Jídelna

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Jídelna

Příspěvekod Victoria » 28 pro 2013 14:42

+Lamora vrhá kolem sebe všechno co má po ruce a průběžně si kryje obličej talířem, ale stejn to moc nepomůže, protože má kapustu ve vlasech, a je zlitej omáčkou jak kdyby se v ní sprchoval, a stejně tak ostatní kluci i Vicky, všichni jsou udýchaný a rozesmátý a tlemí se jak magoři+ Já se umejt chci, jinak to na mně uschne. +zasměje se, a trochu se cuká, jak ji to lechtá; a Locke zatím už pod stolem loví zubama Wenai ve výstřihu kapusty, a vypadá to, že je dokonce ochoten přejít,že mu moc nechutnaj+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » 29 pro 2013 19:55

+jak se tam všichni zabívají obíráním druhejch, tak se tam zatím nenápadně objeví Matezius s hadicí, nastaví si příjemnou teplotu vody a začne je ostříkávát tou vodou, aby mu nezaprasili celou tvrz, když se půjdou nahoru umejt. Bere to hlava nehlava a na tváři má kamenej výraz (i když si to určitě užívá).+
Ježiš! +hekne Wenai+ Co toto. +když si lokne vody, tak radši zavře oči i pusu a nechá se umejt+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 29 pro 2013 20:14

+Locke ani nestihne otevřít pusu, v prvním instinktu zajede za stůl, aby se uchránil, ale když mu dojde, co se děje, tak teda neochotně vyleze a nechá se umejt, i když kouká teda lítostivě, protože na tu kapustu servírovanou na holý kůži se fakt těšil, ale furt je rád, že dopad líp jak Brouk, kterej zrovna v předklonu lovil svoji botu a schytal poloviční klistýr+
+Vicky akorát hekne a maximálně si dá ruce před obličej, nejdřív se zkouší krejt za Byronem ale ten je stejnak tak hubenej, že to význam moc nemá, tak nastaví všechny zaomáčkovaný plochy, a už se těší, jak natahaj všude po tvrzi vodu+ No moment, to jako že my jsme zráchaný a Maltezius bude suchej? +uvědomí si to a koukne po ostatních+ Na něj!
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » 29 pro 2013 22:04

Ha! +vykřikne Byron a hned se hrne k Malteziovi a obrátí hadici proti němu a za pomoci Vici ho celýho zacáká a směje se u toho jak cvok+ Ha há! Tady to máš. +Maltezius se stoickým výrazem přestojí tu sprchu, načež vytáhne hůlku a všechny je osuší, jako by jim nikdy nic nebylo a pak sebe+ Madam. +ukloní se směrem k Wenai a pak odejde do kuchyně+
+Wenai si skousne ret a vykulí oči+ To není možný! Toto! +zvedne se ze země+ On se nikdy nezasměje, nezamračí, nic. +zavrtí nad tím hlavou+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 29 pro 2013 22:18

+Vicky skočí za Byronem a blokuje dveře, aby nemoh Maltezius nikam utýct, dokud není taky mokrej jak myš+ To není fér toto, je horší jak Jeefes. +zamračí se+ Převlíkne se za duchy a bafnem na něj. +zazubí se+ To se přece musí aspoň leknout. Nebo na něj skoč nahatá. +uculí se+
No to né. +brání se Locke+ Nahatá skákej jenom na mě. +pohladí Wenai po zadku+ ať na něj skočí nahatej Jean. +navrhne+ My na něj klidně nahatý skočíme. +uculujou se Sanzové+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » 29 pro 2013 22:27

Ne, kluci, prosím ne. +směje se Wenai a prohrábne si vlhký vlasy+ Půjdem doschnout do pokoje? +koukne na Lockeho+ Maltezius nám tam donese pudink. +koukne na ostatní+ Vám taky. Kamkoliv. +uculí se na dvojčata+ Měli byste ale ještě trochu zasvinit Phillipu, aby jí to nebylo líto. +navrhne jim+
Já jsem pro ty duchy. +zasměje se Byron+ Nebo mu aspoň dáme do pokoje něco hnusnýho, třeba pavouka a on pak bude ječtet. +zahihňá se poněkud a obejme Vici kolem pasu+ Kde si dáme pudink, kočko? +zeptá se jí+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 29 pro 2013 22:44

Jasně, pudink. +zazubí se Locke a chytne ji za ruku+ Myslela zasvinit pudinkem, vy dobytci. +protočí oči, když vidí, jak se Sanzové uculujou+ A bude čokoládovej? +zajímá se,když vyjdou ze dveří a zamíří po schodech nahoru do jejich pokoje+
Jo, určitě ječí hrozně vysokým hláskem. +zazubí se+ Nebo na něj budem ze schodiště do haly házet kondomový vodní bomby, a on se lekne a zařve. +zazubí se+ Nó, kde chceš. Ale já u toho hodlám rozhodně ležet. +uculí se na něj+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » 25 zář 2014 20:37

Ahoj. +usměje se na ní od snídaně a pokynem k volně židli vedle ní kde už má nachystanej talíř a příbor+ Je něco po půl desátý. Nechtěla jsem tě budit. +řekne ji+ Můžeš si dat na co máš chuť. +ukáže na stůl kde je toho pořád dost+ Nebo ti Maltezius nachystanej něco speciálního. +Maltezius se vynoří z kuchyně a tazave se na ní podívá jestli si něco žádá+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Eugenie » 25 zář 2014 20:48

Tos klidně mohla. +pousměje se a posadí se ke stolu, někam kam nesvítí+ Já toho moc nenaspím. +pokrčí rameny, nalije si horkej čaj a podá si talířek, ovšem pak ji poněkud zaskočí sluha+ Ehm... děkuju, já si vezmu tady. +usměje se na něj trochu rozpačitě, a nabere si něco málo jídla+ byla jsem se podívat na terase, ty lesy okolo jsou krásný.
Eugenie

Příspěvekod Wenai Lafayette » 25 zář 2014 20:50

+sluha prikyvne a zase zmizí v kuchyni+ Nechtěla jsem tě rušit. +usměje se na ni+ Jo? No jo jsou hezky. A veliký. Je tam letohradek a taky jeskyně a vůbec spousta věcí. +zazubi se na ní a vezme si koblihu s marmeladou+ Máš dneska školu? Nebo práci? +zeptá se ji a zakousne se do koblihy+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz - Staré