Putyka

Hospoda, kde se schází pochybná společnost

Moderátoři: Zaměstnanec, Wenai Lafayette

Re: Putyka

Příspěvekod Jade » 18 lis 2013 18:40

No tak to ještě není tak zle. +zvedne jeden koutek pobaveně, a mlčky jí ten pohled oplácí, vpíjí se jí do očí a z těch jeho se nedá moc vyčíst+ No, to by ta naše spolupráce asi moc dobře nedopadla. +pousměje se poněkud nepříjemně, a dopije svoji skleničku+ Docela si svojí nezávislosti cením. +poznamená potom+ Nevím přesně, co se tady děje v zákulisí, ale vím docela jistě, že namočit se do toho nechci. +zavrtí hlavou, že v tomhle ohledu může být vážně klidná+ Nechápu, jak se někdo může nechat dobrovolně kousnout. +zavrčí a oči mu podrážděně blýsknou, ale víc k tomu neřekne+ Jako kdyby ses mohla zabít při nehodě. +ušklíbne se pobaveně+ Zato když pak přijde, tak to stojí zato. +zajiskří mu v očích+ Říká kdo? +protáhne s mírně pozdviženým obočím+ Ujišťuju tě, že v takovém případě toho dělám vážně hodně. +poznamená s tím svým vyzývavě provokativním úsměvem+
I'll wrap my hands around your neck so tight...
...with love.
Jade
Mág

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 18 lis 2013 19:21

Nikdy není tak zle, aby nemohlo být ještě hůř. +pousměje se nepatrně+ To by asi nedopadla. +přikývne souhlasně a pozoruje ho stejně neproniknutelným pohledem+ Moudré rozhodnutí. +prohlásí pak s drobným úsměvem a nechá tohle radši být+ Víš, lidi dělají dobrovolně...+položí na to slovo důraz a opře se lokty o stůl+ ...spoustu zvláštních věcí, které jiní nedokáží pochopit. +zadívá se mu do očí+ Je to jejich krev, můžou si s ní dělat, co chtějí. Třeba se i o pár deci podělit. +pokrčí lhostejně rameny a zase v židli opře+ A kromě toho, o tohle v Provinilých slastech nejde. +usměje se poprvé tak, že na vteřinu jí mezi rty problesknou její drobné špičáky. Zároveň nepatrně popustí svoji moc, kterou jinak drží pečlivě v sobě. Její nezvykle hřejivá energie, ve které on nejspíš může vycítit i její čarodějnou podstatu, se jemně otře o jeho kůži, jako když se kotě váhavě dotkne neznámého člověka, s důvěrou, ale zároveň nejistotou, jestli mu ublíží nebo ne. Ve vzduchu jakoby na okamžik byla cítit vůně moře, teplý vánek a exotické vůně Velkého Bazaru. Trvá to jen okamžik, je to ale natolik intenzivní a skutečné, že má pocit, jakoby to trvalo mnohem déle. Když magie a moc ze vzduchu zase opadne, tváří se naprosto neutrálně, na rtech slabý náznak úsměvu.+ No...tomu naprosto věřím, že je toho hodně...+protáhne významně poslední slovo+ Ověřovat si to nepotřebuju. +cukne nepatrně koutky+
I become one with my demon
My dark side keeps me alive
Become one with my demon
Let the beast outside of my mind
There are two sides to everyone
I have become one
With my demon
When I’m bleeding
The pain lets me know
Just how much I need it
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Jade » 18 lis 2013 23:14

Optimismem očividně netrpíš. +ušklíbne se pobaveně+ To dovedu pochopit. +přikývne souhlasně a potáhne si z cigarety, oči mu blýsknou a ke Slastem se už radši nevrací :D+ Já ničí úchylky nesoudím... +pokrčí lehce rameny+ Ale tohle je trochu ujetej druh masochismu. +stiskne rty nesouhlasně; a jak po něm blýskne zubama a pustí svoji moc, podvědomě ztuhne a napne se, na krku mu vystoupí šlachy a oči se zatvrdí clonou něčeho nebezpečného a instinktivního, určitá pudová, ale přesto chladně vykalkulovaná podvědomá touha po obraně, dá si záležet, aby nezaťal ruce v pěst a nesáhl po žádné zbrani, ale žíly mu na pažích vystoupí výrazněji, a jak sevře čelist, vyrýsuje se mu skrz kůži. rychle analyzuje pocit, který mu tím přináší, na okamžik zmatený tím, že to není přímý útok, a dokonce ani nijak nepříjemný pocit, a i když je rád, když to skončí, zároveň někde hluboko vnímá krátký ostrý pocit ztráty, a střet s realitou je na chviličku jako kdyby vrazil do zdi+ Zajímavé. +poznamená a vypadá vážně zaujatě+ Je to forma tvojí magie, nebo to souvisí... s upírstvím? +protáhne tak neutrálně jak dovede, i když mu to stejně moc nejde přes jazyk, a asi chce fakt vědět odpověď, protože si odpustí dvojsmyslnou odpověď, i když by sedla jak prdel na nočník :D+

