Jídelna

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Jídelna

Příspěvekod Victoria » 20 lis 2013 16:32

+z toho jeho úsměvu jí přejede příjemný mrazení po zádech, a když začne přirážet, sevře mu ramena, zatne prsty do kůže, a jen sténá, čím dál hlasitějc, protože ta spirála vzrušení ji pohlcuje neuvěřitelnou rychlostí. pak už se ani neudrží pořádně vzpřímeně, tak skončí tak napůl na loktech opřená o linku, přidržuje se jak může, a stoupá rovnou orgasmu+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 20 lis 2013 16:44

+on si ji drží pořádně, když se před ním tak položí, tak neodolá a krátce sevře v dlani jedno její ňadro. Pohled na ni ho poněkud dostává a jen se drží, aby se neudělal hned, aby z toho taky něco měla, i dyž má pocit, že on už je v sedmým nebi. Skloní se k ní a jen krátce olízne dekolt a prsa a pohraje si s nima+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 20 lis 2013 16:47

+no toho se bát rozhodně nemusí, protože ona už je skoro na hranici orgasmu, vychutnává si jak prudce a hluboko se do ní dostává, a jen sténá a s přivřenýma očima se na něj dívá, a když ji ještě navíc polaská jazykem, už je toho tak akorát moc, a převalí se přes ni krásnej poněkud bouřlivej orgasmus, sevře mu ruku a zatne prsty do kůže, prohne se proti němu a s výkřikem se kolem něj stáhne+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 20 lis 2013 22:28

+několikrát do ní naposledy přirazí, aby vyždímal poslední kapky orgasmu pro ně oba než se na ni poněkud udýchaně sesune. Napůl se drží na ruce, aby ji nezalehnul úplně, hlavu schovanou mezi jejím ramenem a krkem a sem tam jí tam vtiskne polibek a jen se šťastně uculuje+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 20 lis 2013 22:47

+je z toho poněkud mimo, celý tělo se jí trochu chvěje, a chvilku neví čí je, omotá kolem něj ruce a přitiskne si ho k sobě, schová mu úsměv do vlasů, lehce ho hladí prsty a culí se+ Páni. +zazubí se mu do kůže+ To bylo boží. +svěří mu napůl šeptem, a vtiskne mu pusu+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 20 lis 2013 22:56

Že jo. +uculí se na ni, ještě trochu tak mimo, pohladí ji po tvářích a taky ji políbí+ Miluju tě, kočko. Taky za to, že se mnou děláš takový šílený věci, jako je podpalovat gobelíny a že potom máme úplně úchvatnej sex. V cizí kuchyni. +zazubí se na ni a pořádně ji políbí+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 20 lis 2013 23:15

To teda jo. +zazubí se taky, a prsty mu vklouzne do vlasů, když ji tak hezky líbá+ Já tě taky miluju. +mrkne na něj+ Taky protože ti takový šílený věci nevaděj, a protože s tebou mám úchvatnej sex v cizí kuchyni. +zazubí se+ Ale to je skoro naše kuchyň, tady nejsme cizí. +uculí se, a nějak se posadí+ Neviděls mý kalhotky? +zajímá se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 20 lis 2013 23:26

No jo, máš pravdu. +pokývá vážně hlavou+ Budeme se muset vnutit na návštěvu někam jinam. +prohlásí vážně, ale pak se zazubí+ Jo, kalhotky. +rozhlídne se kolem a pak je nenápadně vyloví ze své kapsy+ Já jsem chtěl mít suvenýn. +uculí se nevinně+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 20 lis 2013 23:30

Tak vždycky můžem do hotelu, vnutit se do kuchyně. +zazubí se a ještě mu dá pusu, seskočí z linky a chodí ještě trošku jak najebanej kačer+ No tak si je nech prosím tě. +zasměje se+ Ale půjč mi triko. +sebere ho ze země, a obleče si ho, protože je dost dlouhý, aby jí bylo pod zadek+ Ale budeš muset jít na schodech za mnou, aby mě nikdo neočumoval. +uculí se, a otevře lednici, a kouká co by tam zcizila s sebou do pokoje+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 20 lis 2013 23:41

Ale v hotelu by to bylo děsně nehygienický. +prohlásí se smrtelně vážnou tváří vedoucího hygienika, ale pak se zachechtá+ Tak dík, seš moc hodná. +koukne s ní do lednice a vezme si zmraženej jogurt+ Tak to já budu tak gentlemanskej, že tě budu očumovat sám. Teda chci říct, že na to dohlídnu, neboj se, jsem tvůj manžel, opora atakdál atakdál.
Kečup?
Byron
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz - Staré