Putyka

Hospoda, kde se schází pochybná společnost

Moderátoři: Zaměstnanec, Wenai Lafayette

Re: Putyka

Příspěvekod Jade » 16 lis 2013 01:52

Absolutní neodolatelnost? +navrhne a v očích mu pobaveně blýskne+ Většinou. +připustí s mírným úsměvem a dopije skleničku+ Někdy může být... velice konkrétní. +protáhne s nepopiratelně vyzývavým podtónem, a oči mu úplně omylem sklouznou k jejím rtům+ Hm... +vytáhne koutek úst nahoru+ Řekl bych, žes možná uhodila hřebíček na hlavičku, ale to bych na sebe prozrazoval trochu moc, nemyslíš? +zajiskří mu v očích skoro vesele, očividně ho baví si hrát, a užívá si slovní ping pong+ Nadrogovat dámu? +pozvedne obočí a zatváří se naoko uraženě+ mám radši, když souhlasí sama od sebe. +zavrtí hlavou a upřeně se na ni dívá, oči mu pochopitelně sklouznou k té malé šou a jejímu jazyku, a jeho duhovky taky mírně potemní něčím dravým a živočišným, chviličku se jí upřeně dívá do očí, a pak líně vytáhne koutek úst v úsměvu, nic na to neřekne a otevře balíček cigaret, jednu vytáhne, navlhčí si rty špičkou jazyka a cigaretu mezi ně strčí, a otevřený balíček jí nabídne, drží ho prsty pootevřený tak, že by se musela hodně snažit, aby si jednu vytáhla a nedotkla se ho+
I'll wrap my hands around your neck so tight...
...with love.
Jade
Mág

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 16 lis 2013 22:08

(teda, já jsem dneska jak zmražená, jsem vstávala v pět, včera jsem šla samozřejmě chrápat v půl jedný, pak jsem vymrzla venku na jabkancový pouti u nás a furt jsem nějak nenastartovala mozek :ss :lol: hrůza tohle, já potřebuju te-plo! :vyprask: :D )

No jasně, to bude ono. +kývne vážně, ale v očích jí vesele zajiskří+ Jo tak velice konkrétní...hmm. +přivře oči a potlačí ne tak docela nepříjemné mrazení, které jí sklouzlo po páteři+ Jsem ráda, že ti nic nedlužím. Je zatraceně nebezpečný mít dluh u někoho, kdo si ho může vybrat naprosto v čemkoliv...+zadívá se mu upřeně do očí+ ...a tím spíš, když by to byl někdo, jako ty. +zadívá se něj a zvedne koutek rtů v náznaku úsměvu+ Počkat, cože? +zatváří se opravdu překvapeně+ Nazval jsi mě teď snad, byť nepřímo, opravdu dámou? +vysloví poslední slovo a nakloní nepatrně hlavu na stranu, s částečně tázavým a částečně vyzývavým úsměvem. Pak pomalu sklouzne pohledem k otevřené krabičce, kterou jí nabídne a chvíli váhá. Má pocit, že pokud si cigaretu vezme, jakoby tím zároveň dala souhlas i k něčemu úplně jinému. Nakonec se mu zase zadívá do očí, natáhne se a jednu si vezme. Když ji vytahuje, na okamžik zavadí svými prsty o jeho, přesně tak, jak nejspíš předpokládal, že se to stane. Ze všech sil potlačí zachvění a na okamžik si pomyslí, že by odtud měla vypadnout dřív, než nad tím vším ztratí kontrolu. Pokud už tedy dávno není pozdě... Nakloní se nad stůl, opře se loktem o stůl, vloží si cigaretu mezi plné rty a zadívá se mu do očí, aniž by cokoliv dalšího řekla+
I become one with my demon
My dark side keeps me alive
Become one with my demon
Let the beast outside of my mind
There are two sides to everyone
I have become one
With my demon
When I’m bleeding
The pain lets me know
Just how much I need it
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Jade » 16 lis 2013 23:38

(to neva, já taky nebyla celej den doma :D)

Já nikdy nemíchám sex a práci. +ušklíbne se pobaveně+ Proč se nepobavit, když jsou všechny strany svolné, ale jestli si myslí, že smažou dluh pár hodinkama v peřinách... +zavrtí hlavou s mírným úsměvem+ to by bylo trochu moc snadný. +zvedne koutek poněkud provokativně+ Ale neříkám, že bych si na oplátku neřekl o něco, co nebudeš úplně ochotná dát. +roztáhne rty ve vyzývavém úsměvu+ Nešťourej se v tom nebo to přehodnotím. +zajiskří mu v očích pobaveně, a upřeně ji sleduje, bez pohnutí a s číhavým úsměvem, oči mu jen hrajou, a když si vezme cigaretu, úsměv se mu ještě rozšíří, sklouzne po jejích prstech palcem, a vytáhne zapalovač, škrtne, a nejdřív zapálí sobě, dlouze potáhne, a vyfoukne dým, oči upřené do těch jejích; pak se k ní pomalu nakloní, na rychlý pohyby by nemusela reagovat dobře :D, dvěma prsty jí jemně sevře bradu, aby ji udržel na místě, a zapálí jí cigaretu hořícím koncem té vlastní, nespouští pohled z jejích očí ani takhle zblízka, a palec se mu na její čelisti jakoby mimoděk pohne v sotva postřehnutelném pohlazení+
...with love.
Jade
Mág