(promiň, já mám dneska fakt šílenej den a sotva se ploužím. :D zítra to bude zas lepší :D)
...with love.
Jade
Mág

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 18 lis 2013 23:39

Optimismus je pouze nedostatek informací. +opáčí s úšklebkem; pak jen pozorně sleduje jeho reakce, neunikne jí nic z toho, co se promítne ve tváři a v duchu mu připíše velké významné plus, že jí rovnou nezastřelil:D Nijak to ale nekomentuje a tváří se neutrálně, s mírným společenským úsměvem na rtech+ Řekla bych, že trochu od obojího. Popravdě teprve nedávno jsem v sobě objevila část, o které jsem neměla nejmenší tušení. +povzdechne si trochu nejistě+ Za svůj život jsem nepotkala jinou čarodějku nebo kouzelníka, kteří by zároveň byli i upíry. +o Man schválně nemluví, nemusí ho připravovat o případný další překvápka, který ho v Guns můžou potkat, že:D+ Takže tak nějak nemám s kým konzultovat. +uculí se pobaveně+ Je ale možný, že to nebylo naposled, co jsem tak trochu překvapila sama sebe. +pousměje se a zvedne si ke rtům skleničku+
Become one with my demon
I have become one
With my demon
When I’m bleeding
The pain lets me know
Just how much I need it
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Jade » 19 lis 2013 11:00

Na to se napiju. +ušklíbne se pobaveně a pozvedne skleničku; ne že by mu necukaly prsty :D+ Kouzlíš s hůlkou zajímá se? Popravdě jsem si nemyslel, že to je možné. +připustí a zamyslí se nad tím, výjimečně se neptá, aby to proti ní mohl později zneužít :D, a zdá se, že ho magie a její všemožný proměny a odstíny fakt zajímají+ Byla jsi čarodějka před tím? +pozvedne obočí a sugestivně si přejede po krku+ Nebo se u tebe magie projevila až po proměně? +pálí otázky jednu za druhou a už se v duchu probírá svojí knihovnou, jestli se o něčem takovém vůbec kdy dočetl; no to aby do guns už nechodil koukám :D+ Mohla bys v sobě mít ohromný potenciál. +zajiskří mu v očích+
...with love.
Jade
Mág

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 19 lis 2013 14:01

+opětuje mu přípitek s pobaveným úsměvem+ Ne, hůlku už teď nepotřebuju. A ano, narodila jsem se jako čarodějka. +přikývne souhlasně a docela fascinovaně sleduje ten jeho zaujatý výraz+ Ten tvůj profesionální zájem a zápal je vážně zatraceně sexy. +prohlásí tiše a pozoruje ho zkoumavým, ale i trochu ostražitým pohledem. Rozhodně nemá v plánu, nechat se od něj zkoumat jako nějaký zvířátko v laborce. K tomu si vypěstovala docela slušnou averzi:D+ Ohromný potenciál...+opakuje po něm a v očích jí zajiskří+ To asi jo. +souhlasí poněkud neskromně a rty jí zvlní mírně záhadný úsměv, jakoby věděala a dávala nejevo míň, než čeho si je ve skutečnosti velmi dobře vědoma+
Become one with my demon
I have become one
With my demon
When I’m bleeding
The pain lets me know
Just how much I need it
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Jade » 19 lis 2013 15:54

