Optimismem očividně netrpíš. +ušklíbne se pobaveně+ To dovedu pochopit. +přikývne souhlasně a potáhne si z cigarety, oči mu blýsknou a ke Slastem se už radši nevrací
+ Já ničí úchylky nesoudím... +pokrčí lehce rameny+ Ale tohle je trochu ujetej druh masochismu. +stiskne rty nesouhlasně; a jak po něm blýskne zubama a pustí svoji moc, podvědomě ztuhne a napne se, na krku mu vystoupí šlachy a oči se zatvrdí clonou něčeho nebezpečného a instinktivního, určitá pudová, ale přesto chladně vykalkulovaná podvědomá touha po obraně, dá si záležet, aby nezaťal ruce v pěst a nesáhl po žádné zbrani, ale žíly mu na pažích vystoupí výrazněji, a jak sevře čelist, vyrýsuje se mu skrz kůži. rychle analyzuje pocit, který mu tím přináší, na okamžik zmatený tím, že to není přímý útok, a dokonce ani nijak nepříjemný pocit, a i když je rád, když to skončí, zároveň někde hluboko vnímá krátký ostrý pocit ztráty, a střet s realitou je na chviličku jako kdyby vrazil do zdi+ Zajímavé. +poznamená a vypadá vážně zaujatě+ Je to forma tvojí magie, nebo to souvisí... s upírstvím? +protáhne tak neutrálně jak dovede, i když mu to stejně moc nejde přes jazyk, a asi chce fakt vědět odpověď, protože si odpustí dvojsmyslnou odpověď, i když by sedla jak prdel na nočník
+
(promiň, já mám dneska fakt šílenej den a sotva se ploužím.
zítra to bude zas lepší
)
I'll wrap my hands around your neck so tight...
...with love.