Vstupní hala

Moderátoři: Neferet, Jasmine Clarvik, Cairo

Re: Vstupní hala

Příspěvekod Victoria » 26 pro 2013 00:14

No to záleží na tom, čím se zkouřím. +zazubí se+ To je v pohodě prosím tě, my jsme taky šli brzo. +pokrčí rameny+ Půlka je taky z Tvrze od Maltezia. +podá jí krabičku+ Já nikam nespěchám. Děláš něco? Nechci tě rušit. +pousměje se+ Popravdě se chci jenom ujistit, že je všechno dobrý. +koukne na ni zkoumavě+ Ty vánoce se trochu vymkly. +zazubí se+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Neferet » 26 pro 2013 00:22

Hulení způsobuje schopnost chození po vodě? To abych to někdy zkusila. +zasměje se vesele+ Jo no, že mu děkuju. +pousměje se a ují ještě jedno cukroví, než krabičku zase zavře+ Nic co bych nemohla přerušit. +zavrtí hlavou, a když vyklopí proč přišla jen překvapeně pozvedne obočí+ Popravdě bych čekala, že spíš přijde tvůj bratr. +potřese nad tím hlavou+ Pojď nebudeme to rozebírat v hale. +pousměje se a pohodí hlavou mírně ke dveřím, než se s ní vydá do obýváku+ Jo trochu se to poněkud zvrtlo. +uzná+ Ale nejsem v tom bez viny. Mělo mi být jasný, že diskutovat na téma "Subjektivní výklad tradic" s tvojí sestrou není dobrý nápad. +zamračí se trošku+ Dáš si něco k pití? +zajímá se vzápětí+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 26 pro 2013 00:34

Rozhodně způsobuje, že si myslíš, že to dáš. +zazubí se+ Jestli máš práci, můžu přijít jindy. +pokrčí rameny, že to není vůbec problém+ Myslím že si trochu moc zakládá na svejch koulích. +uculí se+ má toho hodně. ale neposlal mě, jestli to myslíš takhle. +dodá vážnějc+ Máš svařák? +zazubí se+ Jo, obecně vzato to byl celkem průšvih. +připustí s mírným úsměvem+ Já jsem vánoce nikdy neměla ráda. +dodá trpce+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Jade » 09 úno 2014 23:46

+přijde jí zpráva ze skrytýho čísla, která říká jenom "Teď."+
I'll wrap my hands around your neck so tight...
...with love.
Jade
Mág

Příspěvekod Neferet » 10 úno 2014 00:58

+dotáhne se domů celá poněkud zablácená, zřejmě se vrací z rodné domoviny, jelikož je navlečená v kožených kalhotech a korzetu, pod kterým má dříve bílou, teď značne zeleno hnědou košili a přes ramena sem tam potrhaný plášť. vlasy trochu pocuchaná a na obličeji šmouhu od krve či hlíny, v tom přítmí je to těžko poznat. zamračí se, když zazvoní mobil ponechaný na komodě u dveří, už se těšila do vany a měkké postele, ale při pohledu na zprávu nesouhlasně zavrčí a má chuť hodit mobil za hlavu, ale něco ji říká, že svýmu slovu by přeci jen měla dostát. koukne na sebe a pak jen pokrčí rameny, když chce aby přišla hned, tak přijde+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 31 bře 2014 21:17

+přemístí se do haly, a upřímně doufá, že ji něco čtyřnohýho hned nesežere. Posadí se na schody a prohlíží si halu+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Neferet » 31 bře 2014 21:44

+po chvíli co Vicky čeká v hale se otevřu vstupní dveře a dovnitř vběhne Caesar, který div nesmete Nef jak se cpe dovnitř jelikož větří vetřelce. zastaví se kousek ode dveří a pronikavě se na Vicky zahledí, tiše zavrčí, aby varoval Neferet, která vstoupí vzápětí za ním. řekl jí, že mají hosta+ Co to zase provádíš Caesare? Nemám chuť na hraní. +houkne na něj, ještě než vejde dovnitř a pohled jí padne na postavu u schodiště+ Vicky? +zamrká překvapeně a unaveně se na ní pousměje+ Čemu vděčíme za tvojí návštěvu? +zajímá se, když z ramen stáhne těžký látkový plášť a odloží ho na stojan u dveří+ To je dobrý Caesare, běž si odpočinout. +prohrábne mu vlasy mezi ušima. ten po ní jen loupne očkem a pak přestane vrčet, ale zůstává jí nedůvěřivě po boku+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 01 dub 2014 23:10

Nazdar číčo. +zazubí se na tygra, a pokývnutím pozdraví taky Nef+ Přinesla jsem ti zpátky ty knihy cos nám půjčila. +ukáže na slušnou hraničku, co stojí na schodě vedle ní+ A taky... zeptat se jak se máte, a tak. +usměje se rozpačitě, a radši uhne pohledem+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Neferet » 01 dub 2014 23:27

+sklouzne pohledem na štos kniha zlehka pokývá hlavou+ Díky. Taky tu nějaký máš. Chtěla jsem je poslat po sově, ale ještě nebyl čas. +mávne rukou ke knihám, které se vzápětí zvednou do vzduchu a odlevitují samy směr knihovna+ No... dobrá zpráva je, že horší už to být snad nemůže. +trhne rameny, než nad tím zavrtí hlavou+ Nedáš si něco k pití? Nebo nemáš hlad. Určitě bych tu něco našla. +nabídne+ Nemusíš mít strach. Jasmine tady nepotkáš. +ujistí jí, že jí určitě nečeká nějaké nepříjemné setkání+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 02 dub 2014 14:53

No jo, to nespěchá, tak nějak jsem měla cestu... kolem. +pousměje se+ Jeefes sice ty prázdný místa dost ostentativně ometá, ale mně ty knížky nijak zvlášť nechyběj. +uculí se+ No... tak jo, panák neuškodí nikdy. +připustí s úsměvem+ Jo. +přikývne a sklopí oči+ Vlastně jsem chtěla říct, že se omlouvám. Teda, někdo by to udělat měl. +pokrčí rameny, a vypadá poněkud ztracená+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Sídlo Darktor