dává si do nosu - vlastně do pusy - dobroty: dort, stromečkové ovoce, svařák a na co dosáhne a co před ní stojí kočky jí nijak nezaskočí skokem do klína a jak se po ní i s drápkama promenádují, dělají si pohodlí a žebrají. krmí je tím samým, co sebe, neboť ví, že jsou to všežravci, co sežerou i plechovku od kočičího žrádla . do toho je různě mazlí, ale má jen dvě ruce na ty všechny úkony. zato pusa jí jede - zvládá jíst, pít i vykládat.docela dobrý. Mof má te´d dost práce se Sněním, nějaké vzpoury snů, nebo co. spíš si myslím, že nesnáší předvánoční úklid - teda spíš to, jak se kolem toho dohadujeme. Tir mi pomáhá.
je na škole, konečně jsme jí dokopali, aby si dodělala Cestovatelský institut. teď už ale má volno na vánoce a po novém roce má zkoušky.
a Sam spíš dělá projekty staveb, tu svou architekturu. oženil se před dvěma lety s Veronikou. mají mimino, malého Vojtíška. je z toho dost vyplesklej a bere to dost vážně. rozčiluje se na Tir, že ho učí sprostá slova - tříměsíční dítě.
a Tir ta škola docela jde, akorát jsem odmítla řešit její kázeňské přestupky. výdyť víte, jaká je a jaké má nápady. S Fabienem se rozešli už dávno. ona měla nějakou delší pracovní cestu a on si našel jinou babu. nafackovala mu a ječela na něj. a vyhodila ho. pak asi měsíc brečela, mysleli jsme s Morfem, že nám podmáčí barák. pak se sebrala a prohlásile, že bude sexuálně experimentovat, že vlastně skoro nikoho nepoznala. ale i teď na škole to asi není tak horké. na svátky si nikoho nepozvala. ve slabé chvíli se svěřila, že si teď dá na chlapi pozor a že spolužáci jsou hrozný paka. prý ve škole to jde, ale ani za nic by s nima nechtěla chodit.
a já dávám dohromady Detektivní kancelář a další věci .furt je něco.
a teď zase vy - jak se máte celou tu dobu, co jsme se neviděly?
po vyčerpávajícím raportu se opře a krmí sebe i koťata.