Camorr

Tvrz Wenai

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Camorr

Příspěvekod Locke Lamora » 26 lis 2013 00:12

+Chudáček vůbec netuší, co na něj kuje, zazátkuje sud, aby je nepokoušel, a vezme si ho pod rameno+ No to jenom když bude výjimečně hodnej. +zazubí se+ Neboj, tebe můžu obtěžovat jenom já. +zahýbe obočím+ Každej kdo si bude dovolovat poletí přes palubu. +nafoukne hruď drsňácky+ Já si lehnu mezi vás a budu vás hlídat. +zazubí se vesele+
Většinu mé váhy tvoří mozek!
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 26 lis 2013 00:45

Tak to jo. +přikývne spokojeně+ Tak pojď, +chytne ho pak za ruku+ Najdeme mu nějaký pěkný místo v naší kajutě. +jdou spolu do velké kapitánské kajuty na zádi, Wenai se trošku hihňá a uculuje a v kajutě sebou rovnou plácne na postel, pak se otočí a ukáže+ Třeba támhle na ten stolek. Abych ho měla furt na očích. +zazubí se na Lockeho+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 26 lis 2013 01:16

+drží se jí za ruku, soudek pod paží, a nenápadně se přidržuje stěn, aby nebylo vidět, že se poněkud motá, na palubě se tváří, jakože za to může rozbouřený moře, když dojdou do kajuty, umístí soudek pěkně na vyvýšený místo, aby na něj bylo odevšad vidět, a pak se k ní přemístí s jistotou Jacka Sparrowa a švihne sebou vedle ní+ Ale já bych radši aby ses koukala na mě. +zazubí se na ni a poněkud jí dýchne rumový výpary do obličeje+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 27 lis 2013 14:14

+jednou rukou ho obejme a uculí se na něj+ Na tebe já se koukám furt, Locke. Ty seš totiž nepřehlédnutelnej. +zazubí se na něj a významně zahýbe obočím+ Pro mě určitě. Navíc seš taky proklatě sexy. +zašeptá protože je to děsně tajný a pak se decentně zahihňá a poněkud se na něj nalepí+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 27 lis 2013 14:42

No to si piš, že jsem. +udělá tam super svůdnou pózu a pohodí vlasama, a samolibě se uculuje+ Jo? +zazubí se+ To ty taky Kůstko. Obě dvě. +zahihňá se, pač ji vidí poněkud dvakrát, a je z toho mírně hotovej, zaboří jí nos do vlasů, ruce se mu rozběhnou po jejím těle a je k ní přilepenej jak kanagonem+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 27 lis 2013 15:13

Lamoro, ty zvrhlíku. +zasměje se opile a začne z něj stahovat oblečení. Ne že by jí to nějak moc šlo, ale snaží se a sem tam se zamotá do jeho haleny+ Co bude vůbec s tím kormidlem. +zaculí se na něj, když je jeho halena konečně někde v tahu. Zahýbe na něj významně obočím a pak se rozesměje, protože jí to přijde děsně vtipný+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 27 lis 2013 15:44

No dovol. +pohorší se s halenou přes hlavu, a nějak ji nemůže dostat dolů+ Pomoc, oslepl jsem. +zaběduje tragicky, a když se z toho konečně vymotá, očima mu blýskne panika, jak najednou pod zadkem necítí matraci, a sletí za halenou+ Kormidlo! +vykřikne z podlahy+ Já tě přivážu, to budeš čumět. +zvedne prst, a vyškrábe se k ní zpátky+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 27 lis 2013 16:02

+když jí najednou Lamora zmizí před očima, tak je poněkud vyplesknutá, ale když se tam zas zjeví, tak dostaně záchvat smíchu a padne do polštářů, snaží se sice uklidnit, ale moc jí to nejde a pomáhá mu dostat se zpátky na postel, až na ni Lamora padne a málem jí vyrazí dech, což se ovšem projeví další salvou smíchu+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 27 lis 2013 17:05

+dohrabe se k ní na postel a je z toho poněkud ufuněnej, padne na ni, ale tváří se, že to je jakože naschvál a z vášně, tak ji pořádně zlíbá krk a vklouzne rukama pod košili+ Nesměj se mi, ty potvoro. +zazubí se jí do kůže, a poněkud neohrabaně jí vyhrnuje tričko, aby se přisál na holou kůži+ Hmm. +vydechne jí někam mezi prsa+ Voníš jako rum. +zazubí se blaženě+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 27 lis 2013 22:55

Když to nejde. +ještě se trochu chichotá+ Ty seš děsně vtipnej, abys věděl. +chce se ještě trochu smát, ale najednou se jí na hlavě objeví její košile, ta ji trochu přidusí a Wenai s ní chvíli taky zápasí než skončí na zemi+ Já vím. +zazubí se na něj+ To je novej parfém. +zahýbe významně obočím a nakloní se, aby mu dala pusu+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz Coiméad mí