Vstupní hala

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Vstupní hala

Příspěvekod Maltezius » 11 zář 2013 18:37

Nechcete tu na něj počkat, madam? +zeptá se jí+ Jistě, dá vám vědět. +přikývne a vezme si od ní hrneček a počká než odejde, aby zas mohl jít šmírovat Wenai :D+
Čím mohu posloužit?
Maltezius
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod Wenai Lafayette » 31 říj 2013 14:07

+přemístí se tam s Lockem i se Sanzama, kteří si nemohli odpustit nevidět Phillipu a Wenai se s úsměvem rozhlídne po hale, je tam podzimní výzdoba a voní to tam po skořici a hřebíčku. Celá šťastná obejme Lockeho kolem pasu a dá mu pusu na tvář, když se vedle nich zhmotní Vici s Byronem. Wenai vypískne radostí a prakticky skočí Byronovi na záda+ Hádej co! +sveze se z něj na zem a poskakuje+ Já jsem se vdala! +zazubí se, načež Byron začne taky ječet a chvilku tak skáčou spolu+
Tys mě nepozvala! +zamračí se na ni Byron nakonec a trochu pobouřeně zavrtí hlavou+
No jo, bylo to dost na rychlo, promiň. Ale na tu první jsem tě pozvala.
A je to doufám Locke. +koukne na ni tázavě+
Jo jo, je. +zasměje se+
No proto. +pokýve spokojeně hlavou+ Tak to nás můžeš pozvat na snídani. +Byron se usměje a chytne Vici za pas a tak se všichni přesunou do jídelny, protože proti druhé snídani nikdo nic nemá+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 31 říj 2013 16:07

Nekecj! +vykulí Vicky oči, když slyší ty novinky, a culí se od ucha k uchu, ráda, že jsou taky šťastný a spokojený, a oběma pogratuluje a pořádně je obejme, přivítá se s klukama+ Takže to bylo takový spontánní, jo? +zajímá se, chytne si Byron za ruku a zamíří taky do jídelny, a cestou se vyptává, jaký to bylo a tak+
+Locke se culí jako pyšný pako, nafouklej div nepraskne, a přijímá gratulace, drží si u toho Wenai za pas, a protože na druhou snídani nejde říct ne, odeberou se na opulentní brunch do jídelny+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » 10 lis 2013 18:42

Můj brácha bude v pohodě, to se neboj. +usměje se na něj po cestě do haly a drží ho za ruku, jemně mu palcem hladí kůži a je trochu nervózní, tak si okusuje ret+
+Byron s Vici schází taky zrovna dolů+ No tak to nahraju na mobil. +vytáhne ho a kontroluje, jestli tam má dost místa+ Tohle by si měli pamatovat, nahrajem jim to na DVDčko. +zazubí se na ty dva, co potkají na schodech+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 10 lis 2013 22:08

+stiskne jí ruku a trochu po ní pokukuje+ Neboj, to bude dobrý. +zašeptá potichu, když už na schodech vidí Byrona a Vicky+ a když budou hnusný, tak zdrhnem. +mrkne na ni, vtiskne jí pusu na hřbet ruky a vydá se s ní do pokojů+
Jo, aspoň máme jeden dárek k Vánocům z krku. +zazubí se+ To bude určitě přehrávanější než video ze svatby, a skvělej lék na depresi. +přikyvuje vážně+ Necháme si udělat kopii, viď? +pošeptá mu nenápadně, na ty dva se zazubí, a připojí se k nim+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » 11 lis 2013 14:13

+koukne na Vici a Byrona+ Co to vy dva zase sijete? +podezrivave si je změří načež Byron předvede pantomimu na téma my nic my muzikant a jen se uculuje+ To víš že si necháme kopii a budem ji poustet na parbach. +spitne Vici do ucha+
+Wenai s Lockem se plouzi chodbama a pomalu se blíží k Phillipinym pokojum+ Mě se nechce udělej to za mě. +zaknoura+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » 11 lis 2013 14:13

+koukne na Vici a Byrona+ Co to vy dva zase sijete? +podezrivave si je změří načež Byron předvede pantomimu na téma my nic my muzikant a jen se uculuje+ To víš že si necháme kopii a budem ji poustet na parbach. +spitne Vici do ucha+
+Wenai s Lockem se plouzi chodbama a pomalu se blíží k Phillipinym pokojum+ Mě se nechce udělej to za mě. +zaknoura+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 11 lis 2013 18:07

+Vicky si zcela šokovaně ukáže na prsa, jakože copak oni dva někdy něco šijou a strašně nenápadně se táhne za těma dvěma, Byrona si chytne za ruku, a je ráda, že tohle už maj spolu za sebou+
+Locke si Wenai taky pěkně drží za ruku a trochu podpůrně ji hladí, i když je sám teda taky pěkně vytřeštěnej+ Já? +vykulí oči, než si uvědomí, že je jako manžel, a měl by se chovat zodpovědně, odkašle si, nasadí sebevědomýho Trna z Camorru a rázně zaklepe na dveře+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » 11 lis 2013 23:22

+dveře otevře němý sluha a pozve je dovnitř. Wenai je napůl vystrasena a napůl ji je jasný že Phillipa já nemůže nic udělat protože ona je v právu. Vejde dovnitř spolecbe s Lockem a usměje se+ Ahoj Phill. +pozdraví ji a nevšimne si jak Byron za nima zapne mobil a všechno to pozorně natáčí aby mu nic neuteklo a Wenai pokračuje+ Phill věci se sebehli tak že jsme se s Lockem včera vzali. Bylo to u nich tudíž to do kroniky nezapisem. +kouká co ona na to ale je v ni malá dusicka+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Phillipa Lafayette » 12 lis 2013 00:21

Wenai. Zdravim tě +prikyvne když vejdou dovnitř a sluha jim začne servírovat kávu+ Ty ses... +dech se ji zadrhne v hrdle+ Ty sis vzala jeho?! Ale vždyť to není šlechtic! +vyjekne a chvilku poněkud zoufale přejíždíte pohledem z jednoho na druhého+ Jak jsi mohla tak klesnout. Pamatuje na svoje předky.
Nil mortifii sine lucre
Phillipa Lafayette
Čarodějka

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz - Staré