od Neferet » 23 pro 2013 19:05
Skutečně? +zvedne mírně obočí, těžko říct, co si o jejím prohlášení myslí+ Jistě, že nemůžou, pokud se o tom někdo dozví. Obě dvě moc dobře víme, že to co je v rodině se málo kdy dostane ven. +usměje se na ní sladce+ Možná dělám, možná ne. Nikdo se mi ještě nedostal do hlavy, aby mohl vědět, na co přesně myslím. +pokrčí zlehka rameny+ Pokud vím, tak o čistotě krve nepadlo ani slovo. Dosud jsme mluvili o subjektivním výkladu tradic, momentálně uvedených na názorném příkladu. Jistě zmínila jsem "novou krev", což bylo spíš myšleno v kontextu s novou linií. Vpuštění cizince do společenství. +upije zlehka ze sklenky+ Pokud si dobře vzpomínám, tak jsem neřekla, proč nemáte mojí sestru v oblibě. Popravdě pochybuji o tom, že vůbec máte jen tušení o tom, jaký charakter má. +zlehka mávne rukou+ Nepokoušejte se mne odhadnout, Alexandro. Narazíte. +usměje se na ní sladce+ Chcete, aby ostatní nechali vaše rozhodnutí na vás. Možná když přestanete dělat rozhodnutí za jiné, tak vaše rozhodnutí budou jen vaše. +odmávne jí zlehka rukou+ Děkuji Jeefesi. +usměje se na sluhu, když jí nalévá polévku+ Ostatně velmi by mě zajímalo jaký názor má Christian. +stočí k němu pohled jelikož si dobře všimla, že se ze všech sil snaží dělat, že tu není. probodne ho pohledem který jasně říká, že oni dva si spolu vážně pohovoří+ Myslíš si, že nejsi svéprávný? +usměje se na něj sladce a někde v pozadí jejího výrazu je skrytá úvaha, jestli se náhodou neunáhlila s přijetím do rodiny, když vidí, že se Jasmine nezastane+ Vicky. Moc ráda tě zase vidím. +usměje se vesele na příchozí+ A vy musíte být Byron. +usměje se na muže, který přišel s ní+
Draco dormiens numquam titillandus