Pokoj pro hosty

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Pokoj pro hosty

Příspěvekod Victoria » 07 lis 2013 16:22

jo, abys mě pak musel oživovat, co? +zazubí se, oplácí mu polibky a dobývá se mu rukama pod tričko na mokrou kůži+ Já bych řekla, že je na čase. +uculí se a zvedne zadek, aby mu to líp šlo, a pak mu hned stáhne zbytek oblečení, a vůbec nezakrejvá, že ho hltá očima, a jejich pohled taky sleduje prsty, nemůže se nabažit jeho kůže, a hladí ho všude, až sjede rukou i do klína+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 07 lis 2013 18:12

+když uciti její ruku v klíně tak se musí zasmát protože je to prostě neuvěřitelný jak snadno ho ona může vzrusit a jeho muzstvi na to adekvátně reaguje. Pohladi ji po nadrech a lehce je polaska rukou a dlanemi z jejího těla smyje poslední kousky jídla. Pak se k ni nakloní a pořádně ji polibi a Přitiskne se svým klinem na její aby se sama přesvědčila jak moc ji chce+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 07 lis 2013 19:02

+uculuje se pro sebe, pyšná, jak rychle ho dovede vzrušit, hladí ho rukou v klíně a tiše mu vzdychá pod rukama, a když se k ní přitiskne, nadzvedne boky a nechá ho do sebe vklouznout+Byrone... +vydechne potichu, přitáhne si ho k polibku a natlačí si ho za zadek do sebe jak nejhloubějc to jde+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 07 lis 2013 22:32

+pousměje se a samozřejmě do ní vklouzne jak nejhlouběji to jde. Oplatí jí pohybek a začne se v ní pomalu pohybovat. Vždycky vyklouzne skoro až na samou hranu jejího lůna a pak vklouzne co nejhlouběji. Chvilku si takhle hraje a uculuje se, až ho to zmůže a přirazí prudčeji a začne sei ji rychle brát+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 08 lis 2013 01:18

Jo... +vydechne potichu,když ho v sobě ucítí, hladí ho po zádech a po ramenou a je toho krásnýho pocitu úplně plná+ Ty seš fakt děsnej. +zazubí se na něj, když ji tak trápí, a konec slova jí přejde do dlouhýho zasténání+ Děsnej chlap. +uculuje se,a přitáhne si ho k polibku+ Děsně tě miluju. +pošeptá mu do rtů+ To ani není možný, jak moc. +vydechne, a když zrychlí tempo, zasténá a přizpůsobí se jeho rytmu, přiráží proti němu, a už je jí jasný, že to nebude dlouho trvat, a za chviličku se prohne v parádním orgasmu+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 08 lis 2013 15:44

Já vím. +zazubí se na ni jen tak zběžně, protože má zrovna na práci jiný věci a to jí způsobovat potěšení, což ho děsně baví. Nicméně ani on se už moc dlouho neudrží a zachvíli vykřikne v parádním orgasmu, několikrát ještě do ní silně přirazí než se zhroutí, ale tak, aby ji úplně nezalehnul. Se zavřenýma očima prudce oddechuje a jednou rukou ji pomalu hladí ve vlasech+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 08 lis 2013 18:22

+omotá mu ruce kolem těla a na tu pěknou chvilku než z ní vyklouzne si ho u sebe drží a hladí ho po zádech, obličej napůl schovaný v jeho vlasech, a usmívá se jak retardovaná+ Seš boží, abys věděl. +uculí se mu do kůže, než z něj konečně odmotá nohy a pustí ho, aby mohl vstát, a ještě je oba zběžně osprchuje od potu a všeho možnýho+ Tak pojď, muži můj, ať na nás ti cvoci dole nečekaj moc dlouho. +uculí se, a plácne ho po zadku+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 08 lis 2013 20:47

Ja vim. +uculí se skromně+ Ale jsem rád, že ty to víš taky. +zazubí se na ni a sklouzne do vany vedle ní, taky se osprchuje a pak vyskočí a jme se utírat+ No jo, no jo, vždyť už jdu. +zamává rukama a obleče se+ Neměli by sme si sebou vzít nějakej štít nebo tak, kdyby Phillipa vybuchla?
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 09 lis 2013 00:43

To je těžký minout. +zazubí se, obleče se a zkontroluje se v zrcadle, jestli jí nikde nic nekouká+ Možná radši kameru. Víš, abysme si ten slavnej okamžik mohli připomínat každej rok, až budou mít ti dva výročí. +uculí se, a ještě mu zastrčí cedulku od trička, a zůstane mu prsty na kůži o chvilku dýl, a pak ho chytne za ruku, proplete jim prsty a vydá se s ním do haly+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 21 lis 2013 01:04

Zmizela mi taková pěkná krajková podprda. +loupne po něm okem pobaveně, a když dojdou do pokoje, vyvalí se na postel, a na střídačku uždibuje svý uloupený jídlo+ Jdeš ke mně? +zazubí se na něj, a udělá jim tam z peřin menší pevnost,akorát pro dva+ Je mi tu zima, potřebuju zahřát nohy. +uculí se a stáhne si ho k sobě do postele, trochu ho zalehne a pořádně políbí, než se odvalí a vrátí se k jídlu+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz - Staré