Camorr

Tvrz Wenai

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Camorr

Příspěvekod Locke Lamora » 03 pro 2013 17:07

+mrkne na ni a jde si po svým, naloží věci a flašku rumu do člunu+ Teda ty jseš vzornej plavčík. +uculí se, hupsne vedle a začne pádlovat, nejdřív strašně okázale heká a funí, ale pomalu se dopracujou ke břehu, k prvnímu molu, kde ho uváže, opatrně vystoupí a natáhne k ní ruku, aby jí pomohl ven. zaplatí přístavní poplatek, po molu dojdou k prvním domům, a uličkou se dostanou na tržiště+ Tak si šlohnem snídani a vyposlechnem novinky? +mrkne na ni+ Za půl hodinky u kašny. +pohladí ji po zadku a zmizí v davu+
Většinu mé váhy tvoří mozek!
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 03 pro 2013 17:59

Jasný. +přikývne s úsměvem a jme se zkoumat tržiště, sem tam něco šlohne. Něco na jídlo, nějakou placku s masem z bůh ví čeho a pomalu ho ujídá, zatímco poslouchá rozhovory, chvilku postojí u stanu, kde je na zemi rozložený koberec a vzduchem se mísí vůně vodních dýmek a čaje a pak se se širokým úsměvem dostaví ke kašně+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 03 pro 2013 18:30

+Locke si šlohne plněnej masovej koláček a ještě něco sladkýho, pytlík tureckýho medu na pozdějc na chuť a karafu něčeho k pití, tabatěrku s voňavým tabákem pro Wenai, pač cigára tady asi neschrastí, jeden dva měšce a pár zlatejch náramků jen tak ze cviku; protočí se okolo pár konverzací, nasaje vůni města a získá jistotu na jejich dláždění, než se taky dostane ke kašně, a jelikož si na ty uloupený věci musel taky ukrást kabát, a v tom kabátu si připadal nedůstojně, má taky falešnej knírek a vypadá poněkud jinak než když se loučily+ Tak jsem zjistil, +opře se zadkem o kašnu a ukusuje svoji snídani+ že se tady pozítří bude konat nějaká charitativní aukce, chápeš, děsně nóbl akce. +vykládá, a otírá si omastek z kníra+ Dražba umění. A to umění, co se bude dražit, akorát pomalu svážej do aukční síně. Nechráněnýma uličkama. +poznamená jen tak mimoděk a zazubí se+ Nechtěla bys do ložnice sochu?
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 03 pro 2013 23:48

+chvilku sleduje toho chlapa, až jí konečně dojde, že to je Locke, tak se na něj zašklebí+ Dokud budeš mít ten knír, tak se líbat teda nebudeme, aby bylo jasno. +řekne mu se šklebem a opře se vedle něj+ No, tak to zní zajímavě. Ale mě spíš láká jít přímo na tu akci a udělat nějakej podvod tam. +zazubí se na něj+ Nemusíme se schovávat v uličkách, ne? +navrhne+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 03 pro 2013 23:57

Knír si ti nelíbí? +orhne horní ret, aby se pěkně zatřepal ve vzduchu+ určitě by to bylo měkký a hřejivý. +uculuje se a dá jí kousnout+ To by ovšem vyžadovalo velkej plán a převlek a falešný identity. +zazubí se a v očích mu zrušeně blýskne+ Cítíš se na to, plavčíku? +mrkne na ni+ A nejspíš nějaký padělaný směnky. +nadhodí jen tak jakože zlehka, ale je mu vidět na očích, že v hlavě už mu jedou kolečka na plný obrátky+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 04 pro 2013 00:26

Nah, fuj! +otře se, když vidí ten vlající knír+ To je děsný, ne že mě s ním budeš děsit. +trochu se od něj odšoupne+ Já vím. +uculí se na něj a nebýt kníru, tak se k němu přitiskne+ A neříkej, že tě to neláká. A nevzrušuje. +zazubí se na něj+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 04 pro 2013 01:00

Ani pusu nedostanu? +našpulí rty a blíží se k ní jako mlsnej úchylnej strýček, ale pak si ho teda odloupne, aby ji moc nestrašil, a promne si to načervenalý místo po lepidle, načež jí vtiskne pořádnou pusu+ To víš že láká. +zašeptá jí do ucha, a přitáhne blíž k sobě, jen tak trochu, aby moc nepohoršovali na ulici+ Vymyslíme parádní plán, budou na nás ještě dlouho vzpomínat +zasvítí mu oči, a prstama jí lehce vklouzne pod lem haleny+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 04 pro 2013 01:25

Áááá. +zaječí+ Fuj, fuj, jdi ode mě. +odstrkuje ho od sebe dokud si ten knírek neodlepí a pak už ho teda konečně políbí a obejme a když ucítí jeho prsty pod halenou, jen se uculí, na chvilku se od něj odvrátí a využije příležitosti, když se nedívá, šlohne mu ten knír z kapsy a rychle si ho nalepí pod nos a jen se zubí+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 04 pro 2013 01:45

+je poněkud zaměstnanej olíbáváním její šíje a dekoltu, ne že by si nevšiml, že mu její zlodějský prsty rejdí v kapse, ale je zvědavej, co přesně tam šlohne, a když ji vidí, tak se musí zasmát+ Teda to jsem měl vědět před svatbou. +směje se a uhýbá před její oknírovanou pusou+ Ale musím říct, že tahle barva ti fakt jde k očím. Měla by sis ho vzít na tu aukci, určitě bys upoutala pozornost, a já bych zatím šlohnul všechny mramorový plastiky. +zazubí se+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 04 pro 2013 17:13

No jasně a pak by mě šlohly do cirkusu. +zasměje se a sundá si knírek+ To já jsem slyšela taky pár zajímavejch věcí. Někdo tu čeká dodávku Ichanderu a Old Achabu a já mám dojem, že něco takovýho jsem četla na těch sudech u nás. +koukne na něj, jaká je dobrá+ V tamtom stanu se o tom bavili. +ukáže mu na čajovej stan+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz Coiméad mí