +pousměje se lišácky+ Myslíš, že pozve? +zazubí se vesele+ Co si vezmu na sebe? +promne si zamyšleně bradu+ Měla bych udělal dobrý první dojem. Jaký je teď v Paříži počasí? A která kavárna to je? +zajímá se+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 29 pro 2013 01:48

Já taky ne. +přizná popravdě a zapálí si ještě jednu na dobrou náladu+ nemůžu ho nechat myslet si, že jsem to na něj tak okázale navlíkla. +zazubí se+ Myslím, že ho k tomu nějak dostrkáme. +zasměje se+ To je jedno, on se neohrne, když nebudeš nastrojená. +usměje se+ něco co je ti pohodlnýho. +pokrčí rameny+ Je chladno, ale nesněží. Kabát to spraví. +zazubí se+ Já to taky nebudu přehánět. Pošlu ti adresu. +dodá+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Neferet » 29 pro 2013 01:54

Tak to je jasný. Musí to vypadat jako jeho nápad. +zasměje se+ Jistě, my jsme totiž neodolatelné. +zazubí se na ní vesele+ Ale měla bych udělat dobrý první dojem. Třeba ho i trošku okouzlit. +zatváří se jako nevinnost sama+ Dobře, tak jo. +pokývá souhlasně hlavou+ Mám přijít ještě před vámi? Nebo raději po vás? Nebude moc podezřelý, že jdu do francouzský kavárny a neumim francouzsky? +promne si zamyšleně bradu+
Neferet
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Sídlo Darktor