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 17 lis 2013 01:50

No vidíš, já taky ne. Stejně tak nemíchám práci a jídlo. +ušklíbne se pobaveně+ Tss, tak vidíš, můj odhad nebyl úplně z cesty. +přivře podezřívavě oči a radši si vůbec nezkouší představit, o co by si mohl říct:D+ Hmm, dobře. Jako bych nic neřekla. +přkývne poslušně, ale v očích jí hoří rozpustilé plamínky. Když se k ní ale pomalu nakloní a prsty jí sice jemně, ale pevně sevře bradu, úsměv jí pomalu zmizí jak ze rtů, tak z očí. Svaly na ramenou a šíji má ztuhlé napjetím, přestože si je jistá, že tentokrát by se už nenechala tak zaskočit, jako poprvé... Zároveň ale neuhýbá jeho pohledu, nechá si zapálit a když jí palcem zlehka přejede po čelisti, nepatrně se zachvěje. Po chvíli se mu jemně, ale důrazně vymaní ze sevření a dlouze potáhne z cigarety, skoro jakoby se snad potřebovala uklidnit (:D), přitom ho nepřestává pozorovat stále poněkud ostražitým a podezíravým pohledem. Asi se snaží dát si dohromady, že teprve před pár dny jí k tváři tiskl stříbro a mezi žebra pistoli:D+
Become one with my demon
I have become one
With my demon
When I’m bleeding
The pain lets me know
Just how much I need it
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Jade » 17 lis 2013 02:11

Tak to se mi hned ulevilo. +ušklíbne se pobaveně+ Ne... ne, tvoje odhady rozhodně nejsou z cesty. +zadívá se na ni zaujatě, skoro jako by ho to maličko znepokojovalo :D+ Málokterá žena umí vážně přijímat komplimenty. A přitom je to sebevědomí neskutečně sexy. +poznamená naprosto mimochodem :D; vnímá každý záchvěv a reakci jejího těla, a vpíjí se jí těma neproniknutelnýma očima do jejích, a nijak nezareaguje, nechá ji se vymanit a napřímí se zpátky, hezky čitelně a pomalu, ne že by snd jeho pohyby se svým zrakem přehlídla, ale je to gesto, že neplánuje trable; a očima mu prokmitne cosi maličko vítězoslavnýho, skoro jako by věděl, že jí jeho doteky nejsou jenom nepříjemný, a pozoruje sloupeček šedavého dýmu co jí stoupá ze rtů+ Co děláš teď? +otočí téma sto osmdesát stupňů+ Lidi už nelovíš... ale pochybuju, že se z něčeho takovýho dá odejít do důchodu, i když je to parádně vyzbrojený důchod. +povytáhne obočí, myslí samozřejmě Guns :D+
...with love.
Jade
Mág

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 17 lis 2013 20:18

Hmm... +protáhne s úsměvem a nakloní hlavu mírně na stranu+ Slibuju, že si všechny moje případný odhady...nechám jenom pro sebe. +slíbí vážně, ale v očích jí rozpustile zablýskne. Když si všimne toho sice nepatrnýho, ale přece jen vítězoslavnýho záblesk v očích, trochu se zamračí, ale nakonec to nechá být, co jí taky zbývá jinýho, že:D Náhlá změna tématu jí lehce zaskočí, ale jsou to vcelku bezpečný vody, tak se zas uvolní. Potáhne si s cigarety, až konec jasně zazáří a pomalu vyfoukne obláček kouře+ To máš pravdu, nedá. +pousměje se+ Z větší části ale hlavně proto, že je to všechno až příliš mojí součástí, abych toho úplně nechala. +pokrčí zlehka rameny+ Kromě spolumajitelství Guns jsem ještě něco jako manažerka a částečně i ochranka v jednom klubu v Districktu. +zatváří se extra tajemně+ No a ve zbytku času se věnuju přátelům, svým zálibám...+odklepne popel a mávne neadresně rukou+ Sem tam vyhraju nějakou tu aukci...+dodá se smíchem v hlase a v očích jí vesele zajiskří+
Become one with my demon
I have become one
With my demon
When I’m bleeding
The pain lets me know
Just how much I need it
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Jade » 17 lis 2013 22:00

