Camorr

Tvrz Wenai

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Camorr

Příspěvekod Locke Lamora » 28 lis 2013 22:14

+akorát hekne, když se na něj tak zhroutí, a nechápavě zamrká, jak mu obličej zasypou zrzavý vlasy, ale to je asi tak poslední koherentní myšlenka co má, protože pak se kolem něj stáhne a on jí zasténá do vlasů, sevře jí pevně boky a několika prudkými přírazy dosáhne vlastního parádního orgasmu, po kterým zůstane jen ležet, poněkud funí a tiskne ji k sobě, a má dost+
Většinu mé váhy tvoří mozek!
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 28 lis 2013 22:40

+chvilku na něm tak leží, než jí dojde že možná nemůže dejchat nebo tak, tak se z něj odvalí vedle na postel a jen se uculuje, ještě se jí trošku motá hlava a je pěkně unavená. Tak se k Lockemu přitulí a přetáhne přes ně deku+ Dobrou noc, můj oblíbený rumíku. +zamumlá a v tu ránu je tuhá jak špalek+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 28 lis 2013 22:52

+jemu je to jedno, líbí se mu mít ji u sebe, a kdo potřebuju vzduch, když má na sobě kočku, že :D+ Mhm. +hekne, když z něj sleze, a přitulí ji k sobě+ Dobrou ty... rumová vílo. +zazubí se jí do vlasů, převalí se na bok a skoro okamžitě usne, trochu pochrupuje, a ráno když se vzbudí, kromě strašný kocoviny, bolesti hlavy a pocitu, že mu někdo narval ponožku do pusy, má taky pocit, že slyší racky, neklamný znamení, že se blížej k pevnině+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 29 lis 2013 16:16

Jsem rumová víle... +mumlá si ze spaní a ráno spí dlouho, hodně dlouho, Lamora je už vzhůru, když ona se teprv převalí na bok a lehce, tak dámsky, zachrápe, trochu si mlaskne a spí dál. Nějaký racci ji vůbec nevzrušujou+ Eště jedno. +zamumlá ze spaní+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 30 lis 2013 01:32

+bolestně zamručí, když se pohne, ale nakonec se mu povede vstát a najít nějakou čistou vodu; musí se pro sebe uculit, když vidí, jak velice žensky pochrupuje, děsně nenápadně se dobelhá zpátky k posteli, nadzvedne cíp deky a nakoukne jí pod něj na prsa, a zazubí se. Pak se sebere a vyleze na palubu, podle očekávání začínají ve vzduchu smrdět splašky, takže se určitě blížík přístavu, trochu jim upraví kurs a nechá vítr nést je směrem k pevninvě+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 02 pro 2013 00:48

+asi za pět minut otevře oči+ Lamoro! +vykřikne+ Tys mi koukal na prsa, je mi na ně zima. +zavolá směrem ven, když ho uvnitř nevidí, ale culí se a je jí blbě jenom trošku, tak si dá bleskem jednoho malýho panáčka rumu, aby se spravila s úsměvem vyjde na můstek+ Tak co? +koukne kolem+ Kde sme. To je pevnina? +zabrejlí na obzor+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 02 pro 2013 01:01

Jak to sakra poznala? +zamumlá si pro sebe a vykulí oči+ Dobrý ráno Kůstko. +zazubí se na ni, když vyleze na palubu+ Já ti vždycky koukám na prsa, to si ještě nevšimla? +uculuje se nevinně a dá jí pusu na dobrý ráno+ Tááámhle. +namíří s jistotou někam na obzor, kde je takovej flek+ To je pevnina. Bude tam přístav. +usměje se+ Navrhuju nechat loď někde bokem a jít to nejdřív očíhnout, jak to tam vypadá, kde se dá co ukrást, kdo by koupil rum a tak. +uculí se+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 03 pro 2013 12:52

+zasměje se+ kdyby bylo na co, tak se ani nedivim. +obejme ho zezadu a položí si hlavu na jeho rameno, aby viděla, kam to ukazuje+ No tak jo. +přikývne+ Ale to jsem teda zvědavá, kdo bude pádlovat. Protože já to teda nebudu. +zazubí se na něj+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 03 pro 2013 15:11

Jasně že je na co. +otočí se jí v náručí, a přitáhne si ji k sobě+ Rozhodně je na co. +nechá ruce vyběhnout po jejím pasu a jemně sevře ňadra v dlaních+ No to mi bylo hned jasný, že tu práci oddřu já. +zazubí se, vtiskne jí pusu na rty a zamíří ještě blíž ke břehu+Tak spusť kotvu, já připravím člun. +pohladí ji po zadku, a jde se po něm podívat, najde ho v celkem dobrým stavu a dvě pádla, tak ještě zajde dovnitř a posbírá pár věcí, co by mohli potřebovat, a nějaký peníze a svůj klobouk+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 03 pro 2013 15:36

Já tě miluju, Lamoro. +zašeptá si jen tak pro sebe, to už on je dávno pryč a ona jde spouštět kotvu. Chvilku zkoumá, jak se to dělá, nakonec teda začne točit pákou na kladce (nebo čím) nakonec tu kotvu neudrží a ta zahučí do moře. Wenai se rychle narovná a dělá jakože nic+ Kotva je spuštěná! +hlásí vzorně+ Ehm... rozhodně nám loď nikam neodpluje. +uculí se a jde spouštět člun na vodu a pak do něj plavným skokem skočí, ani nesletí+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz Coiméad mí