Camorr

Tvrz Wenai

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Camorr

Příspěvekod Locke Lamora » 30 říj 2013 23:09

Náhodou je to pravda, ty jezinko. +zazubí se a ještě jí dá pusu+ No jo, prej si takovou operu nemůžou nechat ujít. +přikývne, stiskne jí ruku a seběhne s ní ze schodů, a za chvilku se za stálého špičkování rozloučí a vyrazí na Tvrz+
Většinu mé váhy tvoří mozek!
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 20 lis 2013 22:54

Ty jo. +zašeptá, ještě trochu udýchaná+ To jsme vyhodili proud nebo co? +udělá jim tam trochu světlo a zjistí, že jsou úplně někde jinde, na tvrzi určitě ne, páč ta nemá dřevěný stěny a podlahu i strop a rozhodně se nekejvá do rytmu vln a šumění moře, ketrý je matně vidět za oknem+ No... +koukne na Lockeho+ Tak bych řekla, že máme fakt hustej sex. +zazubí se na něj+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 20 lis 2013 23:18

+pomalu a neochotně se z ní odkulí, a začichá, a kromě vůně sexu a potu taky neomylně cítí slaný moře+ Co to kurva... +převalí se na záda, a rozhlídne se+ No to mě poser. +vypadne z něj+ To ty? +koukne na ni tázavě, ale oči mu vesele svítěj, takže stěžovat si nejspíš nebude, vyskočí z křesla, a otevře dveře ven+ No to teda ale sakra hustej. +vykulí oči, když kolem nich široko daleko vidí jen vodní hladinu+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 20 lis 2013 23:30

No jestli, tak ne vědomě. +rozhlídne se po zemi a zjistí, že oblečení tam jaksi nemaj, ale uvidí pár petrolejek, tak je zapálí a rozhlídne se kolem+ No... nevypadá to tu špatně. +usoudí a vyleze za ním+ Fíha! +hvízdne+ Už jsem se ti zmiňovala, že na lodích mi občas bývá trochu nevolno. +zazubí se na něj+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 20 lis 2013 23:35

Je to hezký. +zazubí se+ A budeš muset chodit nahatá. +zazubí se ještě víc a projde si palubu, zkusmo zakroutí kormidlem a spokojeně přikývne+ Tak zvracej na pravobok, není tu nikdo, kdo by po tobě umyl palubu. +zazubí se, kroutí kormidlem, nasadí si třírohej pirátskej klobouk, co se tam povaluje, vlasy mu vlajou ve větru a připadá si jak pán moří+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 20 lis 2013 23:39

No tos uhod. +vyplázne na něj jazyk+ Nahatá chodit nebudu. A zvracet taky nebudu, já to vydržím! +rozhodne se najednou a chytne jednu petrolejku+ Já jdu na průzkum lodi, jdeš taky? +koukne na něj tázavě a natáhne k němu ruku, protože se sama jít vůbec nebojí, jasně, že ne, ať si říká kdo chce co chce+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 20 lis 2013 23:58

Vůbec nikdy? +koukne po ní a tváří se strašně nešťastně+ No tak jo. +přikývne, protože on se rozhodně bojí ještě míň, protože je neohroženej chlap a vůbec, chytne ji za ruku a vydá se s ní do podpalubí, obhlíží každej kout a párkrát málem vyskočí z kůže z vlastního stínu, a když vlezou do jedný kajuty, najednou proti nim někdo stojí, Lamora se lekne, zaječí jak holka a skočí za Wenai, načež se ukáže, že na zdi visí zrcadlo, a je to jejich odraz+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 21 lis 2013 00:09

no tak možná za odměnu. +svolí potom+ Nebo za trest. +zazubí se na něj a když vlezou do tý kajuty, tak v ní hrkne, ale než se stačí schovat za něj, tak on už je za ní a Wenai se jenom uculí+ Čéče... +koukne po Lockem+ Ty se bojíš ještě míň než já. +zasměje se a otevře jednu truhlu+ Tady jsou nějaký šaty, pánský. +začne je vytahovat+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 21 lis 2013 00:58

Já se nebojim. +zamračí se bojovně+ Měla jsi na zádech pavouka. Jsem ti ho musel sundat. +vypne neohroženě hruď a pustí se do pokoje první+ No jo, vidíš. +přikývne a rovnou si obleče nějaký kalhoty a halenu, a najde si nějakej pěknej kabátec, a hned se očumuje v zrcadle+ Chceš pomoct s oblíkáním? +navrhne strašně nevinně+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 21 lis 2013 02:12

Děkuju. +usměje se na něj a dá mu pusu+ Seš děsně moc hodnej. +sleduje ho, jak se oblíká a ještě mu sváže vlasy vzadu mašlí a narovná límec od košile, dokud není spokojená+ Jo? +koukne na něj a trochu se uculí+ Pomůžeš mi něco vybrat? Tak teda jo. +začne se přehrabovat v truhle a hledá něco vhodnýho, co by jí páslo+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz Coiméad mí