Pokoj vlevo nahoře

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Pokoj vlevo nahoře

Příspěvekod Locke Lamora » 08 lis 2013 01:02

+pustí ji a musí se chytit stěny, protože má z toho všeho pěkně měkký kolena, přitáhne si ji k sobě a natiskne si ji do kůže, nos zabořený do jejích vlasů a vdechuje její vůni+ To si piš, že jo. +pousměje se jí do vlasů+ Nejvíc mě děsí, že bys mi někdy mohla zmizet. +zamumlá jí úplně potichu do kůže, že to skoro nejde slyšet, a tiskne si ji do náruče+
Většinu mé váhy tvoří mozek!
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 08 lis 2013 15:51

+chvíli ho jen tak objímá a usmívá se u toho jako blbeček, než ho pořádně a pomalu políbí, pak vystoupí ze sprchy, vezme si ručník a jeden podá jemu a začne se utírat+ Půjdeme se odpoledne projít? +koukne na něj prosebně+ Nebo se projet na koni, co?
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 08 lis 2013 18:17

+ještě je políbí a sklouzne dlaněmi po jejím těle, než vypne vodu a tak nějak halabala se otře+ No jestli přežijem návštěvu u tvý sestry, tak klidně můžem. +uculí se+ Ovšem obávám se, že budu nějak dramaticky uřknut. +zakoulí očima+ Budeš mě muset bránit v epickém souboji. +zazubí se a přitáhne si ji za boky ještě pro pusu, než ji pustí se oblíkat+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 08 lis 2013 20:51

No, už jsem si tě vzala, a s tím už prostě nic nenadělá. +usměje se na něj+ Protože tady se rozvody neschvalujou. +chytne ho za ruku a ještě mu dá pořádnou pusu+ Prostě si pamatuj, že tě děsně moc miluju a že se mnou budeš na věky věků. +zazubí se na něj a ruku v ruce vyjdou ven+ Ona mi nic nemůže. Jááá jsem starší. +vypne hruď+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 09 lis 2013 00:38

No to doufám. +uculí se+ A co se teda dělá, když už s někým nechceš bejt? +zajímá se+ Jako ne že bych to chtěl zkoušet. +dodá honem, aby si nemyslela+ To se mi bude pamatovat hezky. +zazubí se, a jde s ní taky+ Co tvůj brácha? Ten to doufám veze líp. +koukne na ni tázavě+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 21 pro 2013 21:56

Já vím. +usměje se+ A to se mi na tobě tak děsně líbí. Že nemáš potřebu si dokazovat, jak velký máš koule, když s někým vyjednáváš. +přitulí se k němu a tak si k němu sedne+ Tak jo. +přikývne+ Já jsem byla ale celej rok hodná, aby bylo jasno. Ty seš svědek.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 21 pro 2013 22:23

Jasně že nemusím. +uculí se+ To já přece vím moc dobře, že mám největší. +zazubí se vesele a obejme ji u sebe+ Mně nic nenakecáš. +zazubí se+ Já bych ani hodnou holku nechtě, to by byla nudal. +pošeptá jí zezadu do ucha+ Chci parádního parchanta, a přesně to mám. +vtiskne jí pusu pod ucho+ Neboj, když ti ježíšek nedá co chceš, tak já ti to ukradnu. +zazubí se na ni+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 21 pro 2013 22:31

No jo. +usměje se+ Ale mě se letos děsně špatně psal dopis ježíškovi, víš. +postěžuje si, ale nijak vážně+ Protože mám pocit, že už všechno mám, tak jsem nevěděla, co tam mám psát. +pokrčí nerozhodně rameny+ nejvíc bych chtěla nějaký úžasný dobrodružství! +nadchne se+ Ale jak si chceš o tohle napsat, no?
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 21 pro 2013 22:58

To je dobře, ne? Že ti nic nechybí. +usměje se+ Noo, to napsat asi nejde, to musíš nakreslit. +zazubí se+ Máme spoustu času, uvidíš, že se do nějakýho děsnýho průšvihu připletem. +mrkne na ni vesele+ To se ani nemusíme snažit, na mě se průsery lepí samy od sebe. +uculí se+ Kůstko drž se mě, a uvidíš to čóro. +vtiskne jí pusu+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 22 pro 2013 00:21

Oh. +vydechne ohromeně+ Já jsem věděla, proč si tě beru. +uculí se a dá mu taky pusu+ Chceš už jít spát? +koukne na něj tázavě, aby ho tady náhodou nenudila nějakejma řečma :D+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz - Staré