od Victoria » 23 pro 2013 23:08
Ne. +zarazí ji hezky hnedka zčerstva+ O Byrona se neotírej. Bez ohledu na to, jak moc jsi nasraná, on za tvý problémy nemůže, takže si na něm nevylejvej vztek.+založí si ruce na hrudi ve stylu "Nebo budeš mít co dělat se mnou", a když odejde, ještě se trochu ponípe ve studený polívce, ale pak odstrčí talíř+ No tak my asi půjde, co? +koukne tázavě na Byrona+ Stejně jsem ti jen chtěla popřát veselý vánoce. +pousměje se na Chrise+ Vyřiď Cairo, že mě fakt mrzí, za jakejch okolností jsme se potkaly, a že ji zase někdy ráda uvidím, až to bude míň ujetý, jo? +poprosí, stiskne Byronovi pod stolem ruku a dá mu pusu, a pak se posune o místo ke Chrisovi a poplácá ho po rameni+ Hele... tak si říkám... jestli by ses neměl poohlídnout po něčem vlastním? +navrhne opatrně+ Teda jasně že nemusíš hned... a jsem fakt ráda, že jsi tady, a ráda tě tu kdykoliv uvidím, ale my se sem jednou vrátíme, a upřímně řečeno v tomhle fakt žít nechci. Je to děsný a toxický a nepříjemný. +pokrčí rameny+ Já tě jako nevyhazuju. +dodá, aby bylo jasno+ Chraň bůh prosím tě. Víš že tě mám ráda, žejo? +usměje se na něj+ Ale není to moc dobrý uspořádání. +ušklíbne se vesele, a pořádně ho obejme+ Prostě si rozmysli, jestli ti to stojí za to, jo? +pošeptá mu do ucha s povzdechem+ A ty zklidni hormon prosím tě. +zazubí se na Alex, a lehce ji pleskne po rameni+ Hezký Vánoce. +kývne taky na Neferet+ Půjdem? +usměje se na Byrona+ Dezert si dáme doma, jo? +mrkne na něj+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.