Pánský pokoj

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Pánský pokoj

Příspěvekod Wenai Lafayette » 17 lis 2013 19:07

Dobře, dobře, mě je to jasný. +uzná teda nakonec+ Nechceš se připravit o dárky k vánocům. +zazubí se na ni+ Hele, kočko, já se budu chovat slušně, fakt že jo. Slibuju. +přikývne nakonec vážně+ A proč by ti měl vynadat? Je to tvůj dům, ne? +koukne na ni+ Já se za tebe budu klidně bít, víš to, že jo? +napne svaly+
Mě to taky nepřijde důležitý. +usměje se na něj+ To jako moji rodinu, jo? +koukne na něj opatrně+ No, tak to hodně štěstí. +zazubí se+ Ve skleněnejch botách se necdá dělat vůbec nic. +zasměje se+ Ha ha ha! +šťouchne ho do žeber, aby si tak nedovolal+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 17 lis 2013 19:28

no jasně, pak bys mi jich musel dát ty strašně moc, aby mi to nebylo líto. +zazubí se+ Já vím že jo. +usměje se+ Fakt se nebojím. +uculí se+ Nó, on má takový ty svý představy, že budem bydlet společně jako rodina, a po večerech hrát bridž. +protočí vesele oči+ Nebude se mu líbit, že chci zase zdrhnout. +pokrčí rameny+ Ale mně je to jedno, když zdrhneš se mnou. +uculí se a pohladí ho po tom oslnivým bicepsu+
Jo, už do toho nebudu šťourat. +přikývne+ No, tebe a Parchanty... a jo, tvoji rodinu taky. +uculí se+ Mně to takhle stačí. +pokrčí rameny+ V těch se akorát sedí a půvabně vypadá. +souhlasí+ Akorát nesmíš do ničeho kopnout, aby ses nepořezala. +zazubí se+ Mně se náhodou ty tvoje ploutve líbí, to víš, ne? +uculí se+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » 17 lis 2013 19:42

Bridž! To znám! To je ta karetní hra, že jo. A musíš stavět mosty. A podle toho kolik jich postavíš, tak jsi vyhrál. +pokývá vědoucně hlavou+ Jo, jo. Starej dobrej bridž. Já ho porazím a on mi tě bude muset vydat. Tak. +uculí se, jak mu hladí biceps+
Lamoro to odvoláš! +koukne na něj strašlivě pohoršeně+ JJá nemám žádný ploutve, mám si na tebe došlápnout? +vyvalí na něj hrůzostrašně oči, načež se na něj bez varování vrhne a začne ho lechtat+ Ovolej to!
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 17 lis 2013 20:34

To jsou osadníci z katanu zlato. +zazubí se, a tak rozněžněle na něj kouká+ Prosím tě, dyť já jsem dávno tvoje. +uculí se+ Jsem si říkala, že až bude mrznout, mohli bysme zas vyrazit na brusle. Víš, na mýtinku. Jako loni. +navrhne a strašně nenápadně se culí+
To radši ne, taky bys mě mohla rozšlápnout. +zazubí se ještě, a pak se pod ní poněkud svíjí, snaží se jí to oplácet a hihňá se jak holka+ Nikdy! +vykřikne bojovně a vrhne se prsty na její žebra+ Ale já je mám rád, fakticky. +brání se a uculuje se u toho+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » 17 lis 2013 20:54

Ne, ne, ne, ne, ne. +zavrtí hlavou a ucucne si svýho koktejlu+ Bridž - b r i d g e - jasný, ne? Most. +mává rukama, aby jí to objasnil+ Osadit to můžeme potom. +zamává rukama+ No jasný. +usměje se a přikývne+ Půjdeme bruslit a pak ti budu zahřívat zmrzlej zadek. +zasní se+

+vyplázne na něj jazyk a dál ho lechtá a když on začne taky, tak se začne děsně moc smát+ Nech toho ty! +zakvílí se smíchem a poněkud se po něm válí, jak chce, aby toho přestal, ale nemůže mu chytnout ruce, protože ho sama lechtá+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 17 lis 2013 21:06

