Kuchyň s jídelnou

Moderátor: Victoria

Re: Kuchyň s jídelnou

Příspěvekod Christian » 26 pro 2013 00:48

Popravdě velkou většinu trestů za ty skutečně vážně zločiny pokryje Azkaban. +pokrčí rameny+ Lidé ho mají spojený jen s mozkomory, ale jsou tam i sektory strážené lidskými hlídači. Tam se slouží kratší tresty za lehké zločiny jako je vandalství, krádeže nebo třeba podvody. +usměje se+ A hodně věcí se řeší pokutami. +dodá ještě, a vypadá to, že mu to není úplně po chuti+
+Van tam lape rukama po perníčkách, a div nevyleze na stůl, aby je chytila, a když se jí s pomocí podaří jeden čapnout, tak se spokojeně zazubí a s nabídnutou dlaní s plácne, vesele ukousne stromečku špičku, ale pak se rozmyslí, a natáhne k ní ruku se zbylou půlkou+ Na. +uculí se na ni+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 26 pro 2013 00:57

+vesele se rozesměje, když se stromeček přerazí o rohlíček a rozjařeně nad tím vrtí hlavou+ Chutná vám holky? +zajímá se vesele zatímco druhý stromeček přeskáče před Chrise a tak k němu zvedne špičku, než se začne nakrucovat jako by říkal "a že mě nesníš" zatímco z misky vyskočí perníčkové prasátko, které vyskočí Van na dlaň a začne jí vesele očichávat a chrochtat tichounce+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Cairo » 26 pro 2013 01:04

To je pravda, když se řekne Azkaban, člověka automaticky napadne Mozkomor, *souhlasí* Napadá tě nějaký lepší řešení, než pokuty? *zjišťuje, když vidí, že se mu tenhle systém očividně moc nezdá* Moc, *zazubí se na Jasmine a pobaveně sleduje, jak se s tím cukrovím rozjíždí* Tohle někdy zkusím doma, nikdy mě nenapadlo, bavit rodinu podobnými kousky, *zasměje se*
Cairo
VIP Member

Příspěvekod Christian » 26 pro 2013 02:05

Je to poněkud nevyrovnané řešení. +pokrčí rameny+ ne že bych byl zastánce nějakého extrémního rovnostářství, ale alespoň spravedlnost by snad mohla být pro všechny stejná, ne? +ušklíbne se+ jaký smysl ten trest má, když člověk tu ztrátu peněz ani nepocítí? +ohrne nespokojeně rty, ale pak zavrtí hlavou+ Omlouvám se, ale potýkám se s tím v jednom kuse. Rodinné právo kterým se zabývám je z velké části o majetkovém vypořádání. +pousměje se, a ukousne stromečku špičku+ Ať ti není špatně. +poznamená dobromyslně, když vidí, že Van má potřebu zakousnout všechno, co se na stole hýbe+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 26 pro 2013 02:11

Co je to Azkaban? +zeptá se zvědavě, i když tak nějak tuší, že je to nějaký vezení kde hlídají divný týpci, kterým říkají Mozkomoři, ale moc moudrá z toho není+ Tak to je dobře. +zasměje se a vesele zamrká na Cairo, ke které vzápětí přiskočí hvězdička a nakrucuje před ní hvězdivé špičky+ Mě dosud taky ne. +zakření se vesele a čuník na ručičce Van vyběhne po rukávu nahoru a ňufne jí do tvářičky a stromek, kterýmu Chris ukousl špičku mu pobíhá po dlani dramaticky jakože ztratil hlavu než padne naznak a zůstane zmoženě ležet+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Cairo » 29 pro 2013 13:58

Neomlouvej se, máš pravdu, *pousměje se na Chrisse* Je to jak prodej odpustků ve středověku. Bohatí mohou překračovat zákon a dohromady nic jim to neudělá, to není dobře nastavený systém, *souhlasí* Ale je to skvělý nápad, *blýskne po Jasmine zářivým úsměvem* Jsem zvědavá, jak se na to bude moje rodina tvářit, *zasměje se* Škoda, že teď nemáme žádné malé děti, byla by to větší zábava.
Cairo
VIP Member

