Obývací pokoj

"Služební" byt Manori v těsném sousedství Amona

Moderátoři: Postrach, Manori

Re: Obývací pokoj

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 03 pro 2013 21:59

+vzhlédne od noťasu, když se vrátí a rty jí zvlní drobný úsměv a přivře spokojeně oči+ To si piš, bez techniky bych stoprocentně nepřežila. +uculí se a trochu se posune, aby měl místo+ No, pár kousků mě zaujalo. Třeba tohle... +natočí notes víc k němu a otevře jednu záložku. http://www.foxtons.co.uk/search?location_ids=290&price_from=1000000&prop_type=flats&property_id=873072&resource=thumbnails&search_form=map&search_type=SS&sold=1&submit_type=search+ Přijde mi to takový...útulný, jednoduchý...A nebo tohle, to je ale trochu víc no-óbl. +protáhne pobaveně. http://www.foxtons.co.uk/search?location_ids=290&price_from=1000000&prop_type=flats&property_id=724412&resource=thumbnails&search_form=map&search_type=SS&sold=1&submit_type=search+ Ale zas...garáže, bazén, vířivka..hmm...+zamrká na něj významně a koutky jí pobaveně cuknou+ A tady ještě jeden, ale to je už teda těžká snobárna. +zasměje se a otevře třetí záložku http://www.sothebysrealty.com/eng/sales/detail/180-l-1900-4000022170/the-lancasters-hyde-park-london-en-w2-3nh Hrozně se mi líbí ta recepce a dveřník. Úplně to vidím...auto s vlastním řidičem zastaví před vchodem, vystoupím ověšená taškama světoznámých značek a když vcházím dovntř, pozdravím "Dobrý večer, Bene." +zvedne povýšeně nosánek a zakroutí očima, načež se neudrží a tlumeně se rozesměje+
I become one with my demon
My dark side keeps me alive
Become one with my demon
Let the beast outside of my mind
There are two sides to everyone
I have become one
With my demon
When I’m bleeding
The pain lets me know
Just how much I need it
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Tobiáš » 04 pro 2013 13:03

*kouká na monitor* hm...to první je takové...soukromé...moderní a ne studené...*nad druhým mrkne* to bych neřekl, že je tady někde v Londýně? I když..koukám, že částečně je to z červené cihly, taktak asi...Zajímavá moderní stavba, hodně prostorná...a ta velká garáž by se zrovna tobě hodila *cukne koutky* heh. to poslední prodává nějaký lord, ne? *okukuje plánek* to teda...dveřník, musel by se proklepnout...*tak nějak automaticky přepíná myšlenky na bezpečí a nutné kroky kolem* který se nejvíc líbí tobě?*koukne na ni* beztak tak představa s nákupníma taškama...*cuká koutky* už vidím, jak jdeš s taškama od Diora...a v tom zamaskované náboje, ze dva nože...*to už se směje do polštáře* doufám, že ty taštičky něco vydrží, aby se to v půli cesty neprotrhlo..to by dveřníka mohlo klepnout.*radši kouká na notebook, aby si to nepředstavoval* hm..a co princezna ve věži? *jak překlikne a kouká na to http://www.sothebysrealty.com/eng/sales ... don-en-sw8 * no..možná spíš jestli sháníš byt nebo raději celý dům?
Nerad vám beru iluze, ale upíři? Upíři prostě nejsou.
Tobiáš
Upír

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 04 pro 2013 13:52

No podle adresy i mapy tvrdí, že to Londýn je. +uculí se+ A dokonce je z těch tří nejlevnější. +jasně, tři miliony liber - pakatel :lol: + Asi se mi fakt nejvíc líbí tenhle druhý. +projíždí fotky zamyšleně pořád dokola.+ Líbí se mi i to umístění, volný prostor kolem domu, ta zeleň...+vypadá, že už v duchu byt prochází a hledá slabý místa a mínusový body+ Z tý terasy je i krásnej výhled. +usměje se+ Noo...to by asi dveřník koukal. +směje se, jak si živě představuje ten vyvalený zrak:D+ Wow, tak to je něco...+kouká na tu věž.+ Je to fakt krása, ten výhled...+projíždí fotky+ Ale na můj vkus trochu moc oken. +ušklíbne se+ To by muselo být v době mýho pobytu neustále zataženo a to by asi ani angláni neocenili...celý léto propršený. +uculí se pobaveně+ Každopádně něco takovýho by se mi líbilo i jako kancelář. Rozhodně by to udělalo velký dojem na klienty, ať už by se jednalo o jakýkoliv obchod. +přivře oči; bůhví co se jí zas honí hlavou:D+ No...chtěla jsem spíš byt...ale na druhou stranu, při mým životním stylu...risknu si potencionálně ohrožovat nevinný sousedy? +nakrčí obočí a kousne se do rtu, když si uvědomí, že na to vůbec nepomyslela+ Mám zrekonstruovaný hrad uprostřed Highlands a megalomanskou chatu v laponský divočině. Dokonale sousedů-prostý umístění. Tohle je poprvé, co cíleně sháním něco v civilizaci, ve velkoměstě...+pokrčí nerozhodně rameny, ale oči jí znvou zabloudí k fotkám druhého bytečku+ Vážně nevím...+sedne si, stáhne si triko přes pokrčené nohy a opře si bradu o kolena a upře na něj pohled ztraceného štěněte, který si myslelo, že už našlo nový domov, ale teď si není jisté, jestli smí zůstat ( :D )+
Become one with my demon
I have become one
With my demon
When I’m bleeding
The pain lets me know
Just how much I need it
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Tobiáš » 04 pro 2013 22:29

