Pokoj vlevo nahoře

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Pokoj vlevo nahoře

Příspěvekod Locke Lamora » 25 pro 2013 23:53

to jsem fakt moc rád, zpívat moc neumim. +zazubí se+ Tak já si to budu pamatovat. +uculí se, děsně nenápadně se postaví za ni a čučí jí do mapy přes rameno, opře si tam bradu a ruce se mu vyšplhaj po jejích bocích kole pasu+ Hmm... je to v horách. +poznamená zjevný, ale spíš si tak třídí myšlenky a rozmýšlí plán+ a budeme se muset dostat přes ty řeky. +usměje se+

(A+ za výběr mapy :D)
Většinu mé váhy tvoří mozek!
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 26 pro 2013 00:47

No problém je... +trochu se pusměje, když si tak stoupne za ni a je jí to moc příjemný+ Že nemám nejmenší tušení, kde se tady objevíme. +máchne rukou nad mapou+ Minule totiž, jsem se obejvila někde úplně jinde, zhruba zde. +zabodne prst do desty stolu, asi patnáct centimetrů od pravého dolního rohu mapy+ A to bysme byli pěkně daleko. Takže zkusím, jestli není nějaký východ na téhle části mapy.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 26 pro 2013 01:14

Hm... +zabručí, aby dal najevo, že ji poslouchá, a špičkou nosu jí lehce přejede po krku+ No, tak to budeme řešit až tam někde vypadnem. +usměje se jí do kůže+ jestli to nemůžeme dopředu naplánovat, tak nemá cenu dělat nějaký extra přípravy. Funguje ti tam magie? +zeptá se pro jistotu+ A ty víš... na co všechno tam můžem narazit? +přejede prstem zlehka po tý tečce na mapě+ nasraný lidi? nějak bestie? +zazubí se+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 26 pro 2013 01:23

Jo, jo. +přikývne, poněkud rozptýlená jeho nosem na své kůži a jen ja chvíli slastně zavře oči+ Jo, to najdem. +přikývne krátce+ No, prakticky na cokoliv. Na lidi. Nasraný i nenasraný. Elfy, trpaslíky a skřety. To záleží, jestli se tam bojuje, ale myslím, že ne. +odtuší+ Zvířata jsou tam podobný jako tady. +usoudí a položí si svoje ruce na jeho+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 26 pro 2013 01:43

Aspoň to bude adrenalin, netušit, kde se objevíme. +zazubí se+ Skřety. +zopakuje+ To bude radost. +uculí se na ni+ Ale furt lepší skřeti než draci. +zasměje se+ A co je vlastně ten kámen zač? Je nějak kouzelnej? Nebo jde o cenu? +zajímá se, a trochu ji hladí dlaněmi po břiše, nechce to moc přehnat, aby neprošvihli oběd, ale trochu mu dělá problém se jí nedotýkat+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 26 pro 2013 02:02

Skřeti jsou ještě v pohodě. +zamumlá a mírně nepřítomně přejede suchý list mapy dlaní+ Ale s elfama je to na odstřel. Drahokam? Tak to nemám nejmenší tušení. +pokrčí mírně rameny a otočí se čelem k němu, jeho ruce má ovšem stále kolem sebe+ To taky budeme muset zjistit, až tam budeme. +usměje se a jemně ho políbí+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 26 pro 2013 02:20

Jo? Já žádný skřety nikdy nepotkal. Čet jsem nějaký Jeanovy knihy, a podle těch je s nima fakt těžká dohoda. +zazubí se+ Co elfky, jsou pěkný? +uculí se, ale dělá si spíš srandu a popichuje ji+ Paráda, takže mi to možná vybuchne v kapse, co? +zazubí se, a přitiskne si ji k sobě těsněji+ Tak budeme přemejšlet za pochodu, to je stejně nejlepší. +uculí se na ni, vtiskne jí pusu do koutku rtů a pak ty její jemně pohladí svýma, než ji pomalu políbí+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 26 pro 2013 02:25

+zašklebí se na něj+ Jo jsou. +odtuší+ Ale rozhodně nejsou hezčí než já. +vyplázne na něj jazyk a pak se ještě usměje+ No to snad ne. +zavrtí hlavou+ Je to jenom drahokam. +připustí a oddá se jeho polibkům, zadkem opřená o stůl+ Locke, jestli nechceš, aby se ti roztekle v náručí - a že k tomu nemám daleko - tak bysme měli jít na oběd. +zamumlá mezi polibky+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 26 pro 2013 02:39

No o tom vůbec nepochybuju. +zazubí se, a kmitne přes ten vyplazenej jazyk špičkou vlastního+ Ty seš totiž nejhezčí. +uculí se+ To je dobře. +přikývne, a už nenápadně odsunuje mapu stranou, aby měli volnej stůl+ Noo, a co když chci? +zazubí se+ Já vím já vím, vánoční oběd. +přikývne+ Však už jdem. +zamumlá ale ještě ji pořádně políbí, než vyrazej+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 26 pro 2013 02:46

+musí se uculit, jak si tam na ni chystá volnej stůl+ Mě k roztečení se stačej úplně jenom tvoje rty, Locke. +přizná se mu šeptem a konečky prstů pohladí jeho tvář a políbí ho. Pak ho chytne za ruku a spolu vyjdou do chodeb tvrze, aby se zůčastnili svátečního oběda+ A hlavně kapustičkovej souboj. To je událost dne. +upozorní ho ještě s úculem+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz - Staré