Pánský pokoj

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Pánský pokoj

Příspěvekod Byron » 08 kvě 2013 04:49

Jo není prsten nejsou prsa. +zasklebi se na dvojčata a mírně zafuni když se mu Vici zavrti na klíně+ Já myslím že jistá část miho těla tě chce udelT šťastnější hned teď a na moje názory nebere moc ohledů. +zazubi se na ni+ Pánové když nás omluvite +uculi se na dvojčata a zvedne Vici v náručí+ Půjdu svou budoucí ženu udělat nejšťastnější ženou. +spiklenecky na ně mrkne a odnese si ji do pokoje+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Byron » 15 kvě 2013 13:03

+doplouží se tam jako duch a sekne sebou do křesla, pak vyloví ze skříně krabičku, otevře ji a prohrabe se sáčkama, až najde ten, co shání a nacpe si tím jednu dýmku, pak jenom sedí a kouří a po tvářích mu tečou slzy+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Wenai Lafayette » 17 lis 2013 17:02

+když dojdou do pánskýho pokoje, tak neodolá a stoupne si k baru a začne míchat drinky a nalejvat absint+ Tak kdo si co dá? +koukne kolem a začne machrovat se šejkrem, ve kterým naštěstí nic nemá, páč mu v zápětí slítne na zem+
Já chci absint. +uculí se na něj Wenai a sedne si do křesla k Lamorovi a poněkud se na něj nalepí tak, že je budou muset oddělávat heverem+ Víš, že nemusíš bejt hrabě ani lord. +usměje se na něj a obejme ho+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 17 lis 2013 17:10

+chvilku přemejšlí, jestli se jí chce vstávat, ale pak se teda vyhrabe z křesla a usadí se na bar k němu+ Teda tobě to jde. +zazubí se, a rychle uhne, aby nedostala šejkrem+ Udělej mi nějakej tequilovej drink. pořádně barevnej, s dlouhým brčkem. +poprosí, opře se o lokty, a pozoruje ho u toho, a trošku se culí+
Já taky. +zasvítěj mu poněkud oči, a Sanzové si taky řeknou o něco tvrdýho+ A jak víš že nejsem, co? +uculuje se strašlivě tajemně+ Náhodou jsem fakt před pár rokama trošku pátral po svý opravdový rodině. Říkal jsem si, co když někdo z nich ten Spálenín přežil. +pokrčí rameny+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » 17 lis 2013 17:29

Já vím. +pohodí Byron sebevědomně vlasama, jak on už to umí+ Já jsem prostě boží, s tím už prostě nic nenaděláme. +uculí se+ Tak jo. +přikývne a začne jí dělat trojbarevnej žluto - oranžovo - modrej drink a nahoru jí dá deštníček+ Jsem zvědavej, jak ti to bude chutnat. Dal jsem tam spouuuustu, tequily. +zdůrazní+
+chvilku podezřívavě na Lockeho kouká a odhaduje ho+ A jseš? +zeptá se nakonec+ Co jsi zjistil. +vyhrkne potom, protože ji to fakt zajímá a visí na něm pohledem+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 17 lis 2013 17:52

No já s tím ani nic dělat nehodlám. +zazubí se a deštníček si píchne za ucho do vlasů+ Tak ukaž. +uculí se a ucucne si, a málem jí vypadnou voči+ Páni. +vyhekne trošku+ Je to moc dobrý. Hodně alkoholu. +zazubí se a natáhne se pro pusu+
+úplně svatouškovky se uculuje, jak on to umí+ No.. zjistil jsem, že moje matka fakt umřela při požáru. +začne, a nevypadá, že by ho to nějak trápilo+ A zjistil jsem, kde všude předtím pracovala, nějakou dobu taky dělala služku u jednoho Camorrskýho průměrně bohatýho aristokrata. +pokrčí rameny+ Takže technicky vzato bych klidně moh bejt. +zazubí se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » 17 lis 2013 17:58

Jistě, že. +uculí se a dá jí pusu+ Alkohol je v tom to nejdůležitější. +zasměje se a začne chystat i drinky pro ostatní a podávat jim je, až si se svým drinkem a zbytkem ve flašce sednou s Vici někam na gauč a taky si píchne deštníček za ucho, aby spolu s Vici ladili+
Fakt. +vykulí na něj oči a chvilku nad tím uvažuje+ No, tak to nevadí. +poplácá ho uklidňujícně po ruce+ I kdybys byl, tak co. +zazubí se na něj vesele+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 17 lis 2013 18:09

+dolije si ještě svůj drink aby měla zas plnou skleničku, a vleze si k němu na gauč, rozvalí se tam a položí si mu hlavu do klína, skleničku odloží na stoleček a upíjí svým dlouhatánským brčkem+ Brácha mě bude chtít vzít na večeři k narozeninám, chceš jít taky? Nemusíš, jestli se ti nechce trávit večer ve snobský hospodě nad kaviárem. +usměje se+
No, taky bych mohl bejt syn rybáře, kterýmu pomáhala prodávat ryby, nebo úplně někoho jinýho. +pokrčí rameny+ Vlastně je to jedno. Můj táta byl Otec Okov. +zazubí se a chytne ji za tu ruku+ Jo? +uculí se+ Většině holek by se líbilo mít za muže hraběte. +zahejbe obočím+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » 17 lis 2013 18:20

No jasně, že tam chci jít taky! +vyvalí na ni oči+ A ten kaviár to bude ten malej mazlavej, nebo ten větší, protože když to bude ten větší, tak to bych donesl skládací důlek a můžeme si zahrát kuličky. +navrhne a oči mu svítěj, když jim dolejvá pití, aby nezesláblo+
Nebo tak. +zasměje se+ Ono je to koneckonců jedno, jenom... nechci svý rodině o ničem kecat, ani Phillipě ne, i když je to taková kráva. +ošije se trošku+ Většina holek jsou pěkný husy. +uculí se na něj+ Maj boty ze skla, kočáry z přerostlejch dýní a další nesmysly.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 17 lis 2013 18:48

Tak jo. +usměje se vděčně a dá mu pusu na břicho, protože vejš nedošáhne+ No tam se asi budem muset chovat slušně, nechci se pohádat s bráchou hned před vánocema. +zazubí se+ Jakože žádná bitka hráškem. +uculí se+ Taky mu budu muset ještě říct, že se odstěhujem, tak bych nerada, aby nám vynadal hned na veřejnosti. +zazubí se na něj+
Já to nevim na jisto. +pokrčí rameny+ Asi bych moh udělat nějaký rozsáhlejší pátrání a zjistit to, ale... nepřijde mi to důležitý. +svraští obočí+ Nepotřebuju další rodinu, když už jednu mám +uculí se na ni+ A aspoň ti dá takhle pokoj. +pohladí jí prsty+ To je fakt. Proto jsem si taky vzal tebe, že jo. +zazubí se a dá jí pusu+ Boty ze skla? +vykulí oči+ V těch se musí strašně blbě šplhat. +koukne na ni zmateně+ Víš kolik skla by se spotřebovalo na tvý něžný dvaačtyřicítky? +zazubí se na ni+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz - Staré