Teda ty seš chytrej. +zazubí se+ A já jsem maličko líznutá. +zazubí se ještě víc a oči jí pěkně svítěj+ No, pak musíme jít na tequilovou párty do Tapu, jestli se dobře pamatuju. +zazubí se+ Ale zadek mi zahřívat můžeš, to jo. +mrkne na něj+ Zvlášť jestli zas celý bruslení prosedíme na ledu s kroužkama s cigaretovýho dýmu. +zazubí se a chytne ho za ruku+
Ty sis začala! +brání se, a nějak napůl ji přilehne, aby sebou tak necukala, prstama se jí rozběhne po těle, a napůl ji lechtá napůl osahává, a nakonec se jí zaboří obličejem někam do dekoltu a trochu ji kousne do krku+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » 17 lis 2013 21:27

Já vím. Já už taky trochu. +prozradí jí děsně tajnou věc a usměje se na ni+ Úžasně ti totiž svítěj oči. +natáhne se a pohladí ji po tváři a pak ji chytne za ruku+ No jasně, že pak půjdeme na tequilovou párty do Tapu. +uculí se na ni+ Víš, že na něco takovýho mě utáhneš vždycky. +zazubí se+
To není fér, Lamoro! +zaječí poněkud pod jeho prstama a chytne ho za vlasy, aby s tím přestal, i když jak začne s tím osaháváním, tak se už zas tak moc nebrání a lechtá ho jen tak napůl+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 17 lis 2013 21:43

Já to poznám. +zazubí se+ Tobě totiž taky. +sdělí mu spiklenecky a vtiskne mu pusu na hřbet ruky, položí si ty jejich spojený dlaně na břicho a hladí ho palce po ruce+ Uděláme si soukromou tequilovou párty a pak budem dělat bodyshoty. +zazubí se vesele+ No ty mě zase dycky utáhneš na ten tvůj pěknej zadek. +uculí se+
To je naprosto fér. +uculuje se, a vleze jí prstama pod tričko, aby jí polechtal holou kůži, ale drží se zpátky, když jsou na veřejnosti, už tak se Sanzové šklebí, přejede jí jazykem po krku+ Já tě mám rád celou, abys věděla. +zašeptá jí spiklenecky do kůže, než se as trochu stáhne, aby moc neprovokoval+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » 17 lis 2013 22:02

Tak jo. +usměje se, nemůže si prostě pomoct+ Víš, já jsem fakt rád, že jsem tě potkal. A že sis mě vzala. +zazubí se na ni+ Jinak bych tě musel unýst pryč nebo co. +uculí se, jak on už to tak umí+ Užijem si to. +přikývne+ Máš na mysli nějaký úplně přesně přesný konkrétní datum nebo počkáme až prostě začne mrznout? +koukne na ni tázavě+

To teda není, ty mě vždycky přepereš a to určitě není fér. +zašklebí se na něj vesele a nakonec ho po těch vlasech pohladí+ Fakt, jo? +pousměje se+ Já tě mám taky ráda celýho. +prozradí mu nakonec a trochu ho obejme+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 17 lis 2013 22:30

Jo? +uculí se+ No já jsem taky ráda. +stiskne mu trochu ruku a pohladí ho palcem po prstenu+ Já bych se unýst klidně nechala, no fakt. +zazubí se+ Sama bych si svázala ruce, a opila strážný. +pohladí ho+ Žádný datum. +zavrtí hlavou+ Nechci aby to bylo takový... víš, zakroužkovaný datum v kalendáři a pugét růži a večeře při svíčkách každej rok stejně. +ošije se+ Nepotřebuju abys mi kupoval perly k výročí nebo abysme dělali něco strašně speciálního. +pokrčí rameny+ Prostě si to užijem, jo? +usměje se+

Ty se stejně necháš. +zazubí se a dá jí pusu+ A jinak jsem úplně totálně omotanej kolem tvýho prstu. +uculuje se, přitáhne si ji k sobě a uvelebí si ji skoro na klíně+ Nečumte volové. +vyplázne jazyk na Sanzy, a upije trochu absintu+ No fakt. +přikývne vážně+ Úplně děsně. +zazubí se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz - Staré