Pokoj pro hosty

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Pokoj pro hosty

Příspěvekod Byron » 21 lis 2013 22:29

To si piš že dobře lízám. +zazubí se na ni a ještě na ni mrkne, než se jme popouštět provázek, aby jeho drak vyletěl ještě trochu výš+ No jo... +kouká na ně+ Asi je to táhne na západ. Myslíš, že kdybysme měli fakt dlouhej provázek, tak že by doletěli až na nějakej ostrov třeba? +koukne na ni nadšeně+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 21 lis 2013 23:16

Já vím že jo. +uculí se, a když kolem něj proběhne, dá mu pusu+ Blbej vítr. +přikývne, a zkouší nějak draka směrovat zpátky nad pevninu+ já myslím že určitě. Myslíš, že kdybysme měli hodně velkýho draka, tak by nás odnes s sebou? +zajímá se, a hned si představuje, jak by objevili ostrov s domorodým kmenem a ovládli ho; chvilku tam lítá po pláži, a směje se až už vůbec nemůže+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 21 lis 2013 23:32

No to si piš, že by nás odnesl sebou. To jsou zdokumentovaný případy, že malý dítě normálně unes drak, co šel pouštět a pak ho našli vychovanýho v džugli na ostrově od opic a nějakýho medvěda. +říká s děsně vážnou tváří, jak už to on umí a přikyvuje a snaží se, aby i jeho drak letěl jinam, jenže nakonec se jim akorát zamotaj šňůry a oba draci skončí na zemi+ Néééé. +zavyje Byron+ Musíme je zachránit! +letí k drakům+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 21 lis 2013 23:54

Jů. +zazubí se+ To by bylo dobrý ne, zabrat si vlastní opuštěnej ostrov. +uculí se na něj+ Nosila bych podprsenky z kokosů a sukni z palmovejch listů. +představuje si to+ a ty bys chodil nahatej, pač tak ti to stejně sluší nejvíc. +zamrká na něj+ Ty si mi zamotal draka! +zařve zděšeně, a žene se tam za ním, a jme se draky rozmotávat a resuscitovat+ je úplně mrtvej. už nikdy si nezahraje na housle. tak mladej. běduje+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 22 lis 2013 00:10

Fakt jo? +koukne na ni, aby si ten úbor představil+ No tak to ti říkám rovnou, že moc dlouho bys to teda nenosila. +zazubí se na ni+ Já jsem nechtěl! +zařve taky a snaží se oživit drakundu, ale ta vypadá úplně mrtvě+ No tak dejchej, holka! +zakvílí a zatřepe jí ocasem+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 22 lis 2013 00:17

No jo, asi bych chodila spíš nahatá, nechci si opálit plavky. +přikývne souhlasně, a zazubí se na něj+ Jsou úplně totálně mrtvý. +fňukne, dokonce maj trochu roztrhlej papír+ To je ztracenej případ, už stydnou. +zakvílí, lehne si vedle a dělá solidárně taky mrtvou, teda jenom chvilku, protože od země jde chladno+ Mám studený uši. +oznámí mu zkroušeně+Taky prsty a nos. +osahá si všechno nezakrytý+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 22 lis 2013 00:33

Pravda, pravda. +pokyvuje hlavou+ Budeš muset chodit nahatá. Co kdybysme jeli na nějakej opuštěnej ostrov? +napadne ho strašně nenápadně a poočku ji pozoruje+ Měli bysme je asi pohřbít. +povzdechne si a začne na ně házet písek , aby se na nich udělala hromádla+ Ukaž. +sáhne jí na nos a na uši+ No to teda jo! +vyskočí na nohy a vytáhne ji k sobě a přitulí si ji nosem na nos+ Já tě zahřeju. +zašeptá+ A myslíš, že by tě zahřála horká čokoláda? +navrhne jí+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 22 lis 2013 00:50

Můžem si nějakej koupit. +zazubí se významně+ Stejně skoro neutrácíme, a stačil by úplně maličkej. Malá pláž a nějakej bunkr, a jedna dvě palmy, abysme se odpoledne neupekli. +uculí se+ Koupíš mi ostrov? +udělá na něj oči+ To bysme asi měli no. +povzdychne si hluboce tragicky, a jde hledat nějaký kameny aby je mohli vyskládat navrch+ Tak to by mě zahřálo docela určitě. +zazubí se, a otírá se mu nosem o nos, div mu nevlez pod bundu+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 22 lis 2013 00:55

No jasně, že ti koupim ostrov. +uculí se na ni a chytne ji kolem pasu+ Pro mou milovanou ženu všechno. +zazubí se+ Zvlášť když tam bude chodit nahatá. +dodá jako by nic a navrší na hrlomádku pěknou mohylu a pak ji obejme pořádně, aby se zahřála a strašně nenápadně se k ní tulí a pomalu se vydají domů+ Já tě zahřeju.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 22 lis 2013 01:15

Teda to bude asi fakt láska. +zazubí se a dá mu pusu+ Můžem ho pojmenovat Země Nezemě. +uculí se+ A já půlku zaplatím, aby tě vaši nevydědili, že utrácíš za kraviny. +zazubí se, a naaranžuje na hrobeček nějakou kytku a pár mušlí+ Hmm. +zavrní, jak je to příjemný, rozepne mu bundu a vleze si dovnitř, protože je tam teplejc+ Tak jo. A dostanu na tu čokoládu šlehačku? +zajímá se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz - Staré