V tom případě je zvláštní, že vás není víc. +svraští obočí+ Pokud vím tak... tvůj druh. +vyhne se slovu upír pro jistotu :D+ se v minulosti zdaleka neskrýval tak jako dnes, a nepřekvapilo by mě, kdyby se k tomu tu a tam připletl i nějaký ten kouzelník. +poklepe si prstem zaujatě na spodní ret+ Až s tímhle skončíme... možná bych pro tebe mohl zkusit někoho takového najít. +navrhne a oči mu zajiskří+ Řekněme že mám prostředky jak nacházet ztracené věci, zvlášť ty, co si nepřejí být nalezeny. +ušklíbne se jedním koutkem, a na ten její kompliment roztáhne rty v mírně úsměvu, jako že toho si je moc dobře vědom+ Samozřejmě. +přikývne+ Magicky... a nejen tak. +protáhne vyzývavě, s podtónem něčeho nebezpečně svůdného+
...with love.
Jade
Mág

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 20 lis 2013 00:51

To si nemyslím, že je to až tak zvláštní...+zavrtí pomalu hlavou+ Když si vezmeš, jaký postoj zaujímá kouzelnická společnost vůči mojí rase...a že by si nejspíš žádný kouzelník nerisknul proměnu podstoupit, ve strachu, že tím přijde o své magické schopnosti. Protože to by se klidně mohlo stát. Já o ně nepřišla...jenže ras a druhů upírů je spousta a co vyšlo u jedné, zdaleka nemusí platit i u druhé. +pokrčí zlehka rameny a napije se. Když přednese tu svoji zajímavou nabídku, zadívá se na něj upřeně přes okraj skleničky, než ji položí na stůl+ Nepochybuju o tom, že bys něco takovýho nejspíš dokázal. +pousměje se+ Jenže se obávám, že nejsem takový blázen, abych si riskla s tebou do takovýho obchodu jít. +nakloní hlavu mírně na stranu a zkoumavým pohledem si ho prohlíží+ Jasně jsi řekl, že bys po mě na oplátku nejspíš chtěl něco, co bych ti nebyla ochotná dát. A tomu věřím stejně, jako tomu, že zítra zase vyjde slunce. +zvedne koutek rtů v náznaku úsměvu a pokrčí rameny+ Ale až natolik mě netrápí, že budu tak trochu vyjímečný případ. +zablýskne jí pobaveně v očích+ Vlastně si to docela užívám...+přizná s tak nevinným úsměvem, jakého je schopna+
Become one with my demon
I have become one
With my demon
When I’m bleeding
The pain lets me know
Just how much I need it
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Jade » 20 lis 2013 14:46

Ty ses nebála? O svoje schopnosti? +pozvedne zvědavě obočí+ Jo, to mi povídej. +ušklíbne se+ A na každý platí něco jinýho, kdo to má všechno držet v hlavě. +povzdychne si okázale, ale oči mu pobaveně blýsknou+ No, to už je tvoje rozhodnutí. +povytáhne levý koutek+ A to je celkem pravděpodobné. +přikývne se širokým úsměvem+ Ovšem můžeš mi věřit, že ta... investice... by se ti vrátila mnohonásobně. +zajiskří mu v očích vyzývavě+ Komu by se nelíbilo být speciální sněhová vločka. +ušklíbne se pobaveně, a souhlasně přikývne+ Každopádně... +poklepe filtrem cigarety o stůl+ Nabídka stojí. Všechny nabídky... stojí. +protáhne a blýskne očima, s tím podtónem vyzývavosti+
...with love.
Jade
Mág

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 20 lis 2013 15:06

Upřímně, bylo mi to jedno. Pokud bych o ně přišla, získala bych za to jiné. +pokrčí rameny+ Ale byla jsem ochotná risknout cokoliv, jen abych unikla životu, který jsem měla před sebou. +pomalu promíchá obsahem skleničky a pak ho do sebe na jeden zátah obrátí+ Vsadím se, že ty nemáš nejmenší problém, udržet tyhle informace v hlavě. +usměje se a nakloní nepatrně hlavu na stranu+ Jo, to je možný, že by se vrátila...ale myslím, že nebudu zjišťovat, jak moc. +zajiskří jí v očích+ Sněhová vločka...Fakt pěkný. +potřese s pobaveným úsměvem hlavou+ Dobře. Budu mít ty nabídky...na paměti. Pro případ, že bych změnila názor. +zablýskne jí v očích, ale moc pravděpodobný to nebude:D+
Become one with my demon
I have become one
With my demon
When I’m bleeding
The pain lets me know
Just how much I need it
Rebecca Altamirano
VIP Member