Obývací pokoj s kuchyňským koutem

Moderátor: Victoria

Re: Re:

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 09 lis 2013 21:21

Moc ráda je poznám víc. +pousměje se nadšeně+ Musíme se domluvit na nějakym obědě nebo večeři. A musíš mě naučit francouzsky protože vůbec netuším, co říkala. +vychrlí ze sebe nadšeně a rozhazuje přitom rukama+ Nic? +zvedne mírně obočí a najednou se přestane smát, na chvíli zvážní jak přemýšlí než nahodí svůdný pohled+ Takže nic jo? +zabrouká a přistoupí k němu blíž s houpavým pohybem boků, když mu obtočí ruce kolem krku a přitiskne se k němu+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 10 lis 2013 15:05

Můžeme někam zajít. Máme pár oblíbených podniků, kde už nás znají, a jsou příjemné. a nikdo by se nemusel starat o jídlo. +pousměje se+ Nemusíš se to učit, u nás se všichni od dětství učí několik jazyků, naprostá většina lidí, které potkáš, bude umět perfektně anglicky. +usměje se+ Vůbec nic. +vrtí svatouškovsky hlavou, obejme ji kolem pasu a vtiskne na rty pusu+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 10 lis 2013 15:26

No to bychom mohli. +pokývá zamyšleně hlavou+ Ale já nebudu vědět co si vzít na sebe. +vykulí na něj najednou oči a rychle očividně přemýšlí nad tím, co by si na sebe vzala, aby to nebylo moc ale zase na druhou stranu ani málo+ Ale pozvat na jídlo je někdy k nám musíme. Abych se předvedla jak šikovnou partnerku máš. +zazubí se na něj vesele+ Já vím, že nemusím. Ale znervoňuje mě, když nevím o čem mluvíte, když mluvíte francouzsky. +pokrčí zlehka rameny+ Tak určitě. +zabrouká a naprosto nenápadně ho pohladí po zadku+ Tak to abych se šla obléct, abychom na ten večírek nepřišli pozdě. +zavrní a jemně ho ještě políbí, než se kousek odtáhne, aby se vydala s provokativním houpáním boků ke dveřím+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 10 lis 2013 17:25

To je přece jedno, není to žádná oficiální akce. +usměje se+ Víš, u nás to není tak úplně obvyklé. Pozvat si někoho domů a předložit mu vlastnoručně připravené jídlo. +pousměje se+ Většina lidí má skřítky nebo lidské kuchaře, kteří pohoštění připraví. +vykládá+ Myslíš že bych tě pomlouval, a přímo před tebou? +uculí se+ Vážně to není potřeba. +pokrčí rameny+ Nauč se pozdravit a poděkovat, a to by mělo stačit. +usměje se+Běž, nebo tě nepustím. +zazubí se, a zastrčí choutky někam dozadu, protože by to fakt nestihli+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 10 lis 2013 17:41

To není. Nechci se obléct nějak přehnaně a nebo zase naopak nedostatečně. +promne si zamyšleně bradu a zřejmě chce na jeho přátelé udělat co nejlepší dojem+ Aha takhle. Tak ne no. +pousměje se, že ho do něčeho takového tedy nebude nutit, když to není obvyklý+ Ne to ne, ale jsem z toho nervozní, když nevím o co jde. +pokrčí výmluvně rameny+ Jdu, jinak to nestihnem. +vyplázne na něj jazyk a zmizí ve dveřích+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 10 lis 2013 22:14

Vážně si nemyslím, že by na takové akce existoval dress code. +pousměje se+ Tedy nepochybně existuje, ale zrovna jim dvěma by vážně nevadilo, kdybysme ho porušili. +uculí se+ Ale můžeš jít nakupovat, jestli chceš, až budu v práci, nechám ti kartu. +slíbí jí+ Nevím, proč to tak je, asi se vaření nepovažuje zrovna za bombastickou schopnost. Je samozřejmě prestižní mít dobrého vyhlášeného kuchaře, ale vařit sama nemusíš. +usměje se na ni a jde se taky převlíct+
Christian
Mág

Re: Obývací pokoj s kuchyňským koutem

Příspěvekod Jeefes » 12 pro 2013 18:20

+jak se blíží Vánoce, pomalu se jim tam objevují drobné ozdůbky, svíčky a nakonec i stromeček+

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek
Jistě, madam.
Jeefes

Příspěvekod Christian » 12 pro 2013 20:33

Naděje je na můj vkus trochu moc náhodná a z toho jsem poměrně nervózní. +zašklebí se+ Hezký je to poslední, co by mě v souvislosti s tímhle napadlo. +uchechtne se+ Myslel jsem,že bych se za ní zastavil v Paříži před vánoci. Ale jestli chceš mít zkažené svátky, prosím. +pokrčí rameny+ Popelku. +zazubí se Van, plazí se po tátovi a obča hláškuje pohádku dopředu, protože už ji zná nazpaměť+ na snídani už je asi pozdě, což? +usměje se Chris+ Ale ty by ses měla o reklamě běžet převléct, za chvilku bude volat máma, tak ať nejsi v pyžamu. +uculí se na malou+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 12 pro 2013 20:40

No tak uvidíš. Určitě to nebude tak zlé, jak to teď vypadá. +pousměje se měkce+ Opravdu? A co tě napadá? +uculí se na něj vesele+ Prosím tě, jaký zkažený svátky? +zavrtí hlavou+ Jen jí pozvi, přísahám, že se nenechám vytočit. +pousměje se+ O čem to je? +zamrká zaujatě a posadí se vedle nich a vesele se culí, když ty dva vidí+ No... +koukne na hodiny+ ... asi máš pravdu. +zasměje se+ Vůbec jsem netušila, že už je tolik hodin. +vrtí se smíchem hlavou+ To už? +koukne na malou a posmutní, nikdy se jí moc nelíbilo, když se s malou museli rozloučit, vždycky je z toho tak nějak smutná+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 13 pro 2013 23:22

Katastrofa. +zabručí zachmuřeně+ Jo? ty se nepamatuješ, jak to dopadlo posledně? málem se mi rozvrátila rodina. +uculí se+ Nó, o popelce psece. +zazubí se Van+ Ted pude na ples, uz má ty saty ozískový. +ukazuje na obrazovku, a sotva klapne reklama, běží se převléct do punčošek a šatiček, trošku slavnostnějších, když je zítra ten štědrý den, a stihne to jen tak tak, protože za chviličku krb spustí alarm, a už k nim letaxuje Tiffany, které Chris prozíravě koupil k vánocům zájezd pro dva do emirátů, tušíc, že si to nenechá ujít, a Van tedy zůstane na svátky jemu;Chris se s ní akorát pozdraví a diskrétně poodejde, aby Van mohla zakleknout ke krbu a popovídat si s mamčinou hlavou+
Christian
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Christianovo patro