No, když se ti líbí, tak proč si nesjednat ráno schůzku...*mrkne na ni* jestli to takhle vypadá i doopravdy...hm...to je fakt..*kouká na ty prosklené části* vlastně...nešly by okna něčím...vylepšit? Nějakou ...folii nebo, kouzlo...nebo tak něco...*trochu bezradně pokrčí rameny, že pálí od boku* to musí být opruz všude, hlídat pořád závěsy, nebo nechodit kolem oken...at využiješ ten výhled i jindy než v noci...nebo v dešti.*lach, no ona ta věž má hodně podobný styl jako guns, to je fakt, ale je to peckovní budova*hmmm.sousedy...koukni na nás, taky nejsme zrovna na samotce*ušklíbne se pobaveně* dokonce jsem sám míval byt, v běžné zástavbě..pravda, neukázalo se to jako ideální řešení...a taky to bylo předtím vším...*trochu povytáhne zuby a cvakne, pak se zas chová vychovaně* možná proto, něco jiného než jen samotka...*pousměje se*i ten dům, taky to bude mít sousedy..i když je fakt, že přece jen o trochu dál, než kdyby byli třeba ob patro níž...je to..složité..ale ohrozit lidli můžeš kdekoliv a kdykoliv..už jen když si půjdeš na nákup...*zlehka pokrčí rameny*
Tobiáš
Upír

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 04 pro 2013 23:11

Jo, asi tam ráno zavolám a omrknu to naživo. +přikývne souhlasně a když zmíní vylepšení oken, zůstane na něj chvíli trochu mimozně zírat+ Panebože, já jsem ale pitomá. +prohlásí procítěně, schová na okamžik obličej do dlaní a snaží se potlačit smích+ Ne vážně, používám kouzla na kdejakou blbinu, ale že by to mohlo fungovat i na tohle...+kroutí nevěřícně hlavou+ Nebo třeba takový ty...zrcadlový okna. Jak mají mrakodrapy a tahle věžička na to taky vypadá..nemají třeba nějaký typ, který by sice propouštěl dovnitř světlo, ale...odrážel většinu toho nejsilnějšího záření? +koukne na něj trochu váhavě, jestli třeba není už moc v prostředí sci-fi:D (jojo, taky jsem si říkala, že je to podobný guns:D ale jako ta cena - masakr :lol:+ To máš pravdu...+nakrčí zamyšleně čelo nad tím, že nejsou na samotce+ ale vy nejste sami...vzájemně si kryjete záda, máte geniálního ajťáka schopnýho nabourat se do čehokoliv, co má počítačový čip (Shadow Walker ruleeez :D ) a hlavně technicky vzato neexistujete. +mávne mnohoznačně rukou+ Už mě párkrát napadlo, jestli vás neohrožuju už jen tím, že se objevuju na veřejnosti s váma. Vezmi si jenom Shawa a toho Rusa. Začnou být zvědaví a šťourat do mojí minulosti. Objeví něco málo, což je může částečně uspokojit, ale co když začnou šťourat i do vás..neobjeví nic a to je může až nezdravě zaujmout. +zadívá se na něj vážně+ A jestli bych si něco nikdy neodpustila, tak to, kdybych vás někdy měla nějak ohrozit. Kohokoliv z Klubu. +potřese pomalu hlavou a zadívá se na monitor notesu s fotkami apartmánu ve Věži. Pak se trochu sebere a po očku na něj mrkne+ Heh, nebylo ideální? Sousedi umí být zatraceně dotěrní, co? +zamrká na něj vesele a jak na ni cvakne zubama, zatváří se přehnaně vyděšeně+ Húúú, šavlozubý tygr útočíí...+zakroutí očima a zaryje mu palec zákeřně pod žebra+ Máte naprostou pravdu, pane spisovateli. +kývne vážně, zaklapne notebook a položí ho na stolek+ a pro dnešek je můj mozek offline a odmítá přemýšlet. Takže důležitý rohodnutí o bezpečí sousedů nechám na jindy. Minimálně na zítra. +okázale zívne a padne do peřin+
Become one with my demon
I have become one
With my demon
When I’m bleeding
The pain lets me know
Just how much I need it
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Tobiáš » 05 pro 2013 18:48

