Pokoj pro hosty

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Pokoj pro hosty

Příspěvekod Byron » 22 lis 2013 01:28

To není žádná kravina. +zavrtí hlavou+ A vůbec. Za co jinýho si myslíš, že jsem utrácel do teď? Aspoň podle nich teda. +pousměje se, docela vesele+ Dostaneš na ni kopec šlehačky, kočko. +pousměje se a tulí ji k sobě, aby mu taky nebyla zima, když už se k němu tak nakýblovala a když dojdou do kuchyně, tak vyndá plnou tubu šlehačky, myslíš, že to pro tebe bude stačit? +uculí se na ni+ Je tam teda ještě jedna, kdyby náhodou ne.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 22 lis 2013 01:44

já vím že není, ale mohli by si to myslet. +uculí se+ Rodiče jsou vůbec postavený na hlavu. +zašklebí se+ Byrone. Viď že nebudem tak tragický rodiče jako ty moji a tvoji? +koukne na něj, a culí se jen tak napůl, v kuchyni ho poněkud neochotně pustí, a bundu si ještě nechá, než se zahřeje+ No... jestli si dáš taky, tak vem ještě jednu. +zazubí se a dá ohřát mlíko, a začne zatím lámat čokoládu+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 22 lis 2013 01:53

No jo, jsou fakt dovný. +zašklebí se na ni vesele+ No počkej, kam jdeš? +jenom si sundá bundu a už je zas u ní nalepenej a pomáhá jí s čokoládou a to tak, že si sem tam čtvereček stčí do pusy+ To bysme to museli fakt hodně zkonit, abysme byli tak tragický. +zahuhňá přes plnou pusu čokolády+ My budeme úplně skvělý rodiče, abys věděla. Budeme je ztrapňovat jenom trochu. Třeba před kamarádama a tak. +uculí se+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 22 lis 2013 02:22

Tak ale furt máš mě, já jsem úplně normální. +zazubí se+ Zkouším, jestli na tebe vydržím pět minut nechmatat. +uculí se+ Nevyšlo. +dodá poněkud pobaveně a omotá mu ruce kolem pasu, a studený prsty zastrčí pod tričko, aby si je ohřála o teplou kůži+ To teda jo, a až si přivedou domů kluka nebo holku, budu jim nosit do pokoje bábovku a kondomy +zasměje se, smíchá mlíko s čokoládou a nalije ho do hrnečků+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 22 lis 2013 02:30

Já jsem taky náhodou úplně normální. +udělá superdivnej ksicht+ Hm... ty to možná vydržíš, já to možná taky vydržím, ale překrývat se to nebude. +zazubí se na ni a stejně ji drží pořád u sebe+ To studí. +zakroutí se chvilku, když cítí na sobě její ledový prsty+ A já budu výhružnej otec s knírem. Nalepovacím, protože vlastní bych nechtěl. +uculí se a začne stříkat šlehačku na tu její čokoládu a pořádnej kopec, co napůl přepadává dolů+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 22 lis 2013 10:29

Ty seš parádně cvoklej. +zazubí se a dá mu čokoládovou pusu+ A je mi s tebou moc hezky. +uculí se na něj, a trochu ho studí na žebrech, než si vezme hrneček a ohřívá si prsty pro změnu o něj+ No teda. To jsem byla fakt hodná, co? +zazubí se vesele, když vidí ten kopec šlehačky, a začne ho nějak z boku ujídat, než jí to úplně spadne, a nenamočit si přitom moc nos+ No to doufám, já bych taky nechtěla, abys měl kníra. +zasměje se+ Strašně to překáží při líbání, a taky při jinejch činostech. +zazubí se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 22 lis 2013 15:13

+usměje se a na svou čokoládu si dá taky kopec šlehačky a napůl tu šlehačku ulizuje a napůl upíjí čokoládu, aby to neměl všude, což se mu stejně nepovede+ Knír je strašně nepraktickej. +uculí se na ni a dá jí pusu na tvář, až jí tam zůstane otisk jeho kakaovýho kníru a Byron se jenom uculuje+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 22 lis 2013 20:30

Jo, a taky strašně antisexy. +zazubí se+ Jako už jenom ta představa, jak se nade mnou hejbeš, a třepe se ti knír, to by mě fakt asi zničilo. +zasměje se a olízne mu čokoládu z horního rtu+ a zůstávala by ti na něm polívka. +zašklebí se, a když už je u něj tak blízko, hezky ho políbí, žádnou snahu sklátit ho na zem nevyvíjí, jen si jemně hraje s jeho rty, volnou ruku mu omotá kolem pasu a vychutnává si, jak chutná po čokoládě+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 24 lis 2013 21:44

Ataky drobky a popel a kýženou bych si chtěl zapálit brko tak bych si ho podpalil. +zasmeje se a obejme ji kolem pásu. Postaví se tak aby se zadkem opíral o kuchyňskou linku a spokojeně jí polibky oplaci jen se uculuje+ Nikdy si knír nárůst nenechám slibuju. +zašeptá ji s uculem do ucha+ Já jsme si tě vlastně chtěl dat s tou šlehačkou že? +prohodíte jen tak jak si najednou vzpomněl+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 25 lis 2013 00:32

Jo, s furt bys ho měl mastnej od slaniny, a lechtalo by to při rozličnejch činnostech. +zazubí se, a ještě mu občas vtiskne pusu+ děkuju, to od tebe bude fakt milý. +uculí se na něj+ To je fakt. +vzpomene si taky+ Ale jestli mě svlíkneš, tak zmrznu. +zasměje se, přitulí se k němu a sklouzne mu nosem po krku+ Byrone... pojď někam vypadnout. +zašeptá mu do ucha+ někam úplně pryč. jenom spolu. +zamumlá mu do kůže+ A s kytarou a s kreditkou. +připustí ještě+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz - Staré