Camorr

Tvrz Wenai

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Camorr

Příspěvekod Locke Lamora » 21 lis 2013 16:14

+Locke si posadí klobouk na hlavu nakřivo, a vleze do kuchyně+ Dobrý ráno. +zazubí se a začmuchá, jak to tam hezky voní+ Co? +vykulí zmateně oči+ No nekecej! +uculí se, když mu to dojde+ Já mám vlastně narozeniny +přikývne vážně, chytne ji kolem pasu a pořádně políbí+ Teda Kůstko, to je boží. +zazubí se na ni a oči mu vesele svítěj+ Děkuju +vtiskne jí ještě jednu pusu+ Já ho zabiju. +mávne nad tím rukou+ Přát si něco? +poškrábe se ve vlasech+ Když já asi mám všecko co chci. +koukne na ni nejistě, ale pak se teda zazubí, zavře oči, sfoukne svíčku a strašně intenzivně si něco přeje+
Většinu mé váhy tvoří mozek!
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 21 lis 2013 16:27

+uculuje se na něj, jak sfoukává tu svíčk+u Co sis přál? Co sis přál? +kouká na něj+ Ne, ne ne, neříkej mi to. To by se pak nesplnilo. +dá mu pusu na tvář+ A dobrou chuť. +usměje se a sama si vezme svý palačinky, co si tam srolovala a jenom se na něj uculuje, páč je jí hezky+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 21 lis 2013 16:38

Neřeknu. +vyplázne na ni jazyk+ To se nesmí. +přikývne, přitáhne si ji za boky, a pořádně ji políbí+ Ale stejně se mi to už splnilo, takže co. +zazubí se jí do rtů+ Dort! +vzpomene si, posadí se na zem ke stěně lodi, talíř si položí na klín a systematicky začne dort podminovávat zespoda, a strašně nenápadně se k ní posune zadkem, aby jí mohl jednou rukou osahávat stehno, a uculuje se+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 21 lis 2013 16:47

+sedne si vedle něj a tak se o něj opře, aby mohla - když se zrovna nedívá - mu ujídat z jeho dortu+ Tak, co bys chtěl v den tvých narozenin dělat? +koukne na něj s úculem+ Nejspíš ale budeme plout do neznáma, jak to tak s náma vypadá. +zazubí se na něj a pak se k němu nakloní a potichu mu zašeptá+ A nebo mě můžeš přivázat k tomu kormidlu, když kolem nikdo není.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 21 lis 2013 16:56

+nechá ji užírat, i když mu instinkty velí klepnout ji přes prsty a odtáhnout si kořist do svý kajuty a tam se přežrat do bezvědomí, a napadne ho, že to teda si fakt bude láska :D+ Tebe. +zazubí se a zahýbe obočím, a přejede jí prsty po vnitřní straě stehna+ Našel sem kompas. +vzpomene si+ Když najdeme taky nějakou mapu, budeme plout do známa. +navrhne+ No, to je ovšem naprosto rozumnej a přijatelnej návrh. +pokýve vážně hlavou+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 21 lis 2013 18:16

Nějaký mapy určitě budou v ty kajute kde sme se včera objevili. +zauvazuje nad tím.+ No tak o pořadí rozhodni ty. Ty máš narozeniny. +uculi se na něj a ukradne mu kousek palacinky+ Já jsem svolna ke všemu vždyť víš. +zazubi se na něj+ Ale taky tě nechci úplně vyčerpat. +mrkne na něj. (nebo pořád psát jenom o sexu :-D)
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 21 lis 2013 18:43

Kouknem se tam. +souhlasí+ No dovol, já vydržím jak bůvol. +napne hruď+ Ale radš tě přivážu ke kormidlu až v noci, aby ses u toho mohla koukat na hvězdy. +svolí teda, protože je romantik, a taký už z toho věčnýho souložení má nataženej sval :D, když se nekouká, klepne úhoře po hlavě, a šoupne ho do trouby+ Tak pojď, zjistíme, kam to vůbec plujem. A jestli tu jsou nějaký zbraně. +zazubí se+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 21 lis 2013 21:28

+a když se nekouká on, tak toho úhoře ještě vykuchá :D+ No jo. Tak jo. +zasměje se a spolu vyjdou z kuchyně a vejdou do kapitánské kajuty, s okmana a plně vybavené a Wenai zamíří ke stolu a povytahuje nějaký zásuvky+ Tady jsou nějaký papíry... +kouká na ně+ Tady je něco o pašování rumu... A tady to je mapa. +položí ji na stůl a zatíží, aby se nesvíjela a pak odněkud vyloví sextant, z dalšího šuplíku asi+ Ehm... Umíš s tím? +koukne na Lockeho tázavě+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 21 lis 2013 22:07

+dlouze vyhlíží z okna, aby to stihla :D+ Hele, dalekohled! +chopí se jednoho rozkládacího, co je tak dlouhej že skoro nedosáhne na konec+ Rum? +zareaguje okamžitě, a oči mu poněkud zasvítí, odloží dalekohled a jde se podívat+ Hm... +zadívá se do mapy a pak ji otočí, jelikož ji maj vzhůru nohama+ Noo... trošku. +připustí, a chvilku s tím máchá a krokuje a něco si mumlá, pak vyhlídne z okýnka a zas na mapu+ Tak buďto jsme tady. +ukáže kousek od pevniny+ Nebo tady. +ukáže podstatně dál od pevniny+Ale každopádně plujeme tímhle směrem, takže dřív nebo pozdějc doplujem do Myru. +poklepe na přístav+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 21 lis 2013 22:46

+velice laskav :D+ Myslím, že jo, rum. +přikývne a podá mu ty lejstra a snaží se odhadnout, kde na tý mapě jsou a kouká, jak měří se sxtantem, protože pro ni je to teda velká neznámá+ Jóó? +podiví se+ A my chceme do Myru? +koukne na něj tázavě a zjevně neví+ nechceme třeba na jih?
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz Coiméad mí