Pokoj pro hosty

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Pokoj pro hosty

Příspěvekod Byron » 25 lis 2013 00:42

+zasměje se a objímá ji a už už chce namítnout že nezmrzne, když uslyší její přání, tak se jen usměje a přikývne+ Tak jo. +chytne ji za ruku+ Tak pojď. +vyvede ji z pokoje a chvilku štrachá po Tvrzi, než se mu tam povede najít kytaru, kreditku má u sebe, takže to neřeší. Následně ji odvede do garáže kde si nenápadně půjčí nějaký auto a Byron nastartuje a vyjede z pozemků Tvrze+ Tak? +zazubí se na Vici a z přihrádky u spolujezdce vytáhne mapu+ Zabodni do ní prst.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Byron » 21 pro 2013 21:55

Jo. Jo. Jdeme. +přikývne, vypotácí se ze sprchy a vezme si od ní ručník, do kterýho se po cestě do postele víceméně utře a pak si k ní zaleze, ještě napůl mokrej, ale horkej od tý vody a obejme ji a přitiskne k sobě+ To si piš, že nejsou tak hrozný. A budou ještě lepší+ Dá jí pusu+ Slibuju.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 21 pro 2013 22:28

+přitulí ho k sobě a užívá si, jak má rozpálenou kůži+ Já tomu i docela věřím. +uculí se a oba je pořádně přikryje+ Je to fakt hezký. +usměje se a taky mu dá pusu+ Děkuju. +pohladí ho po břiše, proplete si s ním prsty a uloží se mu pod rameno+ Třeba i něco dostaneš. +uculuje se na něj+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 21 pro 2013 22:36

No tak v to jsem ani nedoufal, že bych mohl něco dosta, protože když už, tak se snažím zlobit jako nikdy před tím. +zazubí se na ni a hladí ji po vlasech+ A protože ty zlobíš pořád se mnou a děláš všelijaké rozličné výtržnosti, tak to s nějakejma dárkama taky nebude slavný. Promiň, kočko. +koukne na ni omluvně+ Budeš to muset nějak skousnout. +povzdychne si tragicky+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 21 pro 2013 22:53

No to ti jde fakt výborně. +zazubí se na něj+ Dostaneš pusu, a dva vanilkový rohlíčky, ne nutně v tomhle pořadí. +slíbí mu+ No teda. A já se tak těšila, že si budu moct roztrhat nějaký papíry. +zatváří se strašně smutně, a nenápadně popotáhne+ Tak to ráno vůbec nemusíme vstávat ne? Zůstanem celej den v posteli. +navrhne strašně nenápadně+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 22 pro 2013 00:24

Týjo, dva?! +vyvalí na ni oči+ A vanilkový... +uculí se šťastně+ To jsem moc rád. +zazubí se na ni a dá jí pusu+ No to bysme sice mohli... +protáhne+ Ale v poledne je oběd a odpoledne určitě taky někam pudem a já se obávám, že když nevstanem, tak nás z tý postele někdo vytáhne a toho se dožít nechci. +zavrtí hlavou+ Proč? Chceš tu dělat něco zajímavýho? +zeptá se jakoby nic+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 22 pro 2013 00:39

jo, a možná ti je i převážu mašlí. +uculí se+ To je pravda, oběd. +vzpomene si+ Bude krocan? A bramborová kaše? +zajímá se+ no to klidně může přijít, uvidí tak akorát můj holej zadek. +zasměje se+ Nooo... tak spoustu zajímavejch věcí. Mohli bysme si povídat, a hrát karty. +zazubí se+ Nebo bych ti mohla... +uculí se, nakloní se k němu blíž a pošeptá mu do ucha pár děsně nemravnejch věcí+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 22 pro 2013 01:18

Ježiši! +chytne se za srdce a předstírá infarkt+ To bys mohla? +zeptá se bez dechu a svyvalenýma očima+ No... Tak v tom případě... +pokýve hlavou+ Ty karty zní docela fajn. Dáme prší? +zazubí se na ni, ale pak se rozesměje+ Anebo svlíkacího pokra. +uculí se+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 22 pro 2013 01:31

Tak když jsou ty Vánoce. +zazubí se a dá mu pusu+ Bych možná i mohla. +uculuje se+ Svlíkacího pokra? +zazubí se+ To bude teda rychlá hra, když jsme oba nahatý. +zasměje se+ Pojď spát. +pohladí ho po hrudi+ Všechno bude zejtra. +slíbí mu to s úsměvem+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 22 pro 2013 14:43

No právě. +zazubí se nad svou prohnaností+ Spát? Ty jako myslíš, že usnu? +koukne na ni, jakože to těžko+ Jsem moc natěšenej, než abych usnul. +usměje se, ale lehne si tam s ní a obejm ji ve spací poloze+ ale můžu to zkusit. +dá jí pusu na čelo a do vlasů+ Tak spi, kočko.
Kečup?
Byron
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz - Staré