Obývací pokoj

Moderátoři: Neferet, Jasmine Clarvik, Cairo

Re: Obývací pokoj

Příspěvekod Cairo » 21 pro 2013 21:27

Jo, taky jsem unavená, je nejvyšší čas zalehnout, *souhlasí* To víš, že jsem nezapoměla, moc se těším, *usměje se* Ačkoliv trošku nervózní jsem, *připustí. Vloží svojí ruku do její a nechá se vytáhnout na nohy. Odloží ovladač na stolek, otočí se k Nef a líbne ji na tvář* Dobrou, krásně se vyspi, *broukne a skoro vytančí ze dveří, jak v ní přetrvává dobrá nálada*
Cairo
VIP Member

Příspěvekod Neferet » 26 pro 2013 00:40

To zní jako zábava. +zasměje se+ Na to kašli. Není to nic podstatýho a pauzu potřebuju. +pousměje se+ No, kastrovací nůž nosím pořád u sebe. +zazubí se na ní vesele a těžko říct, jestli to myslí vážně nebo ne+ No, nemůžu popřít, že by mě to nenapadlo. Měla jsem v plánu si s ním promluvit, ale ještě bohužel nebyl dostatek času. +zamračí se trošku, když projdou chodbou+ No jasně, tady se najde všechno. +zazubí se na ní a když vejdou do obýváku, už na ně na stol čekají velké hrnky s teplý čerstvým svařákem+ Hmn... dlouho jsem neviděla takhle sestru vyletět. +zamračí se nad tím a usadí se do křesla+ My je neslavíme... u nás nejsou a v době kdy oslavujeme zimní svátky... no prostě od určitý doby je nedržíme. +pokrčí zlehka rameny+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 26 pro 2013 01:02

No to si piš. +zasměje se+ Jo, tak ho nech pořád zastrčenej. +uculí se+ Nebuď na něj moc tvrdá... +zavrtí hlavou vážněji+ no teda. +zazubí se a vezme si hrnek, aby si o něj ohřála ruce+ My je taky neslavili. +přikývne+ spoustu roků. Od tý doby... no... máma umřela na vánoce. +schová si obličej do hrnku+ vždycky to bylo blbý období pro nás pro všechny. +pokrčí rameny+ Chris se snaží je držet aspoň kvůli malý, a já je vlastně letos slavím poprvé po hodně dlouhý době kvůli Byronovi. +poznamená a upije+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Neferet » 26 pro 2013 01:11

Snažím se. +zazubí se na ní+ Nejsem na něj moc tvrdá... žije s mojí sestrou... na kohokoliv jinýho bych byla mnohem tvrdší. +zamračí se a vezme do dlaní druhý hrneček+ Jo to chápu. V týhle době není nic jednoduchý. Náš otec zhruba v tuhle vaší domu... no zemřel. +pokrčí zlehka rameny+ Osobně se divím, že do toho Jasmine šla... i když... ona svět vnímala vždycky trošku jinak. +nakloní hlavu mírně na stranu zamyšleně, než nad tím zavrtí hlavou+ No, lidi kolem nás mění naše rozhodnutí. +pokrčí zlehka rameny+ Jen mi je líto, že asi nevyšli podle představ s ohledem k tomu jak to u vás doma vybouchlo.
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 26 pro 2013 01:26

Já jenom říkám, že nevíš, co všechno má na talíři. Člověk může unýst jen určitý množství břemen. +pokrčí rameny trochu ráznějc, než měla v úmyslu, tak radši trochu upije+ To je mi líto. +přikývne, a myslí to fakt vážně, protože dobře ví jaký to je+ jo, celkově jsou to svátky který by bylo nejlepší odepsat. +ušklíbne se+ Jo, Byron má vánoce moc rád, tak jsme ho o to nemohla připravit. +uculí se+ A mezi kamarádama a kupou dárků to je popravdě celkem snesitelný. +dodá pobaveně+ On se hodně snaží, aby se mi to líbilo. +pousměje se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Neferet » 26 pro 2013 01:36

