Výlety Chrise a Jasmine

Moderátor: Victoria

Re: Výlety

Příspěvekod Tousignants » 17 lis 2013 19:39

No je to jediná páka, co na ně mám. +zazubí se Laura+ A tak hrozné to nebylo, jinak bych si ho nevzala. +uculí se, ale očividně si dělá legraci+
Rozlučky jsou vždycky poněkud... divoké. +poznamená Chris vyhýbavě+ Nejsem si jistý, jestli to tu mají... ale určitě si nějak poradí. +usměje se a sdělí jejich objednávku číšníkovi+
Počítáme s vámi na adventní večeři. +vzpomene si najednou Laura+ pošlu i oficiální pozvánku, ale říkám to dopředu, ať si vyberete víkend. +poznamená s úsměvem+
Tousignants

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 17 lis 2013 19:59

+pokyvuje s úsměvem hlavou jak poslouchá Lauru+ Divoké? +zvedne obočím stylem "o tom si promluvíme doma" ale takovým tím, že to spíš vypadá že ho bude slastně mučit, než jí všechno vykecá+ Pokud ne tak to nevadí. Netrvám na něm. +špitne, aby to nevypadalo, že je nějaká moc rozmazlená že si žádá věci i mimo jídelníček a překvapeně zamrká, když se Laura zmíní o adventní večeři a koukne na Chrise trochu nejistě, protože netuší o co že to vlastně vůbec jde+ Budu se na ní těšit. +usměje se nakonec na Lauru upřímně, spíš tak jako nečekala že by se jim mohla líbit natolik, že by chtěli aby s Chrisem přišla na nějakou oslavu+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Tousignants » 17 lis 2013 20:43

+Chrisovi zaskočí, když ten pohled vidí :D+ Věř mi, to nechceš vědět. +uculí se, a číšník na objednávku ani nemrkne, že se to samozřejmě zařídí+ Oh, na to jsem úplně zapomněl. +přikývne překvapeně+ Zvážíme datum a dáme ti vědět, neboj se. +přikývne+
Nebojím se, zavolala jsem Julii, zanesla ti to do kalendáře. +uculí se Laura nevzrušeně+ vážně je lepší cokoliv plánovat s ní, než s těmi dvěma. +zavrtí hlavou s úsměvem+ Je to klasická plus one pozvánka, ale zařiďte se jak chcete. +dodá, aby to nevypadalo, že je do něčeho tlačí+
Tousignants

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 17 lis 2013 20:59

+uculí se, když vidí Chrisovu reakci+ Tím si nejsem jistá. +zazubí se na něj vesele a souhlasně pokyvuje hlavou, že to domluví a dají vědět+ Já mu to taky připomenu. Už sem si na to zvykla. +zazubí se vesele a souhlasně pokývá hlavou+ To já ráda přijdu, pokud mě Chris vezme sebou. +loupne po něm vesele očkem+ Jen si ještě zvykám na to, že o mě ví jeho nejlepší přátelé. +pousměje se omluvně+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Tousignants » 17 lis 2013 21:28

To já celkem ano. +uculí se Chris+
Julie má takový velký diář, a v něm je naprosto všechno. +zahýbe vážně obočím Laura+ Když chceš s vlastním mužem na večeři, musí se to tam zapsat. +protočí oči, ale uculuje se+ Dělám každý rok čtyři adventní večeře. Mám ráda komornější akce, ale zase je potřeba pozvat všechny. +pokrčí rameny+ Takže se to rozvrhne, aby k nám každý přišel jiný týden. +vysvětluje+
Jistě. +usměje se Chris, ne že by mu bylo příjemné být zahnaný do kouta, ale pitvat to nehodlá :d+
Tousignants

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 17 lis 2013 22:26

Uvidíme. +protáhne vesele+ Jo Julie je jejich spásný anděl. Bez ní by ani nevěděli kdy se mají najíst nebo jít domů. +zazubí se vesele+ Ah tak. +pokývá zamyšleně hlavou+ To je ale výborný nápad. +usměje se na ní přátelsky, že to má jakože dobře vymyšlený+ My si o tom ještě promluvíme a Chris vám dá určitě vědět. +usměje se na Chrise a jemně mu stiskne ruku+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Tousignants » 17 lis 2013 22:44

Obávám se, že by leckdy ani nejedli, kdyby jim to nestrčila pod nos. +uculí se+ Až ta půjde na mateřskou, oba bídně zhynou. +zavrtí dramaticky hlavou+ Taky si myslím. +přikývne skromně, a nedodá, že se tak dají diplomaticky pozvat lidi, co by se zrovna nemuseli potkat, na jinou akci :D+ Probíhá charitativní tombola, obvykle každý účastník daruje několik předmětů ze svých sbírek umění a výtěžek se použije na moji nadaci. +dodá ještě+
Nějak se domluvíme, ještě je čas. +přikývneChris s úsměvem a chopí se dezertní vidličky, když mu přinesou čokoládový fondant+
Tousignants

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 17 lis 2013 23:55

Jo taky začínám mít ten pocit. +zasměje se tiše+ No trochu se obávám, aby pak nezačali umírat hlady. +zakroutí nad tím vesele hlavou a jen dál překvapeně mrká, jak dostává stále nový informace a vůbec netuší o čem je řeč, tak tak nenápadně koukne na Chrise tiše žádajíc o pomoc+ Taky bychom mohli něco darovat, že jo? +koukne na něj, jakože určitě by sama něco našla a přijde jí to alespon jako slušnost a sama se s nadšením pustí do poháru, který před ní k jejímu úžasu skutečně postavili+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Tousignants » 18 lis 2013 01:03

To budeme muset, jinak nás nepustí ke stolu. +přikývne se smíchem Chris+ Já se o to postarám, nedělej si starosti. +přikývne+ V sídle je spousta obrazů, na které se práší. Budeš dělat i tu aukci? +zeptá se Laury+
Asi až příští rok. Čeká mě ještě nejmíň koktejlový večírek pro dámy, a zimní ples. +povzdychne si Laura+ Ale baví mě to. +dodá, aby to nevypadalo, že si jenom stěžuje+ Což je jediné štěstí. Moje nadace pracuje s dětmi, takže to je radost. +usměje se+ I když některé ty příběhy jsou vážně srdce rvoucí. Ale na druhou stranu, komu jinému pomáhat, než dětem, které mají ještě šanci na plnohodnotný normální život. +pokrčí rameny+
Tousignants

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 18 lis 2013 01:52

Ale to ne, to já si budu dělat ráda starosti. +usměje se na něj měkce a už zjevně přemýšlí čím by mohla přispět+ Ty jo, to toho máte opravdu hodně. +usměje se na ní trošku obdivně, jak to všechno zvládá, když má toho očividně tolik+ S kterými dětmi vaše nadace pracuje? +zajímá se skutečně zaujatě+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

PředchozíDalší

Zpět na Vicky's Corner