Pokoj pro hosty

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Pokoj pro hosty

Příspěvekod Byron » 24 pro 2013 17:31

+soustředěně do ní přiráží a sleduje, jak se v ní tvoří orgasmus a dělá mu to radost. Nicméně taky vzrušení a i on občas zasténá. Jeho přírazy jsou intenzivnější a hlubší, sem tam zatne prsty do prostěradla, nebo stiskne v dlani její vlasy a snaží se ji dovést na vrchol rozkoše+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 24 pro 2013 18:08

+už je z toho celá mimo, jen se pod ním svíjí a vzdychá a vzrušení jí roste pod kůží a míří do klína, až se pod ním prohne v parádním vyvrcholení, sevře se kolem něm a poněkud mu vykřikne do kůže, ale ještě se pod ním pohybuje, aby si to taky užil až do konce+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 25 pro 2013 01:04

+v hlavě mu zní jen její dech a steny, chytne ji za ruku a v jednom okamžiku se do ní udělá. Chvilku ještě přiráží a pak se zastaví, pořád v ní, s úsměvem skloní hlavu a oddechuje. Drží se nad ní na loktech a kolenou a jen čelem je opřený o její a má její ruku ve svojí+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 25 pro 2013 03:16

+cítí v sobě jak se udělá on, a dech se jí pomalu uklidňuje, dívá se na něj a trochu se pro sebe usmívá, a když ho nemůže hladit, aspoň ho políbí, jen pomalu a jemně, a přijde jí to krásný+ To bylo boží. +pošeptá mu do rtů s úsměvem, a jen je tak hladí těma svýma+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 25 pro 2013 20:15

+usměje se na ni a dá jí pusu+ Jo, to teda bylo. +přikývne s úsměvem a pomalu se svalí vedle ní, i když tam zůstane ležet a jednou rukou ji pořád hladí+ Tak tenhle dárek překoná i ten x-box, to musím přiznat. +přitulí se k ní+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 25 pro 2013 21:39

Byron píše:+usměje se na ni a dá jí pusu+ Jo, to teda bylo. +přikývne s úsměvem a pomalu se svalí vedle ní, i když tam zůstane ležet a jednou rukou ji pořád hladí+ Tak tenhle dárek překoná i ten x-box, to musím přiznat. +přitulí se k ní+

+dá zase nohy k sobě, a pomalu se vydýchává, a uspokojeně uculuje+ No ten xbox si můžem zahrát večer. +uculí se na něj+ Když mě teda rozvážeš. +zazubí se a vtiskne mu pořádnou pusu+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 25 pro 2013 22:27

Jééé, ty seš uvázáná. +zasměje se, jako by si na to zrovna teď vzpomněl a rozváže ji+ Nemáš odkrvený ruce? +chytne ji za dlaně, jestli je nemá studený a zahřeje jí je, když jo+ Něco akčního si zahrajem. +uculí se na ni+ Třeba GTAčko. +navrhne+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 25 pro 2013 23:46

Jéé, to jsem. +zazubí se+ Jsou úplně odkrvený přikyvuje, i když to vůbec není pravda, ale jí se líbí, jak ji hladí, tak se tváří děsně zuboženě, trochu se k němu tulí a občas mu dá pusu+ Zahrajem si co chceš. Jsou k tomu nějaký hry, něco ze Star Wars, a taky Lovci duchů. +zazubí se+ a co dostanu, když vyhraju? +zajímá se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 26 pro 2013 00:50

No když vyhraješ, tak budeš především vítěz a já budu pěkně nakrknutej, že jsem nevyhrál já. +zazubí se na ni, docela upřímně+ A dostanu čokoládovej pohár. Protože budu chudáček poraženej. A ty taky, protože budeš vítěz. A když já vyhraju a ty prohraješ, tak zase naopak. Co ty na to? +koukne na ni s vychytralým úsměvem, a hrdej na to, jak to pěkně vymyslel+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 26 pro 2013 01:10

To se mi líbí, čokoláda pro všechny. +uculí se+ Já mám tak děsně chytrýho chlapa. +zazubí se na něj vrcholně obdivně+ Tak já tě porazím jenom něžně. +mrkne na něj+ a za každou prohru ti dám pořádnou pusu, kam si vybereš. +zazubí se+ A když prohraju já, tak se mi můžeš smát, ale jenom trošku. +uculí se, překulí se na něj a přitiskne rty na jeho, aby ho pořádně políbila, jen tak+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz - Staré