Když si nebyl jist, že břemeno ve formě mojí sestry unese, tak si s ní neměl začínat. +zamračí se trošku, ale pak nad tím zavrtí hlavou a nechá to být+ Já chápu, že má svoje problémy, se kterými se musí vypořádat. Ale to neznamená, že se mi musí líbit, jak se k Jasmine chová. +poznamená lehce a upije svařáku+ No, co jsem tady, tak na ně hodně peču. Je to taková terapie, a když jsem u nás tak pracuju. Dá se to nakonec unést. +trhne zlehka rameny+ Jo to je dobře. To by muži, kteří milují své ženy, dělat měli. +pousměje se+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 26 pro 2013 01:56

Ty ses nikdy nezamilovala a až potom neřešila, co to vlastně bude znamenat? +pokrčí rameny+ Má toho hodně, jasný? Alex a já jsme dost velkej problém samy o sobě, ve firmě to přestává zvládat, a Tiffany je jako utržená ze řetězu. +odrkne si+ Měla bys slyšet, co o něm šíří. +zašklebí se+ Máminu smrt si vždycky hodně bral, a teď ještě navíc... +zarazí se a kousne se do rtu+ Prostě... bojuje úplně na všech frontách, a bojovat ještě i doma je docela nářez. +pokrčí rameny+ Jo... unést se to dá. A už je to dlouho. +pousměje se+ to jo. myslím, že by mi úplně stačilo vidět, jak je ze svátků nadšenej. +zazubí se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Neferet » 26 pro 2013 02:04

Ale jo. Jinak bych nežila s dvěma upíry najednou, ale to nešlo o mojí sestru. +odmávne to podmračeně a mračí se čím dál tím víc+ Počkej. Jak to myslíš, že to ve firmě přestává zvládat a co jeho bejvalá žena šíří? +zpozorní zamračeně a je z toho poněkud zmatená+ Victorie, co se děje? Co si mi to přišla říct? +koukne na ní naprosto vážně+ Ví o tomhle Jasmine? Jsem si dost jistá tím, že kdyby to věděla, tak by doma bojovat nemusel. +odloží hrnek na stolek, jen proto aby si podvědomě vyprázdnila ruce+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 26 pro 2013 02:28

no tak vidíš. Není to vždycky úplná sranda. +pokrčí rameny+ co chci říct je, že to má těžký. a určitě by nechtěl, abych se o tom šířila.... +zavrtí hlavou nejistě+ Prostě si musel vzít dlouhý volno kvůli tý akci u vás, a má potíže to dohnat. Dan mu pomáhá jak může, ale taky to neutáhne sám. +pokrčí rameny+ Tiffany je... no, fakt ve formě. +uchechtne se+ A... taky jde o otce. Je v Paříži v nemocnici, a umírá. +povzdychne si+ Jsou dny, kdy je to lepší, a pak jsou dny, kdy to vypadá, že se nedožije večera, teda to říkal on, já tam nechodím. +pokrčí rameny+ Ale Chris čelí velice reálný možnosti, že se do pár týdnů bude muset vrátit do Francie. +dodá s očima upřenýma do hrnku+ Co já vím, já jim u toho nesvítím. +pokrčí rameny+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Neferet » 26 pro 2013 02:40

Jo to není, ale taky vim jak to dopadlo. Znovu bych takovou chybu neudělala. +zavrtí nad tím hlavou a pozorně jí poslouchá a jakmile jí vysvětlí proč má Chris v práci problémy vyskočí na nohy a začne tiše nadávat v cizím jazyce a přecházet po pokoji+ Jo, slyšela jsem, že jí Jasmine chtěla vyhodit nahou z domu. Osobně se jí nedivím, i když já bych jí asi zlámala pár kostí. +trne lehce rameny+ To mi je líto, skutečně. +koukne na ní smutně a ještě chvíli přechází po pokoji před křeslem, než do něj zpátky padne+ Tohle bude... zlý. +pozvdechne si+ Obávám se, že s tímhle mu nijak nepomůžu. Jen tím, že tu Jasmine přijmu až bude muset odejít a to bych udělala tak jako tak, je to moje sestra. +trhne zamračeně rameny+ Ale jistě že to neví... něco by mi řekla nebo aspoň naznačila... +povzdechne si+
Neferet
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Sídlo Darktor