Salón

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Salón

Příspěvekod Victoria » 23 pro 2013 00:11

Vy jste ta štědrý a nesobecký. +zazubí se a ukusuje čokoládovou buchtu+ Neboj, já jsem se svým zázrakem celkem spokojená. +uculí se na něj a dá mu pusu+ Já půjdu nahoru. převlíct se a tak. +nadhodí strašně nenápadně+ Můžeš přijít za chvilku za mnou, jestli chceš. +zazubí se na něj významně a ještě ho políbí, a trochu se k němu přitiskne+

To by mě nikdy nenapadlo, že z těch jejich ptáků taky někdy vzejde něco dobrýho. +uculí se Locke skoro dojatě+ Co tvůj brácha, je tu vůbec? +zajímá se, asi si vzpomněl, že maj slíbenou odměnu za tu korunu co našli v létě, a nacpe si plnou pusu sladkýho+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » 23 pro 2013 00:18

Tak jo. +uculí se a dá jí taky pusu a když Vici odejde, tak se důležitě nafoukne a uculuje se a přemýšlí co to může bejt. Jestli nahatá Vici. Nebo x box. Nebo nahatá Vici s X-boxem, což už teda nevydrží a zvedne se a nenápadně z tama zmizí, aby to zjistil+

No měl by to bejt. +přikývne Wenai a chvilku nad tím přemýšlí+ Neříkal, že někam pojede, jsou Vánoce, že jo. Možná, že přijde až na oběd. Na kapustičkovej souboj by určitě nezapomněl. +zavrtí rozhodně hlavou a olíže si prsty od cukru+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 23 pro 2013 00:31

No jo, oběd. +zazubí se, málem na něj zapomněl, což je teda na pováženou, a důkaz, že se mu dárky fakt líbí+ Co je kapustičkovej souboj? +přimhouří podezíravě oči, ale pak mu myšlenky rozežene to, jak si olizuje prsty, poněkud polkne, a radši si dá nohu přes nohu+ budem muset jíst kapustu na čas? +naváže nit+ Protože Jean stoprocentně vyhraje. +zasměje se+
Většinu mé váhy tvoří mozek!
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 23 pro 2013 00:38

+uculí se na něj+ Během hlavního chodu, Locke a vy, kdož jste tu noví, se odehrává kapustičkový souboj. To se vezme speciální kkapustičková pružící lžíce a meatjí se kapustičky po spolustolovnících. Když dojdou kapustičky, tak se přechází na jiné jídlo. Prakticky jakýkoli, který je na stole. +vysvětlí jí s úsměvem+ Doufám, že se zůčastníte, kluci.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 23 pro 2013 00:59

No nekecej. +vykulí Locke oči+ A to jako tvoje... ehm, Phill nevadí? +zazubí se, protože tu si teda neumí představit, jak někde metá kapusty+ A co se pak jako jí, když se všechno nahází na koberec? +zajímá se opatrně, a kluci nadšeně přikyvujou, že jídlovýho souboje v jakýkoliv formě se rozhodně zůčastněj moc rádi, a už se domlouvaj na bodování, že hlava je za dvacet a výstřih za padesát+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 23 pro 2013 01:34

Ta se toho právě nikdy neúčastnila. Když tu byla, tak odešla, jen to začalo. +zašeptá mu spiklenecky+ No najíš se před tím. Nebo si můžeš posloužit z výstřihu či ramene svého poraženého nepřítele. +zazubí se na něj+ A v kuchyni je vždycky něco schovaný. +prozradí jim to, aby se nebáli, že pak budou o hladu+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 23 pro 2013 01:42

Tak ji zbombardujem kapustou? +zazubí se+ Jsem si jistej, že kluci ji moc rádi podržej. +uculuje se+ Tak jo. Tak mi dej znamení, kdy mám začít metat jídlem. +mrkne na ni+ Z výstřihu já si posloužím moc rád. +zazubí se na ni významně+ Můžu ti říct, že tenhleten svátek se mi fakt líbí čím dál víc. +zasměje se+ budem to muset držet každej rok. +přikývne+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 23 pro 2013 19:45

Tak jo. +nenápadně se uculuje, jak se Phill baví s klukama+ No Vánoce jsou náhodou úplně boží. +zasměje se Wenai+ Tady se taky drží každej rok. +odtuší+ A už pěkně dlouho i s kapustičkovým soubojem. To snad začalo, jestě když naši byli naživu. +zamyslí se nad tím+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 23 pro 2013 20:37

Třeba někdy vezmem tvoji sestru do Camorru. +uculí se+ Jako jenom na návštěvu, aby bylo jasno. +dodá honem, pro jistotu+ Připadá mi to docela hezký. Nevím, proč je v Camorru nemáme. +pokrčí rameny+ Lidi si dávají dárky akorát k narozeninám, nebo k výročí. +zamyslí se+ Asi že nemáme takovou zimu, aby se to musela kompenzovat něčím zabaleným. +zazubí se+ Jo? To už je... dlouho? +zeptá se nenápadně, protože o jejích rodičích moc neví+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 23 pro 2013 23:11

Fakt jo? +koukne na něj, jestli jako fakt+ Já nevim, moc bych to ještě neriskovala. +koukne zas na Phillipu a chvilku ji sleduje+ No uvidíme, jak se bude chovat po Vánocích. +odtuší nakonec+ MOžná za odměnu. +zazubí se na něj+ No jo, tak to jsou ty věci ohledně náboženství. Vy zas máte určitě jiný oslavy. +usměje se na něj+ Rok od roku dýl. +zazubí se na něj vesele+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz - Staré