Camorr

Tvrz Wenai

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Camorr

Příspěvekod Locke Lamora » 21 lis 2013 02:28

Dyť mě znáš, já bych se rozdal. +zazubí se, a poslušně drží, když mu svazuje vlasy+ Nevypadám moc zazobaně? +koukne na sebe pochybovačně, ale když se jí to líbí, tak pokrčí rameny, a jme se něco hledat+ Je tu hrozně málo přiléhavejch věcí. +stěžuje si, ale nakonec jí taky vyloví nějaký pěkně těsný kalhoty, a košili s rozhalenkou, aby jí mohl očumovat prsa, usadí se na truhlu a nepokrytě sleduje, jak se oblíká+
Většinu mé váhy tvoří mozek!
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 21 lis 2013 02:37

+kouká, co jí to tam z té truhly vyloví+ No to jako fakt? +uculuje se a prohlíží si ty kalhoty, ve kterejch se cítí nakonec jako tlačenka, tak si je trochu povolí, kouzlem, ale jenom nenápadně. A když si dá tu halenu, tak se musí fakt zasmát+ No tak teda jo, Locke, ale jenom, když nás nikdo neuvidí, na veřejnost já takhle nepudu. +zapne si ještě opasek+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 21 lis 2013 02:39

Proč ne? +koukne na ni ublíženě+ Mně to přijde úplně parádní. +zazubí se, pohladí ji po zadku napresovaným v těch těsnejch kalhotách, a hezky ji políbí mezi prsa, jak mu to ta parádní halena dovoluje+ Já myslím, že by se za tebou každej otočil. Fakt ti to děsně moc sluší. +zazubí se, a ještě jí vybere pirátskej klobouk, ale trochu menší než je ten jeho, aby bylo jasno, kdo je kapitán+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 21 lis 2013 02:45

Já ti dám sluší, až ti budou boty malý, Lamoro. +šklebí se na něj vesele a taky na něj vyplázne jazyk, aby si nemyslel+ Možná bysme měli najít nějakou mapu a zjistit, kde to jsme. +vystoupí z kajuty se zrcadlem a rozhlídne se po palubě+ Protože já teda nemám nejmenší tušení. +pokrčí ramenama a rozhlídne se po temném moři a ještě temnější obloze, na který jsou ale hvězdy+ Poznáváš nějaký souhvězdí? +koukne tázavě na Lockeho a pak zas na oblohu+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 21 lis 2013 02:56

To stačí abych si obul ty tvoje. I když tam to teda není moc jistý. +zahýbe obočím a zazubí se+ No vedle je celkem slušně zásobená kuchyň, takže nějakou dobu na moři vydržíme, a časem najdeme pevninu. +pokrčí rameny, a vyleze na palubu, položí se na dřevo a vejrá do nebe+ Támhle je jednonohej obr, co se škrábe na koulích. +uculí se a ukáže na nebe+ Támhle je krysa co chytla vlastní ocas, a támhle... jo, támhle je Zlodějská pomocnice. +ukáže na nejjasnější hvězdu+ Takže tam je sever
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 21 lis 2013 14:25

Ha ha ha. +zašklebí se na něj obzvlášť hezky a vyplázne u toho jazyk+ Krysa, co chytla vlastní ocas... to se mi líbí. +pousměje se a stulí se k němu a zamžourá, jak je ospalá+ Tak to zítra najdem, kde sme. +zamumlá a obejme ho kolem pasu a v tu ránu je tuhá+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 21 lis 2013 14:56

+chytne si ji k sobě, a začne vykládat camorrskou historku o kryse, co strávila spoustu let snahou zjistit, co je na konci jejího ocasu, až se jí jednou povedlo ho chytit, načež zjistila, že se celou dobu točí dokola místo aby běžela dopředu, a než se dostane ke strašnému konci, kde krysu sežere káně, Wenai už to dře, tak se jenom zazubí, přitáhne si ji blíž, ještě chvilku kouká na hvězdy a během toho nějak vytuhne taky+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 21 lis 2013 15:39

+naštěstí neslyší ten konec, jak byla chudák krysa sežraná a vzbudí se, když vychází slunce. Posadí se a pořádně se protáhne a pak jí něco docvakne. Koukne na Lockeho a chvilku o tom přemejšlí, načež se zdekuje a jde kutit slavnostní narozeninovou snídani do kuchyně a taky něco jako dort a spěchá, aby to bylo než se vzbudí. Načež si konečně vzpomene, co to chtěla dělat a hodí z okna udici, kdyby jakože náhodou to vyšlo+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 21 lis 2013 15:46

+Lamora se nespokojeně zavrtí, když mu zmizí z náručí, stáhne si klobouk do čela přes oči, aby mu do nich nesvítilo, a chrní dál, pochrupuje s pootevřenou pusou až vyděsí pár racků, a vzbudí se až o dost pozdějc, zamžourá do sluníčka, ale pak se teda zvedne a jde zkontrolovat kapitánskej můstek, v kajutě dokonce najde kompas, a teprv pak ji jde hledat+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 21 lis 2013 16:06

+Wenai hrdině zápasí s úhořem, kterej ji málem uškrtí a když se jí ho konečně podaří zkrotit a nacpat do hrnce a přikrýt poklicí, aby nevyskočil, tak přijde Locke+ Dobrý ráno. +rozběhne se přes kuchyň a obejme ho kolem ramen a dá mu pořádnou pusu+ Všechno nejlepší. +uculí se na něj a málem poskakuje raddostí+ Udělala jsem ti palačinkovej dort. +ukáže mu ho a na něm hoří svíčka+ A musíš si něco přát. +uculí se na něj+ Taky jsem chytla úhoře a asi ho nebudu umět zabít. +přizná se trošku provinile+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz Coiméad mí