(v poho, já teď taky furt trčím v práci, dneska zas do deseti
)
To jo, nepatrně. +uculí se a když zmizí v kuchyni, taky zvědavě kouká, co se děje+ No teda...máš u mě velký, významný plus. +zamrká na něj významně+ Hmm, mnohem lepší. +přivře spokojeně oči a napije se víc.+ Jo, moje řeč. Byla bych pro to zničit, protože tohle by chtěl úplně každý. +potřese hlavou+ Od tajných organizací, přes vlády, mafie až po soukromý překupníky. Což jsme už i viděli. +ušklíbne se, když si vzpomene na Shawa+ Hmm...a myslíte, že je to dobrý nápad, vozit to do Prahy? +koukne z jednoho na druhýho+ Nebylo by lepší pronajmout si tady krátkodobě nějaký sklad a vytvořit tam dočasně takovou malou základnu? +navrhne+ Vsadím krk, že ta věc stoprocentně vydává signál, podle kterýho to dokážou najít. Teď sice ven neprojde, ale až to vyndáte ven...dovedlo by je to přímo k vám. +už jen z té představy jí trochu mrazí v zádech+ Ostatní by mohli přijet sem a i to království pro Ulrišku by se v pohodě zařídilo. +pokrčí zlehka rameny, jakože žádný problém a zadívá se tázavě na Postracha, coby šéfa:P+