Jsou... zajímavé. +blýskne mu pobaveně v očích, a spokojeně pozoruje, jak se její postoj uvolní, a sleduje, jak lehce drží cigaretu mezi prsty+ Neumím si představit, že bych toho nechal, úplně. +přikývne, že to chápe+ Nehledě na to, že z něčeho takovýho prostě neodkráčíš. Minulost tě vždycky dožene, a v takovou chvíli je lepší stát k ní čelem, než otáčet se zády, abys ji neviděla. +pousměje se jedním koutkem+ Klub v Distictu. +odfrkne si pobaveně, to je zrovna něco, co se o ní dá zjistit ze systému předpokládám? :D, takže moc dobře ví, co je to za klub; a jestli neví, tak tuší, že to nebude nic úplně běžnýho :D+ Zálibám? +pozvedne obočí v otázce a vyfoukne trochu kouře+
...with love.
Jade
Mág

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 18 lis 2013 00:02

Tak to máš teda recht. +uculí se pobaveně+ Jsem přímo názorným příkladem týhle životní pravdy. +ušklíbne se+ Ještě bych to možná dodala "...a mířit na ní odjištěnou pistolí". +zajiskří jí pobaveně v očích+ Správně. Klub v Districktu. +přikývne souhlasně s drobným úsměvem na rtech. Naposled potáhne z cigarety a zadívá se na něj skrz clonu kouře přivřenýma očima. Típne nedopalek do popelníků a chopí se pro změnu skleničky. Dolije si skleničku a jestli má dopito, tak i jemu.+ No jasně, mám pár vcelku i normálních koníčků. +uculí se+ Třeba auta. Rychlý. +zvedne koutek rtů v úsměvu a napije se+ A pak takový ty běžný, nudný věci. +mávne zlehka rukou+ Knížky, čas od času nějaký ten večírek, válení se v posteli celý den...+cukne koutky+ A čemu se věnuješ ty, když si vezmeš nějakou tu dovolenou. Protože každý ji občas potřebujem. Workoholismus je nebezpečnější, než by se mohlo zdát. +prohlásí varovným tónem, ale v očích jí vesele zajiskří+

(no jako..asi se to vyšťourat dá, nakonec Provinilé slasti jsou naprosto legální podnik, s průzračně kříšťálovou pověstí, takže se o něm obecně ví :D i když ta pověst je spíš možná průzračně rubínová :P :D )
Become one with my demon
I have become one
With my demon
When I’m bleeding
The pain lets me know
Just how much I need it
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Jade » 18 lis 2013 01:44

(Já si právě myslím, že tohle je zrovna něco, co netají. :D)

Víc potíží než jen tahle... egyptská chuťovka? +protáhne a pozvedne obočí, zatímco jim dolívá skotskou+ No to je samozřejmě nejlepší. +roztáhne rty v pobaveném úsměvu+ Jo, viděl jsem... ten tvůj klub. +ušklíbne se jedním koutkem+ Upřímně řečeno, zdá se to být přesně ten typ místa, na které pořádáme zátahy. +pokrčí lehce rameny+ Rychlý auta. Jak jinak. +přikývne a v hlase mu zazní podtón smíchu+ Motorky taky, předpokládám. +pozvedne obočí pobaveně+ Válení se v posteli... je podle mojí zkušenosti rozhodně zábavnější ve dvou... a více. +dodá a oči mu blýsknou, skoro jako nabídka :D+ Dovolená... není zrovna koncept, kterýmu bych holdoval. +pokrčí rameny+ Když tě tvoje práce zároveň i baví, není od čeho dělat pauzu. +pokrčí rameny+ Ale... válet se v posteli celý den, to si občas dopřeju. +uchechtne se trochu+
...with love.
Jade
Mág

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 18 lis 2013 14:05

Ne, víc jich zatím není. Tedy pokud vím. +ušklíbne se+ Vážně? +zvedne obočí a několik vteřin ho bezeslova pozoruje+ Opravdu bych ocenila, kdybyste tenhle konkrétní...vynechali. +zadívá se mu do očí, ale nijak výhružně. Aspoň zatím+ A kromě toho, neděje se tam nic nelegálního. Nic, co by naši hosté nechtěli...+pokrčí nepatrně rameny a slabě se usmívá+ No...motorky až tolik ne...+cukne koutky+ Dávám přednost tomu, když nejsem tolik...na ráně. +uculí se pobaveně+ To rozhodně nepopírám, je to o dost příjemnější. I zábavnější. +usměje se šířeji+ Takže vážně workoholik. Já to tušila. +zajiskří jí vesele v očích+ Ale souhlasím, vlastně si taky dovolenou moc nedopřávám, takže bych měla pomlčet. +zasměje se tiše+ Aaa, tak přece jen občas taky nic neděláš. +protáhne s úsměvem a v očích jí zajiskří+
Become one with my demon
I have become one
With my demon
When I’m bleeding
The pain lets me know
Just how much I need it
Rebecca Altamirano
VIP Member