kuchyně a jídelna s balkonem

"Služební" byt Manori v těsném sousedství Amona

Moderátoři: Postrach, Manori

Re: jídelna s balkonem

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 17 říj 2013 15:55

(nepatrně :P otázka je, jak dlouho mi zase vydrží :D )

Ale, no nepovídej...+usmívá se, když to vypadá, že na lítání fakt nebude sama+ Teda, až takový kontakty máš, jo? +mrkne na ni pobaveně a vezme si kartičku a když ji přelétne pohledem, spokojeně se usměje+ No paráda, když už je třeba se někomu nabourat do systému, tak ať to aspoň stojí za to, že...+zašklebí se pobaveně a schová pozvánku do kabelky+ No super, takže to máme i schválený, tak to nás už vůbec nic nezastaví...+zajiskří jí v očích a mrkne na Man+ Metrem ne? +zatváří se zklamaně+ to je vážně škoda, tím jsem nejela ani nepamatuju. +zasměje se+ Nevím jak vy, ale já jsem rozhodně ready a moje konto se třese hrůzou. +cukne koutky+
I become one with my demon
My dark side keeps me alive
Become one with my demon
Let the beast outside of my mind
There are two sides to everyone
I have become one
With my demon
When I’m bleeding
The pain lets me know
Just how much I need it
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Manori » 17 říj 2013 16:22

(mno jo..tak PS v pohotovosti, třeba vyžehlit cvičně občas někomu xicht a bulvy:D, je třeba to trénovat :D)

No jo...to...ti někdy povím. *uculí se vesele* Já jsem pro každou špatnost. *uchechtne se, sková si svoji kartičku* Jistě, přece se nebudu namáhat pro nějakou ubohou úroveň, že....*a dodala by něco, ale v tu chvíli zatroubí dole auto* To bude odvoz...*seberou se s Postrachem, pustí i ty dva ven z bytu, zamkne a pak jdou dolů, kde na ně už čeká černý Rolls Royce. Kupodivu i pršet přestalo, tak se nemusí bát, že zas zmoknou, než se dostanou do auta*
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Tobiáš » 17 říj 2013 16:24

Neboj, metro si můžeš zkusit, až tady budeš někde bydlet...jestli se ti bude po něm pořád stýskat po téhle jízdě...*poznamená, když před dveřmi zahlídne toho RR*
Nerad vám beru iluze, ale upíři? Upíři prostě nejsou.
Tobiáš
Upír

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 17 říj 2013 16:32

(heh, no to teda...chudáci moje nervy :ss :lol: )

To si ráda poslechnu...+uculí se pobaveně, ale to už se ozve zatroubení+ No, to můžu. Ale nesmím zapomenout vzít si GPSku. Abych neskončila někde ve Francii. +ušklíbne se pobaveně a obdivně si prohlíží ladné linie limuzíny+ Taky pěkný vozítko..+poznamená s úsměvem a nastoupí+
I become one with my demon
My dark side keeps me alive
Become one with my demon
Let the beast outside of my mind
There are two sides to everyone
I have become one
With my demon
When I’m bleeding
The pain lets me know
Just how much I need it
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Tobiáš » 17 říj 2013 19:46

Tak pokud zvládneš tohle...dostat se metrem z Londýna do Francie, tak smekám...*uculí se na ni, nechá ji nastoupit a když jsou všichni uvnitř, řidič zamíří na místo akce do centra města*

(dále asi už spodní tématko :))
Tobiáš
Upír

Příspěvekod Manori » 09 pro 2013 21:25

*ještě rozježená a v županu se plíží se zíváním po kuchyni...pak málem zakopne o Kocoura* Kristova noho...*koukne na něj* ty nás sežereš, Kocoure...*ale zaloví do lednice a vytáhne velkou konzervu s masem* máš štěstí, že mám ještě zásoby...*vyklopí konzervu na talířek a postaví na zem. Kocour si jí přestane všímat v okamžiku, kdy se dobere k jídlu* typické...*odfrkne si a vytahuje sklenky na snídani*
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
Manori
Site Admin

Příspěvekod Postrach » 09 pro 2013 21:27

*vyběhne nahoru do bytu, narozdíl od ní už ustrojený a jako ze škatulky, jen se mu na ramenou a ve vlasech třpytí kapičky vody, jak venku zase! mrholí. Pod paží si nese noviny* Dobré ráno...*políbí ji, překročí Kocoura a sedne si ke stolu s novinami a skleničkou*
Ukolébej nepřítele, pak ho znič.
Postrach
Upír

Příspěvekod Manori » 10 pro 2013 13:08

*překročí Kocoura a dolije mu do skleničky snídani, přitom mu nakoukne přes rameno* něco zajímavého? *a na burzu ani výsledky dostihů se moc neptá*
Manori
Site Admin

Příspěvekod Kocour » 10 pro 2013 13:08

*pořádá konzervu a ani s ním nehne, jak ho musí furt překračovat*
- Mňau -
Kocour

Příspěvekod Tobiáš » 11 pro 2013 11:21

Abys mě nakonec nedonutila si zas hledat veřejný byt...*směje se, jak ji vidí. Noo...to by bylo asi...zajímavé:D* Taky jsem si to myslel a asi i...jo, prostě je to naše základna, ale jinak...domov je tam, kde jsou lidi, na kterých záleží...místa ani věci, to není tak důležité.*odpoví po cestě do jídelny* Dobré ráno...
Tobiáš
Upír

PředchozíDalší

Zpět na London apartment