*chvíli kouká, jak kouká ona...* no já nevím, ale...jen tak mě to napadlo..*pokrčí se smíchem rameny*a možná že existuje.. nikdy jsem se o to nezajímal, ale možná by šlo sehnat někoho, kdo to vyrábí..mohla by sis je pak instalovat všude, kde bydlíš...a aspoň doma se neskovávat. *zaklube se pod deku k ní* no...neexistovali jsme...teď přece jen někteří o nás vědí.. nejen kolegové v Japonsku..ale ti snad nehodlají nás vylikvidovat... Ale neohrožuješ...možná Shaw zpozorněl, protože jste se potkali, ale Rusák by se mohl zajímat už jen ze sportu..nebo proto, že jsme mu vyfoukli nějaké auto...nebo bychom ho potkali na nějaké akci. To už patří k riziku povolání. Naopak, dokud jsi s náma jsi víc chráněná, než kdybys byla samostatná jednotka. Sice můžeme vzbudit pozornost, ale stojí za námi posila, která se případně do toho vloží.*zívne* Jo, dotěrní sousedi...sousedka. *zamumle, ušklíbne se a uhne pod palcem* nedráždi tygra...*cukne koutky* souhlas...na dnešek už toho bylo až až...*přitulí si ji blíž a pomalu odpadává*
Tobiáš
Upír

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 05 pro 2013 23:52

Určitě musí něco takovýho existovat, když se sakra dá vloupat do auta mobilem. +prohlásí přesvědčeně a zachumlá se k němu+ To bych jim taky nedoporučovala, žluťáskům. +zahučí tlumeně do deky a líným mávnutím prstů zhasne lampičku+ Chmm...no dobře, řekněme, že se ti povedlo mě trochu uklidnit. Ale fakt jen trochu. +i ve tmě je znát, že se usmívá+ Já někoho dráždím? Ale prosím tě...+podiví se upřímně a hned na to se mu v objetí zavrtí a přitiskne se k němu co největší plochou těla a culí se+ Dobrou noc, tygře...+zašeptá s úsměvem do tmy a náznak úsměvu jí na rtech zůstane i po té, co se odebere do říše snů+
Become one with my demon
I have become one
With my demon
When I’m bleeding
The pain lets me know
Just how much I need it
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Kocour » 06 pro 2013 11:17

*a až do rána je klid, kupodivu je ticho i na Londýn, tak buď obyvatelé při neděli vyspávaj nebo za to může dobré těsnění oken:D kouzlem dvěma. Ani tak si nikdo nevšimne, kdy a jak se tam vzal, ale sedí tmavě modrý na opěradle křesla, nehybně jako sfinga, jen zelené oči občas zablýsknou, jak líně občas mrkne. Fousky zvednuté, skoro jako by se něčím bavil*
- Mňau -
Kocour

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 06 pro 2013 13:36

(tak druhý díl zkouknutý...mě to fakt zničí... :ss :cry: a v dalším díle v hledáčku Birkhoff...a jestli to dobře chápu, tak tam místo něj mají taky dvojníka...fakt mi už z toho jebne :dead: )

+trochu se ve spánku zavrtí a pomalu se probouzí. Pak ji přepadne pocit, že je někdo pozoruje, tak líně pootevře oči a pohled jí padne na viditelně pobaveného Kocoura+ No dobrý ráno...+zahučí potichu a změří si ho pohledem+ Vzbudil jsi mě, víš to? +postěžuje si tiše a snaží se, by to znělo přísně, ale koutky cukající smíchy jí to trochu kazí+
Become one with my demon
I have become one
With my demon
When I’m bleeding
The pain lets me know
Just how much I need it
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Tobiáš » 07 pro 2013 12:44

(ááá, já též :ss :ss no, jako s dvojníkama mi moc radost neudělali, na ty jsem alergická z dob, co je každá druhá postava ve Vamp. Diaries dvojník - a to je taková blbost nekoukatelná teď už - předtím jsem to měla jako recesi občas - teď ztráta času / a taky to běží na CW - to mají všichni na CW rozkazem mít dvojníka v serošu?/ ale zpět...To, co řekl Mike Niky, to bylo ostrý...ale na druhou stranu, co čekala...i když, z toho jak na ni kouká, ono ho to přejde...snad. Ale toho Birkhoffa jsem nečekala, kdy ho vyměnili? Ale bojím se spíš o Ryana, vzhledem k tomu, že maká s dublem a ne skutečným Nerdem:/ jestli ho odstřelí, tak nehraju :zed: :wall: Alex se taky řítí do průseru...no...uf.)

co-že...*pomalu se probírá, jak se mu asi něco pěkného zdálo, tak otevře jedno oko napůl* áááá...*střetne se se zeleným kočičím okem* fuj, ďáble....*Kocour hrdě vypne náprsenku*Takhle si dělat srandu z počestných upírů...*překulí se na záda, zatímco se Kocour div nezubí od ouška k oušku*
Tobiáš
Upír

PředchozíDalší

Zpět na London apartment