Pokoj pro hosty

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Pokoj pro hosty

Příspěvekod Byron » 21 lis 2013 02:10

Ehm... Máme to ale krásnej podzim. +zakecá to a zazubí se na ni+ Jasně, že jdu k tobě. +přikývne a vleze k ní do postele a poněkud ho zaskočí, jak se na něj převalí+ Huh, pomoc. +zasupí, ale polibky jí oplácí a uculuje se jak sluníčko a pak si lehne vedle ní a taky si něco vezme a druhou rukou ji osahává zadek+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 21 lis 2013 02:31

krásnej. +zazubí se a je jí to poměrně jasný, přikryje ho, a stulí se vedle něj do klubíčka+ Hmm. +zavrní si pro sebe s plnou pusou borůvek+ Takhle je to stejně nejlepší. +zazubí se na něj fialově, zavrtá mu nos do boku, a děsně nenápadně nastaví záda, jakože chce podrbat+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 21 lis 2013 02:39

+pečlivě na nich urovná deku a jen se uculuje, dá jí na tu modrou pusu polibek, přitulí ji k sobě a začne jí pečlivě drbat záda+ Dobrou noc, kočko. +zašeptá jí do vlasů a zavře oči, ale stejně ji ještě pořád drbe po zádech, dokud ona není úplně spokojená+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 21 lis 2013 02:42

+obejme ho paží kolem pasu a úplně potichounku přede, jak je to příjemný, a jeho teplo a to drbání ji pomalu ukolíbávaj do spánku, a za chvilku vedle něj spokojeně vytuhne, a zdaj se jí samý pěkný věci, jako jak to dělaj na soše svobody, a tak.+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 21 lis 2013 02:47

+uplně až nahoře na tý pochodni a Byron vůbec neslítne dolů. Hladí ji a škrábe až do té doby, dokud si není jistej, že už usnula a pak ji ještě chvilku pozoruje, jak je krásná, když spí a jen tak namátkou se rozhlídne, jestli tam někde není pero, že by jí nakreslil knírek, ale když tam žádný nevidí, tak taky zavře oči a zachvilku usne+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 21 lis 2013 03:01

+spokojeně spí až do rána, a probudí se až celkem pozdě, chvilku kouká na Byrona jak je roztomilej když spí, a pak ji napadne, jestli ještě vládne stát na hlavě, a rozhodne se to okamžitě vyzkoušet, vyleze z postele, a pokouší se o stoj na hlavě opřená u stěny+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 21 lis 2013 14:21

+ráno jenom zamžourá a vidí jak Vici stojí u stěny na hlavě, jako by se nechumelilo+ A jéje. +uculí se a posadí+ Co my to zase máme za den? +zeptá se se smíchem, vyskočí z postele a na druhej pokus se dostane vedle ní, taky hlavou dolů+ Dneska máme obrácenej den? +zazubí se na ni+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 21 lis 2013 14:58

Dobrý ráno. +zazubí se na něj, i když ho vidí obráceně+ Ty umíš stát na hlavě +nadchne se+ Tos mi měl říct rovnou, mohli jsme se vzít o půl roku dřív. +zazubí se a zkouší, jestli se jí povede dát mu takhle pusu, ale akorát ztratí rovnováhu a zřítí se na zem+ Jáá budu dneska stavět a pouštět draka. +sdělí mu vážně+ Ale že seš to ty, můžeš ho postavit se mnou. +uculí se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 21 lis 2013 15:35

+zasměje se, trochu těžko, když je tak hlavou dolů a pokusí se pomalu stoupnout si, ale nepovede se mu to, takže skončí na ý jo! Já chci svýho draka! Budeme dělat závody, jo? Můj bude lepší a ty se mě budeš pokoušet dohnat. +uculí se na ni, chytne ji do náruče a dá jí pusu+ Půjdeme je pouštět na pláž? tam nejsou žádný stromy. +navrhne+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 21 lis 2013 15:43

+podá mu ruku, aby ho zvedla ze země, a začne snášet všemožný věci, papír a krepák, lepidlo, barvy, provázky a dřevíčka, aby je mohli postavit, pak teda sezná,že by si měla něco oblíct a natáhne si tričko a kalhotky+ No to teda ani náhodou, můj bude krásnější, a poletí vejš, a jestli mi ho schválně zamotáš, tak si mě nepřej. +zazubí se+ Jo, na pláž bysme mohli. A ne že mě hodíš do vody. +vyplázne na něj jazyk, strčí si štětec za ucho a udělá na papír rozmáchlou čáru+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz - Staré