Příspěvekod Christian » 29 pro 2013 15:00

Kouzelnické vězení, leží na malém ostrově úplně izolované od světa. +vysvětlí+ Už dost. +zasměje se+ Nebo prasknu. A ty by sis taky měla dát pohov, princezno, nebo tě večer bude bolet bříško. +uculí se na Van a do toho bříška ji prstama ňufne, až se zakroutí a zahihňá+ Přesně tak. +přikývne+ Jde tedy jen o ty menší provinění, za vraždu by šel sedět kdokoliv, ale jde přece o princip. Stačí se podívat, jak vypadají v Azkabanu cely pro nižší a vyšší třídu. +odfrkne si+ Máš sourozence? +zajímá se, když mluví o malých dětech+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 29 pro 2013 17:02

Ah, tak. +poslouchá pozorně Chrisovo vysvětlení ohledně Azkabanu a sama si strčí kousek cukroví do úst+ To je pravda. Stačilo. +zakření se na ně na oba, prasánko naposledy ňufne Van do tvářičky a odběhne k Jasmine, která si ho hned strčí do úst+ Určitě se jim to bude líbit. +zazubí se vesele na Cairo+ Bohužel mám pocit, že takový rozdíly jsou všude a vždycky byli. +pokrčí nakonec lehce rameny na jejich debatu+ Nejsi ještě unavená, sluníčko? +koukne na Van s úsměvem přeci jen tam sedí hodnou chvíli+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Cairo » 29 pro 2013 21:34

Ani nevím, že jsou pro různý vrstvy různý cely, to už mi přijde vátně trochu moc, *kroutí nesouhlasně hlavou* Mám mladší sestru, je jí dvaadvacet. A její přítel je pro mě tak trochu jak starší bratr, ale to se asi nepočítá, *zasměje se* Ale jak ho znám, zrovna on by z tohohle cukrovíčkovýho divadýlka byl nejvíc nadšený, v jednom kuse vymýšlí nějaký lotroviny. *Sezobne ještě jeden zvoneček a zapije ho zbytkem čaje. Když Jasmine mluví o únavě, zvedne oči k hodinám a překvapeně povytáhne obočí* Páni, to už je tolik? *podiví se* Ten čas nějak utíká, když se člověk dobře baví, *podotkne a chce tím naznačit, že i přes počíteční komplikace se u nich cítila dobře* Asi bych měla pomalu vyrazit, chci ještě najít Neferet a zjistit, jestli je opravdu všechno v pořádku. *Odloží hrneček na podšálek a zvedne se od stolu.*
Cairo
VIP Member

Příspěvekod Christian » 29 pro 2013 22:23

+Van vrtí hlavou, že vůůůbec unavená není, ale spíš už se po Chrisovi jen tak povaluje, a občas si otře packou oči+ Měla by sis jít na chvilku schrupnout, vstávala jsi před sedmou. +přesvědčuje ji s úsměvem+ Nebo bude večer hrozně protivná, a Ježíšek ti zas dárky odnese. +dodá+ Oficiálně samozřejmě ne, ale když zaplatíš dost, můžeš mít celu s oknem, lepší přikrývky, sprchu mnohem častěji, kvalitnější jídlo, mozkomory jen jednou denně. +pokrčí rameny, a už k tomu víc neříká, le očvidně mu to leží v žaludku+ Takže vědí, že máš magii? +zajímá se, protože v takové situaci nikdy nebyl a přijde mu to fascinující+ Dobře, nechceme tě zdržovat. +usměje se, a mávne na Jeefese, aby jí přinesl alespoň krabičku cukroví s sebou na výslužku+ Moc rád jsem tě poznal. +podá jí ruku+
Christian
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Winter house