Pokoj pro hosty

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Pokoj pro hosty

Příspěvekod Victoria » 22 pro 2013 15:07

Tak si to schovej na zítra, jo? +usměje se na něj omluvně, natulí se k němu blízko, ještě mu vtiskne pusu na dobrou noc, a jak je ulítaná, za chviličku usne, ze spaní se k němu tulí, a chrní+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 22 pro 2013 16:39

+ještě chvíli ji má jen tak v náručí a hladí ji, než na něj taky začne padat únava a usne, ale stejně každou chvilku zamžourá, jestli už náhodou není ráno a není čas jít pro dárky, takže pořádně usne až někdy k ránu, omotanej kolem Vici jak břečťan+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 22 pro 2013 17:29

+ráno s probudí a první co ji napadne je že ji v noci unesla obří oliheň a teď ji pomalu škrtí, pak rozlepí oči a dojde jí, že to je jen její drahý manžel, a musí se uculit, jak chrní; mžourne na hodiny, a zjistí že už je ráno, takže provede experiment, přejede mu rty lehounce po uchu a zašeptá mu do něj děsně potichu "dárky"+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 22 pro 2013 17:35

Dárky... +zamumlá potichu ze spaní a trochu se zavrtí+ Dárky! +vykřikne a prudce otevře oči a posadí se, že málem shodí Vici z postele, ale podaří se mu ji chytit+ Kočko, už je ráno. +zazubí se na ni+ A jsou tu dárky! Kde mám trenky? +koukne se kolem a začne je hledat+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 22 pro 2013 17:59

+rozesměje se jak pako, když ho vidí, a vykulí se z postele+ Dobrý ráno. +uculí se na něj+ A veselý Vánoce. +dodá ještě a podá mu trenky, co se záhadně ocitly pod křeslem+ No neboj, oni ti neutečou. +zazubí se, obleče si nějaký šaty a kalhotky, aby moc nezdržovala, a jde s ním dolů+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 23 pro 2013 00:35

+honem doběhne do pokoje, děsně rychle se svlíkne a nastříká něčím aby nesmrděla, zkontroluje, že má oholený nohy a všechny podstatný věci, a zaváže si přes prsa velkou červenou látkovou mašli, zkontroluje to před zrcadlem, ale furt jí přijde, že je tak nějak nahatá, tak si zaváže ještě jednu přes boky, chvilku zvažuje, jestli si má navlíct punčochy nebo ne, pak si zkusí svůdnou polohou napůl omotaná okolo sloupku u postele, to jí přijde děsně blbý, tak zkouší svůdně sedět na stole, pak svůdně ležet na posteli, a furt jí to přijde děsně trapný, takže když dorazí, není na to vůbec připravená a stojí uprostřed místnosti zmatená jak bezhlavý kuře+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 23 pro 2013 00:47

+když přijde do pokoje a uvidí ji tam svůdně stát uprostřed pokoje, tak mu na tváři rozkvete nadšenej úsměv a ze všeho nejdřív pečlivě zavře dveře a pak se k ní otočí+ Já mám takový tušení, že jsem zrovna našel svůj nejoblíbenější dárek. +přijde k ní a poněkud se jí nemůže nabažit pohledem a trochu neví, kam dřív šáhnout, nakonec ji obejme kolem pasu a políbí+ Rozbalím si ho pomalu. +zašeptá mezi polibky+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 23 pro 2013 01:02

Deš moc brzo. +postěžuje si+ Nestihla jsem se nikam lascivně naaranžovat. +poškrábe se ve vlasech+ Není to blbý? je to blbý, viď? +svraští obočí, ale pak ji umlčí jeho rty, tak už nic neříká a jen ho líbá, rukama mu sklouzne po hrudi a pohladí ho po zadku+ Rozbal si ho jak chceš. Můžeš asi úplně všecko. +zazubí se na něj+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 23 pro 2013 01:31

Já se ti přiznám, že mi to teda vůbec, ale vůbec nevadí. +usměje se na ni a oči mu jenom svítěj, když chytne do dvou prstů mašli a pomalu táhne tak dlouho dokud jí ten pruh z prsou nespadne na zem. Následně se uculuje, ale za chviličku se skloní a špičkou jazyka olízne nejdčív jednu bradavku a pak druhou+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 23 pro 2013 01:45

No to jsem fakt moc ráda. +uculí se, a z toho jak na ní kouká jí přejede mráz po zádech, dívá se na něj a na jeho výraz, a zadrží dech, když ji to rozvazuje, ovšem pak prudce vydechne, když ucítí jeho jazyk, prohrábne mu prstama vlasy, a přitiskne se k němu boky+ Jsi moc oblečenej. +usoudí, a začne mu stahovat triko+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz - Staré